MONTIGNAC (140) .... stil de viata nu dieta

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

Citat:
citat din mesajul lui brindusik

cge cu placere sper sa va placa..si un sfat...daca ai un congelator care ingheata fff tare sa scoti inainte cu vreo jumate de ora de a se manca si sa bagi in frigider

andani baga-ti mintile in cap si nu mai plange ci ia atitudine si pune-ti amibitzu la munca

meniu azi:
md: lapte cu fulgi de ovaz
P: 4 patratele de cioco si o cana de lapte, 1 castravete
C:3 sarmale(nu prea is monti ca le-o pus mama basmati din ala maro), si un castron de ciorba de perisoare(astea is monti)+ juma de pahar de inghetata
cam dezordonata meniu de azi da nu mi-o fost foame pana nu am ajuns acasa

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

neata dar ce lapte folosesti ca eu am aici 1.5 gras
e bun???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andanii

... toate sunteti slabe pe aici , io-s cea mai baba si cea mai grasa .... nu ma mai joc cu voi .... imi iau jucariile si fug

la mine e clar , eu ma ingras da ??? sunt la cura de ingrasare zece porci merit

andanii

Si io sunt baba mai...ce ne lasam acu ca am inaintat in varsta?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Ntzzz, puisorule, cu pesmet? Baga o taratza mai bine.

Amigdalele mele atarna de 400g Ei, n-au fost 500 cum m-a bodoganit Mel. Ca veni vorba, Mel, am impresia ca si tu tot in faza 3 esti

Eu nici macar nu sunt pe faza......dar ma mentin.
La mine e perioada fructelor la greu...am in frigider capsuni,cirese,ananas,pepene galben...si mananc intr-una.

Va pup.

Puisor, sufleu de dovlecei nu-ti place? Stii reteta? Eu nu am retete la gramaj ca fac din ochi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

carmaw nuuuuuu...daca mananci glucide(fulgii de ovaz) trebe sa fie 0%
astept datele tale

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

puisorule mda, aveti dreptate , numai ma plang intruna , sunt o nesimtita , va incarc negativ si pe voi, promit ca nu ma mai plang si iau masuri ....

ieri am fost la sala , sincer ma simt mai bine psihic ... simt ca fac ceva pentru mine

n-am mancare la mine , vad ce imi iau de prin piata (am job ul langa o piata de aceea tot spun ca merg la piata sa-mi iau , e la doua minute de mine)

ce sa va mai spun?

azi a mers copilu intr-o excursie la Szeghed la gradina zoologica , este o actiune organizata de primarie , au fost in vizita la gradina zoo au facut portofolii s-a dat un concurs despre animalele salbatice si au castigat excursia cu punctajul maxim(au participat scolile din Timisoara) .... hmmm el cu doua fetite au reprezentat scoala la competitie si binenteles ca datorita lor au mers cei 9 copii din scoala in excursie asta ca sa ma laud si io putintel

de Monti ce sa va zic .... aseara am rezistat eroic cu o bucatica de peste la gratar rosii si castraveti si dupa sala am papat o para si un mar

melany nici eu nu pot sa exist fara fructe .... chiar la fructe mi-e greu sa renunt

tentatiile bata-le norocul la mine aici la lucru sunt cele mai mari , acasa e ok, nu am nimic neconform , dar aici toti vin cu diverse mirosuri , te poftesc , te ispitesc , ce sa zic , nu fac reclama ca vreau sa slabesc pentru ca ma iau la misto ....

da nah.... am promis ca nu ma mai plang da ???

carmaw bine ai venit la noi in trupa .... cate kg ai , cat vrei sa slabesti ???? spune-ne mai multe despre tine ... cati ani ai ???? .... ma bucur ca ne inmultim
retetele sunt cel mai bine de inventat , ai grija la combinatii si combini tot ce vrei si e permis, odata ce stii combinatiile nu mai este greu sa-ti faci meniul singura .... acolo in carte oricum sunt tot felul de retete mai sofisticate .... dar daca doresti sa-mi emailul tau si-ti trimit un fisier cu niste retete adunate de mine de pe diverse sit uri de pe aici si experimentate in timp .... am 5 ani de cand sunt vu monti in suflet si gand

sambata merg la Oradea ... o sa aiba dum dimineata concurs copilul de dans ... dupa o pauza de 6 luni de competitii, trei luni pauza cu dureri de genunchi si trei luni facut coregrafii noi si exersate cat s-a putut ... acuma incercam sa vedem ce vom face sper sa nu ne facem de rusine chiar de tot

hai ca m-am intins ca o placinta ... va pup

andanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

Andanii, si Puiorule, merci de compliment
Andanii, felicitari ca te duci la sala Si eu ma simt mult mai bine cand merg. Pe langa care piata lucrezi tu? 700?
Mai, eu nu prea m-am tinut de treab in ultimele doua saptamani sau trei, si se cunoaste, am luat un kil si stagnez acolo cu el. Trebuie sa dau paru' jos din pod, ca nu se mai poate. Biciu' ala e pistol cu apa. m-am culcat pe o ureche, toata ziua inghetata si capsune

Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ninha

Andanii, felicitari ca te duci la sala Si eu ma simt mult mai bine cand merg. Pe langa care piata lucrezi tu? 700?
Mai, eu nu prea m-am tinut de treab in ultimele doua saptamani sau trei, si se cunoaste, am luat un kil si stagnez acolo cu el. Trebuie sa dau paru' jos din pod, ca nu se mai poate. Biciu' ala e pistol cu apa. m-am culcat pe o ureche, toata ziua inghetata si capsune

Ninha, mami lu' Mirci

mda, ai ghicit , de unde ti-ai dat seama ???? daaa pe langa piata 700 lucrez , mai exact pe str. Paris

andanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya_m spune:

salutare ,ce mai faceti voi?

am vazut si io pozele NINHEI ..arati bine,fatooo dar nu le-am vazut pe ale NICOLETEI ..sau am inteles eu gresit ca si-a pus si ea poze
in ceea ce ma priveste sa stii PUISORULE ca acum arat si mai bine acum sunt cu 4 kg mai slaba si mai modesta
ieri am fost monti in totalitate dar am mancat cam mult sper ca azi sa ma mentin pe aceeasi linie dar sa mai scad putin din cantitati
MENIU
  • MD-2 felii wasa+iaurt
  • P-2 snitele +salata
  • C-fructe {la pachet ca nu sunt acasa la ora aia}
dulce fetele

NIMENI NU MOARE VIRGIN...VIATA I-O TRAGE FIECARUIA CEL PUTIN O DATA

EDITEZ CA MANANC..LITERE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

Citat:
citat din mesajul lui andanii

Citat:
citat din mesajul lui ninha

Ninha, mami lu' Mirci

mda, ai ghicit , de unde ti-ai dat seama ???? daaa pe langa piata 700 lucrez , mai exact pe str. Paris

andanii

pai si eu lucrez in apropiere, la International House, pe C.D. Loga, si fac la fel. ma rog, acum sunt in concediu, nu mai fac, dar ma duceam zilnic in pauza sa iau fructe din piata, si imi facea mare placere plimbarea asta

Maya,, merci de incurajare...

Ninha, mami lu' Mirci

Mergi la inceput

maya daaaaa si eu credeam ca a pus si nicoleta pozici , da nu le-am gasit
da ia pune si tu poze cu tine proaspete cu tine si mai faina ,..... hai repejos , nu te lauzi ???? hmmmm

ninha ce fainnn ... si in ce zona locuiesti ????

am papat sunca, rosii , castraveti .... la ora 12 ... delcar ca deja mi-e foame ... am redus cantitatea si o simt

andanii

Mergi la inceput