Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (60)
Raspunsuri - Pagina 13
ana_25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Klarisse Ploua la Iasi, urat de tot si cica tot weekendul e la fel.. ![]() ..Si eu carea aveam chef de plimbarica in cautare de inghetata de aia de la coltul strazii..![]() Klarisse graviduta 20+ ![]() http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png |
Hai la timisoara!aici e soare si e cald.Fac cinste cu o inghe.
Ana
20+
zozela spune:
| citat din mesajul lui Klarisse Zoze ai mancat ceva stricat sau ce patisi? Klarisse graviduta 20+ ![]() http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png |
Nu ma,n-am mancat nimic stricat insa ma ingretoseaza persoanele mincinoase,paranoice,psihotice!!

Cum poti sa iei premiul 2/tara la gatit,premiu inmanat de R.A.Roman si sa intrebi despre retete de mancare?? Cum poti sa insiri intr-un loc-n-retete si sa te bucatar rafinat,iar in alt loc sa zici ca abia iti ajung banii de mancare! Cum poti sa faci opere de caritate,publicate pe unele site-uri ,iar pe altele sa spui ca abia iti ajung banii?? Cum poti sa participi la iesiri off-road cand..se stie ce presupune asta,iar tu esti gravida cu probleme care-ti pun viata in pericol si nu poti sa mananci nici paine fara sa intri in soc anafilactic?! Cum poti sa ai 15 ani experienta in psihologie,sa lucrezi la Guvern si la Senat in acelasi timp,dar sa dezinformezi la modul cras?! Cum poti sa fii-acum la spatele lui Boc si in 10 min sa spui in alta parte,ca vii de la spital?! Cum poti sa simti miscand un copil la 6 saptamani?!!Cum Doamne-Iarta-ma?!Si cum ii poti simti inima,la atingerea abdomenului?! Hai,sa fim seriosi,la naiba,nu sunt(em) prosta(e)!!! Cum poti sa te lupti cu infertilitatea si sa declari-undeva-ca nu stii cand ai avut UM,sau ca l-ai avut intr-o luna oarecare,iar in alt loc sa spui ca ai exact X zile de la UM si exact Y zile de la conceptie?? Cum poti sa spui pe un forum ca ai n-boli incurabile si mortale ,iar pe altul sa declari ca esti sanatoasa tun?!! Oh,si lista poate continua... Ma las prostita,ignor,sau ce fac?! O mamica draga imi spunea ca ar trebui sa-mi vad de ale mele! Asa ar trebui,dar eu nu-s asa! Sunt justitiara si e ca naiba! In fine..Cine a avut ochi sa vada,a vazut-cine nu,nu!!

Mamica lui Mihai si cu
la purtator!
zozela spune:
La naiba,dati-mi si mie o inghetata dintr-aia curgatoare

Mamica lui Mihai si cu
la purtator!
Klarisse spune:
Zoze ai PM
si trimit acu' niste inghetata de aia portocalie.
Klarisse
graviduta 20+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
Kamy13 spune:
Un weekend f.placut va doresc la toate!
Ce activitate pe aici! Sa stiti ca v-am vazut si albumele de pe Picassa, asa ca acum am sa fac o legatura mai reala cu voi, cand "luati cuvantul" am sa stiu cine vorbeste
Am incarcat si eu un album.
Vorbeati de Vasilica. Era cumva Vasile al meu? In liceu radeam cu o prietena ca cine stie cu cine ne vom casatori, cu vre-un Gheorghe, Ion, Vasile, Nicolae... Si iaca eu il am pe Vasile, ea totusi il are pe Remus ![]()
TENERIFE
24+ AMR 16+
Camelia
"Daca dragoste nu e, nimic nu e "
zozela spune:
| citat din mesajul lui Klarisse Zoze trimit acu' niste inghetata de aia portocalie. |
Mmmmm
Abia astept sa se trezeasca piticania!! Plec in cautare de inghetata curgatoare
Asta,dupa ce o savurez pe-aia de la tine!

Mamica lui Mihai si cu
la purtator!
Klarisse spune:
Bai deci io-s mai rau acum decat in primul trimestru..salivez dupa o bucata de cioco de casa
..imi fac ochii ca la desene animate..
Klarisse
graviduta 20+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
LoraG76 spune:
| citat din mesajul lui zozela La naiba,dati-mi si mie o inghetata dintr-aia curgatoare ![]() ![]() ![]() Mamica lui Mihai si cu la purtator! |

Deci e de rasu-plansu' faza, zau asa!Zoze, calmeaza-te, ia-ti o galeata cu inghetata, eu asta imi doresc acum. Hai s-o mancam impreuna!

Lora, mami de Iustina si

25+Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
LoraG76 spune:
Eu vreau caise/piersici...si nu gaseeeeesc!!! 

Lora, mami de Iustina si 
25+
Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)