Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (60)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns summertime spune:

Cred ca la Humanic sunt si masuri mici, dar nu bag mana in foc.

-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 23 saptamani cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

L-am trezit!!

Uite-o si pe Diana!!

Gata,ne echipam si noi de plecare! Eu nu ma avant-imi iau ceva curgator,daca gasesc,daca nu..ceva pe bat si gata.

Doamne fereste!!

Mamica lui Mihai si cu la purtator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Am avut niste clienti dusi cu pluta..noroc ca-s obisnuita..nu ma mai mira/sperie nimic.
Cand termin programul ma infing intr-o cofetarie sa caut batoane de cioco de casa..e hotarat!!

Klarisse graviduta 20+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Ionela ce mai zici? Nu prea te-am reperat azi..toate bune?
Clabuc ganduri bune si la tine, sa vii mai des pe la noi.

Klarisse graviduta 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

klarisse eu nu am cioco de casa sa-ti dau,dar mi-a adus acum soacra-mea o praji buna buna cu pireu de castane si frisca,e de casa ea a facut-o.te invit cu placere si pe toate fetele ca e destula

Ana20+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

klarisse eu nu am cioco de casa sa-ti dau,dar mi-a adus acum soacra-mea o praji buna buna cu pireu de castane si frisca,e de casa ea a facut-o.te invit cu placere si pe toate fetele ca e destula

Ana20+

Pfiuu..m-ai nenorocit..
Imi amintesc ca la inceputul sarcinii nu puteam manca nimic dulce..dar nimic..acum insa daca ma lasi intr-o camera cu dulciuri..ies peste o luna..

Klarisse graviduta 20+

Mergi la inceput

Io va pupicelizez, va doresc un weekend linistit, insorit pe unde se poate.
Distractie maxima celor care au de sarbatorit astazi..

Seara frumoasa!

Klarisse graviduta 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Buna dragelor
Vad ca va-ti facut de cap doua zile cat n-am putut intra: adica deja sunteti la cap 3, ce e si el aproape de final.
Ma bucur tare mult pentru Mihaelka si Aniast care si-au vazut bebeii frumoasi la eco.
Bun venit noilor burtici! Sa aveti sarcini usoare , la termen si bebei sanatosi!
Vorbeati de creme: eu ma dau cu ulei de vergeturi de la eucerin si sunt foarte multumita de el: intra repede in piele, miroase bine si deocamdata nu am nici o vergetura.
Am mai invatat de la voi ca e bine sa ne luam pompa manuala si nu electrica.
Am asistat la o nastere in direct a 4 pisoi frumosi, pisoii Evelinei. Sigur a fost un moment super impresinant.
Nu in ultimul rand vreau sa urez LA MULTI ANI! tuturor celor care-si serbeaza astazi ziua onomastica. Vad ca v-ati cam facut de cap cu dulciurile astazi. Peste cateva zile vom plange din cauza kg acumulate de la ele.
Si sa stiti ca mi-ai facut o pofta cu inghetata aia la cornet de la dozator, dar din pacate nu pot sa o mananc acum intrucat nu mi-a trecut nici acum durerea de gat.
Sa aveti un weekend superb!

21+

crina cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Am inghetata(o caserola) sub nas-acasa,pt.ca Mih si soatza s-au dus in gara sa vada trenurile si eu acolo nu ma duc!! Mi-e teama ca-mi sperie bebelusha,suieraturile alea ale locomotivelor E bine si asa!

Crina,sper ca esti bine! De ce ai lipsit?
Edit: la noi exista inghetata dintr-aia?!Unde,unde??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Citat:
citat din mesajul lui zozela

Am inghetata(o caserola) sub nas-acasa,pt.ca Mih si soatza s-au dus in gara sa vada trenurile si eu acolo nu ma duc!! Mi-e teama ca-mi sperie bebelusha,suieraturile alea ale locomotivelor E bine si asa!

Crina,sper ca esti bine! De ce ai lipsit?
Edit: la noi exista inghetata dintr-aia?!Unde,unde??

Zoze promit ca nu mai fac
Mi-a fost destul de rau si am avut niste probleme personale de rezolvat la care inca lucrez.Dar bebita mea e bine si asta e important.
Marti am sa sun si eu la dr Camen sa ma programeze la morfofetala.

21+

crina cu

Mergi la inceput