Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (60)
Raspunsuri - Pagina 18
Nerantula spune:
Ah, si azi e prima zi din a doua jumatate a sarcinii!
E un fel de schimbare de semnatura si asta, nu? ![]()
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si
neghinita
alynta27 spune:
Salutare!
Ce harnicute sunteti! Azi las cititul la jumatate capitolului si maine sunteti la altul!
Vad ca sunteti si voi, ca si mine de altfel amatoare de dulce! Eu una nu prea bat de obicei cu asta, dar acum....
Numele fetei nostre (sper din tot sufletul sa ramana roz) va fi Maria! Sunt doua sarbatosi dedicate Sf Marii in acea perioada: pe 15 august Adormirea Maicii Domnului si pe 8 sept Sf Maria! E numele ales de "rezerva" de cand am nascut baietii!
Zozela la Matei nu am mai folosit pompa! M-am stors la mana!
Luy din toamna David va merge la gradi! Probabil il va duce sotul si mi-l va aduce o vecina care are si ea baiat acolo! De ajutat nu ma ajuta NIMENI, in afara de sot! Si asta dupa ora 17.30! Asta este! Am noroc ca atunci cand am nevoie mai trage mama sau sora cate o fuga, de la 50km! Mai am o vecina, dar la care apelez foarte rar!
Klarisse ma bucur sa te regasesc aici! In ce zona stati? Stii ceva de "ARcadia"? Trebuia sa o deschida demult! Poate vom fi colege de maternitate, fiind si la acelasi medic!
Andreea bravo pentru achizitii!
Alina-Mirela
24+
si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
ana_25 spune:
nerantula ne bucuram de vestile bune
.Foarte frumos numele pt fetita
.Nu stiu ce se intampla cu pepenii astia ca de la piata cand luam nu erau buni de nimic.aveau gust de dovleac si aveau si miezul putin portocaliu mai stii?poate i-au corcit cu dovlecii![]()
.Acum am luat de la Auchan si au fost ok.
alynta27 si mie imi place numele Maria.Ii pui doar un nume?
Ana
20+
alynta27 spune:
Ana doar un nume! Asa au si baietii!
Alina-Mirela
24+
si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
Voi ce nume ati ales?!(Ana)
Alina-Mirela
24+
si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
Cum a aparut Printul!
ana_25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alynta27 Voi ce nume ati ales?!(Ana) Alina-Mirela 24+ si mami de DAVID (27.06.2007)si MATEI (15.05.2009)POZE www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David Cum a aparut Printul! Un ingeras in viata noastra |
eu ii pun numele Maia Elena.Maia pt ca imi place mie ff mult si Elena pt ca de C-tin si Elena e ziua sotului meu de nastere (nu il cheama C-tin).O sa-si tina ziua amandoi.
Ana
20+
crina-s spune:
Buna dimineata actualelor si viitoarelor burtici!
Sper sa aveti un week-end superb indiferent de vreme si de numarul zilelor libere.
Nerantula ma bucur tare mult ca a iesit rezultatul de la amnio ok si fetita ta e bine si sanatoasa. Imi place numele Elena, dar si cel de Maria ca al doilea nume.Si eu cu sotul suntem in negocieri cu numele fetitei noastre. Bine mai e timp.
La noi se gasesc la piata pepeni cantalopi, asa le zicem noi aici, sunt foarte rotunzi si galbui spre verzui. Eu ii tai pe jumatate si dupa ce arunc semintele mananc cu lingurita direct din ei. Sunt parfumati si chiar au gust.
BUBURUZA ce-i cu tine de n-ai mai intrat? Sper ca esti bine.

21+
crina
cu
vanyy2009 spune:
buna dimineata
nerantula felicitari pt rezultatul de la amnio
fetelor am vazut ca ati ales numele bebicilor vostri...foarte frumoase

va
, sa aveti un weekend(prelungit) linistit
21+

alexuza spune:
Ana cu toate ca sotul meu este liber eu tot nu am cum sa ies din cauza problemelor , deci nu esti singura care se plictiseste in casa
Burtica de
24 saptamni si 4 zile
alexuza spune:
Mie imi place numele de EMMA , dar inca nu ne-am hotarat daca va ramane aceesta![]()
Burtica de
24 saptamni si 5 zile