MONTIGNAC (140) .... stil de viata nu dieta
Raspunsuri - Pagina 14

Monnvas spune:
Ninha, lucrezi la IH??? Pe mine me batea gandul sa iau niste cursuri la ei dupa ce face bb 2 ani... Mai ales ca il cunosc si pe the big boss [ma rog, chestia asta mai mult ma incurca
ca stii cum e, cu prietenii e bine sa lucrezi
]
Monica mami de
CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)

valentinag spune:
Meniul de azi:
un pahar de suc de grep si portocale si 5 caise
muschi file,ou fiert,branza,rosii,castraveti
diseara am in plan pui la cuptor cu usturoi si dovlecei prajiti
"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

brindusik spune:
bine de citit
http://www.culinar.ro/articole/citeste/1964/michel-montignac-un-nume-sonor-in-lumea-dietelor
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Nicoleta spune:
Eu sunt cam suparata... as manca continuu... ma apuca ale depresii... si doar ca "as manca", ci chiar mananc... sunt cu rusii, va spusei...
Voi acum imi cereti sa pun poze cu mine, cand eu m-as ascunde undeva sa nu ma mai vad... Masochistelor!
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

andanii spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nicoleta Eu sunt cam suparata... as manca continuu... ma apuca ale depresii... si doar ca "as manca", ci chiar mananc... sunt cu rusii, va spusei... Voi acum imi cereti sa pun poze cu mine, cand eu m-as ascunde undeva sa nu ma mai vad... Masochistelor! ---------------------------------------------------- Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua! ![]() ![]() |
hai pune tu rapid pozele , noi te complimentam si iti ridicam moralul ... vezi ca astept

andanii

valentinag spune:
citat din mesajul lui andanii [ hai pune tu rapid pozele , noi te complimentam si iti ridicam moralul ... vezi ca astept ![]() ![]() |
Si ioooo

"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Nicoleta spune:
Eu le-am si sters ma pe alea! Am mai scris, nu vreau sa ajung de rasul forumului intreg :D. Cand ajung la 70 (kile, nu ani!) mai pun altele! Oricum, va pot spune fetele care m-au vazut ca nu sunt cine stie ce, ele mi-ar fi dat 45... par mai grasa decat sunt... ciufulita, cu copilul in carca, sleampata... Nu stiu domle cum fac austriencele astea de sunt mereu ZEN! Eu sunt mereu pe fuga, obosita etc. si mai si gafai sub greutatea-mi! Astea sunt slabe, 98%!! Si au un ten de invidiat, 95%! Cu copii cuminti! Haine bine alese...

andanii spune:
citat din mesajul lui Nicoleta Eu le-am si sters ma pe alea! Am mai scris, nu vreau sa ajung de rasul forumului intreg :D. Cand ajung la 70 (kile, nu ani!) mai pun altele! Oricum, va pot spune fetele care m-au vazut ca nu sunt cine stie ce, ele mi-ar fi dat 45... par mai grasa decat sunt... ciufulita, cu copilul in carca, sleampata... Nu stiu domle cum fac austriencele astea de sunt mereu ZEN! Eu sunt mereu pe fuga, obosita etc. si mai si gafai sub greutatea-mi! Astea sunt slabe, 98%!! Si au un ten de invidiat, 95%! Cu copii cuminti! Haine bine alese... ---------------------------------------------------- Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua! ![]() ![]() |
aha si noi cu suncile noastre afisate ti se pare ca suntem de miss .... inseamna ca si noi ne-am facut de rasul forumului .... bine
andanii

Nicoleta spune:
Io nu am vazut nicio sunca, da? Ale mele ma impiedica sa mai vad ceva de genul... Voi sunteti toate niste frumoase si niste slabute! Da?

andanii spune:
citat din mesajul lui Nicoleta Io nu am vazut nicio sunca, da? Ale mele ma impiedica sa mai vad ceva de genul... Voi sunteti toate niste frumoase si niste slabute! Da? ![]() ![]() ---------------------------------------------------- Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua! ![]() ![]() |
pe bune ???? hmmmm ce bine ma simt
ia arata si la fata poze cu tine sa le vad pe ale tale cat de groaznice sunt
trimite linkul pe pm daca nu vrei sa postezi

andanii