Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (60)
Raspunsuri - Pagina 14
Kamy13 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui zozela
Nu ma,n-am mancat nimic stricat insa ma ingretoseaza persoanele mincinoase,paranoice,psihotice!! ![]() Cum poti sa iei premiul 2/tara la gatit,premiu inmanat de R.A.Roman si sa intrebi despre retete de mancare?? Cum poti sa insiri intr-un loc-n-retete si sa te bucatar rafinat,iar in alt loc sa zici ca abia iti ajung banii de mancare! Cum poti sa faci opere de caritate,publicate pe unele site-uri ,iar pe altele sa spui ca abia iti ajung banii?? Cum poti sa participi la iesiri off-road cand..se stie ce presupune asta,iar tu esti gravida cu probleme care-ti pun viata in pericol si nu poti sa mananci nici paine fara sa intri in soc anafilactic?! Cum poti sa ai 15 ani experienta in psihologie,sa lucrezi la Guvern si la Senat in acelasi timp,dar sa dezinformezi la modul cras?! Cum poti sa fii-acum la spatele lui Boc si in 10 min sa spui in alta parte,ca vii de la spital?! Cum poti sa simti miscand un copil la 6 saptamani?!!Cum Doamne-Iarta-ma?!Si cum ii poti simti inima,la atingerea abdomenului?! Hai,sa fim seriosi,la naiba,nu sunt(em) prosta(e)!!! Cum poti sa te lupti cu infertilitatea si sa declari-undeva-ca nu stii cand ai avut UM,sau ca l-ai avut intr-o luna oarecare,iar in alt loc sa spui ca ai exact X zile de la UM si exact Y zile de la conceptie?? Cum poti sa spui pe un forum ca ai n-boli incurabile si mortale ,iar pe altul sa declari ca esti sanatoasa tun?!! Oh,si lista poate continua... Ma las prostita,ignor,sau ce fac?! O mamica draga imi spunea ca ar trebui sa-mi vad de ale mele! Asa ar trebui,dar eu nu-s asa! Sunt justitiara si e ca naiba! In fine..Cine a avut ochi sa vada,a vazut-cine nu,nu!! ![]() Mamica lui Mihai si cu la purtator! |
zozela

Nu te enerva, ca-ti faci si tie rau si lui bebe!
Crezi ca n-au remarcat si alte persoane aceste lucruri?
TENERIFE
24+ AMR 16+Camelia
"Daca dragoste nu e, nimic nu e "
Klarisse spune:
Lora eu am luat niste trompete de caise din Carrefour si aveau un gust de cizma..astept sa apara prin piata made in Romanica..
Klarisse
graviduta 20+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
zozela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui LoraG76 Zoze, calmeaza-te, ia-ti o galeata cu inghetata, eu asta imi doresc acum. Hai s-o mancam impreuna! ![]() |
Oh DAAA!!!

Dar numai daca NU: ai 4 facultati la activ,stii 3 limbi straine,esti doctorand,expert in psihologie si numai daca n-ai facut reanimare
Mamica lui Mihai si cu
la purtator!
summertime spune:
Deci nu mai pot de ras. Cum ma mai despart eu de forumul asta, ca-i dau refresh non stop.

-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 23 saptamani cu 
zozela spune:
Si daaaa..Sa nu ai raspunsuri la orice,daaa??!!
fetele! Chiar sunt bine dispusa!!

summer
Nici eu nu ma pot desparti!! Dar acum,chiar poti sa mergi sa-ti faci treaba!M-am racorit si-am pus un maaare .
Mamica lui Mihai si cu
la purtator!
zozela spune:
eve,sa-ti traiasca sanatos sotiorul!!
Si..sa faci poze cu pisoiasii
nike,nu mi te-am adresat,asa ca te rog sa nu mi te adresezi nici tu!
Kamy,nu ma enervez deloc! Sunt calma,oarecum sanatoasa,am un pui mi-nu-nat si o bebelusa crescandu-mi in burtica!!

Mamica lui Mihai si cu
la purtator!
andra_b spune:
Eu va
pe toate, ne mai 'auzim' in weekend poate...
Oricum va doresc weekend frumos, Rusalii linistite si multa bucurie!!!
Eu o sa plec in curand de la servici, nu mai postez nimic pana atunci, taiiiiiii 
-----------------------------
20+ cu bebe mic 
zozela spune:
nike,daca nu incetezi,te raportez la moderator!! Vorbesc serios! Asta e hartuire!!
Edit: Nu te-am numit niciunde,nu imi trebuie dovezi de la nimeni,nu ma intereseaza ceea ce spui tu si in niciun caz nu am facut o pasiune pentru tine,intelegi?! De unde ai scos-o?! Vezi-ti de sarcina ta linistita! Sanatate multa!!Am vazut ca ai nevoie!
Mamica lui Mihai si cu
la purtator!
zozela spune:
In alta ordine de idei,puturila a dormit 3 ore deja!! Am dat sonorul mai tare la tv,daca nu-l sensibilizeaza,merg sa trag de el
Eu chiar as manca o inghetata!!
Ne auzim mai tarziu!!
We placut,Andra!!
Mamica lui Mihai si cu
la purtator!
dianaj1978 spune:
m-ati innebunit cu inghetata, acum am venit de la magazin si o savurez ca nu am mai putut :)
cu
24+