Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (60)
Raspunsuri - Pagina 16
crina-s spune:
A da exista si-n Craiova inghetata din asta cica in fata la Mercur mi-a zis cineva au pus un automat din ala. Sper sa nu-mi fi dat informatia gresita.
21=
crina
cu
lucianna_83 spune:
hello!
Am dormit ca valizele si eu si Raul, ne-am trezit cand a inceput ploaia
. Am reusit sa recuperez tot si toata ziua ati vorbit despre inghetata....la mine are efect invers, momentan nici nu suport s-o vad. In schimb am terminat un pepene galben, iesim acum sa ne facem provizii si pentru maine
.
Caise sunt in piata
, cine intreba, sunt de grecia si arata tare bine, inca nu m-au tentat.
Eu la deichmann, am gasit incaltari de adulti 33 1/2 -34.
Sa lasam tensiunea si nervii pentru marti (ca si luni e sarbatoare) vine week-end-ul si sa ne relaxam. Sa ne bucuram ca bebeii si copilasii sunt sanatosi. 

Poate reusesc sa mai intru inainte de nani, acum ne pregatim sa plecam.
Va pupicesc
17+
si mamica de baietel nazdravan, Raul 22.08.2008
Poze Raul
zozela spune:
Crina,la Mercur in fata??

pt.pont!!
Ai grija de bebelusa,stai cumintica in pat!
Eu Luni merg iar la Tudorache(free of charge,slava Domnului),pt.ca data trecuta nu a putut sa o masoare prea bine.Nu a stat locului nicio clipa,plus ca nu s-a intors defel,cu fata.Nici cu sonda abdominala,nici cu cea transvaginala nu a putut s-o convinga![]()
Luciana,pepene consum si eu la greu,plus capsuni,dar astea-mi par inca artificiale..Desi au miros,parca nu-i gustul ala adevarat! In schimb,pepenii sunt grozavi!
Am incercat si ciresele,dar nu au fost deloc dulci-nu au avut niciun gust,iar caise..mmm..Caise as incerca-nu am vazut la noi in piata
Ma bag la dus!
Mamica lui Mihai si cu
la purtator!
crina-s spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui zozela Crina,la Mercur in fata?? ![]() pt.pont!!![]() Ai grija de bebelusa,stai cumintica in pat! Eu Luni merg iar la Tudorache(free of charge,slava Domnului),pt.ca data trecuta nu a putut sa o masoare prea bine.Nu a stat locului nicio clipa,plus ca nu s-a intors defel,cu fata.Nici cu sonda abdominala,nici cu cea transvaginala nu a putut s-o convingaLuciana,pepene consum si eu la greu,plus capsuni,dar astea-mi par inca artificiale..Desi au miros,parca nu-i gustul ala adevarat! In schimb,pepenii sunt grozavi! Am incercat si ciresele,dar nu au fost deloc dulci-nu au avut niciun gust,iar caise..mmm..Caise as incerca-nu am vazut la noi in piata![]() Ma bag la dus! ![]() Mamica lui Mihai si cu la purtator! |
Zoze deabia astept sa ne spui luni ce ti-a spus dna doctor si sa stea bebe asa cum trebuie.
Si eu mananc pepede in fiecare zi de vreo trei zile si e foarte bun. Chiar are gust. Da ciresele nu au nici un gust inca.
In fata la Mercur la intrarea cu usile rotative, langa Raiffeisen.
Daca te duci cumva sa mannci si gasesti sa te gandesti si la mine.

21+
crina
cu
zozela spune:
Crina,promit!! Daca vrei,iti aduc si tie!![]()
Hai ca eu inca
A fost o zi groozaaavaaa!!

Pfiiuu..Vine we si se lasa linistea pe DC..
AnaPerianu,ce e cu tine? Da un semn mic!
Mamica lui Mihai si cu
la purtator!
LoraG76 spune:
| citat din mesajul lui zozela Am inghetata(o caserola Mi-e teama ca-mi sperie bebelusha,suieraturile alea ale locomotivelorCrina,sper ca esti bine! De ce ai lipsit?Edit: la noi exista inghetata dintr-aia?! ![]() Mamica lui Mihai si cu la purtator! |
Hai, mai zoze, ca nu stie-al meu de ce rad ca toanta infata monitorului..si nici nu ma puteam opri sa-i explic...cum sa-ti fie teama sa nu se sperie bebelusa de la fluieraturi? Pai stai sa vezi a mea ce stresata iese, ca fie-mea tipa la ea cat o tin rarunchii "trezeste-teeeee"!!!

Stai ca tre' sa fac pauza sa mananc prajituri din plastilina..

Eu vreau, totusi caise...da' parca acum au disparut de peste tot. Si mai vreau si castane coapteeee!!! Nu's ce am, zau asa!

Aha...deci caise sunt in piata...uite ca acolo nu fusai!
Lora, mami de Iustina si

25+Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
zozela spune:
| citat din mesajul lui LoraG76 Hai, mai zoze, ca nu stie-al meu de ce rad ca toanta infata monitorului..si nici nu ma puteam opri sa-i explic...cum sa-ti fie teama sa nu se sperie bebelusa de la fluieraturi? Pai stai sa vezi a mea ce stresata iese, ca fie-mea tipa la ea cat o tin rarunchii "trezeste-teeeee"!!! ![]() ![]() Stai ca tre' sa fac pauza sa mananc prajituri din plastilina.. ![]() Eu vreau, totusi caise...da' parca acum au disparut de peste tot. Si mai vreau si castane coapteeee!!! Nu's ce am, zau asa! ![]() Aha...deci caise sunt in piata...uite ca acolo nu fusai! |
Hai ca m-ai facut si pe mine sa rad!
Cand am fost ultima data,la fiecare suierat,mi se ghemotea burta,se strangea toata-de aici,am tras concluzia ca don'soara se sperie
Ce tare e Iustina!!
Cred ca sarmanii prunci,vor fi terorizati de catre fratiorii mai mari
Aoleu,mor aici
Cum au fost praji?! Ce culoare ai mancat?
Uite ca eu n-am gustat castanele coapte! Piure am mancat-atat-in alte combinatii nu le-am intalnit..
Mamica lui Mihai si cu
la purtator!
Andreea82 spune:
Seara buna fetele,
Eveline, sa-ti traiasca pisoii! Asteptam poze cu familia marita :)
Si noi suntem inca in negocieri de nume...ne mai "batem" si dublu, din moment ce nu stim daca o fi fata sau baiat...cred ca ne place sa ne complicam 
Feteleeeeee, am fost la primele cumparaturi pentru bebe azi
. Am luat un set dragut de hainute+caciulita, bavetica, sosetute si un body exact cum sfatuiati in capitolele trecute cu capse in fata si intre picioruse. Sunt asa mititeleeee hainutele astea
Putina lume pe aici...liniste...se vede ca vine weekendul si pentru unii e si unul prelungit
. Pai va doresc sa aveti parte de un weekend frumos si linistit 
Andreea82 spune:
| citat din mesajul lui LoraG76 Stai ca tre' sa fac pauza sa mananc prajituri din plastilina.. ![]() Lora, mami de Iustina si ![]() 25+Bazar DC - ajutati copiii Teledon pentru Dan www.inimacopiilor.ro (Niciodata sa nu spui niciodata!) |
Super tare faza cu prajitura de plastilina
Dar la cat sunt de pofticioasa, nu m-ar mira sa mi se faca pofta si de asa ceva

office spune:
Fetelor voi ce faceti in weekend?
Tina,
cu
(25+) si mamica de
Iulia Maria (24.02.2008)
http://lmtf.lilypie.com/RKoDp2.png