MONTIGNAC (140) .... stil de viata nu dieta
Raspunsuri - Pagina 12
Monnvas spune:
Andanii, pai de ce mananci prostii? Ia-ti concediu 2-3 zile [eventual acum cu mine] - concediu de la Monti -, ca sa nu mai ai dup-aia pofte. Io sper sa mearga strategia...
Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)
cge spune:
Incantata de cunostinta fetelor!!
Am vazut pozele aseara, o sa pun si eu poze dar in weekend.
Sapt. asta este foarte plina.
Sunteti tare frumoase si fericite toate !!
(chiar si cu cateva kg in plus, pe care de altfel eu nu le-am vazut).
Brandusik, multumesc pentru reteta de inghetata.
Am de toate mai putin smantana de frisca, abia astept sa cumpar si sa fac inghetata.
O zi buna,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
andanii spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monnvas Andanii, pai de ce mananci prostii? Ia-ti concediu 2-3 zile [eventual acum cu mine] - concediu de la Monti -, ca sa nu mai ai dup-aia pofte. Io sper sa mearga strategia... Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner" (7.03.2009) |
pai pentru ca au adus la lucru azi pateute si strudele .... binenteles cand i-am vazut cum infuleca toti nu m-am putut abtine si am papat si eu doua pateute cu branza sarata , un rulou cu cascaval si jumatate de strudel cu visine ..... ma urasc pentru asta da ? nu ma mai suport
gata , am plecat ... merg la epilat si apoi la sala cu mine ..... s-a dus si stopul nu mai am nici un motiv
monn ce concediu???? tot in concediu sunt .... ca nu am mai avut o zi 100% monti demult tare .... zici ca-s nebuna .... nu stiu ce-i cu mine, nici eu nu ma recunosc , pe cuvant daca va pun poza cu mine lesinati pe bune
andanii
puisorul spune:
Hello girls
Nicoleta,eu nu te-am vazut
Ninha, hai ca nu esti asa grasa si ai un puiut superb
Mon, frumusica foc. Stii unde se vede cel mai tare diferenta de kg? La brate Cel putin la mine asa e. Cred ca voi face si eu o pauza de monti cand apar cartofii noi pe piata
Carmaw,bine ai venit. Spune-ne mai multe despre tine, cat vrei sa slabesti,ce mananci
Andanii, apropo de pateuri. Intr-o zi am gasit in masina niste fornetti cu telemea( preferatii mei in trecut) cumparati de huzband. Eu, lesinata de foame ma arunc si inhat o bucata. Si dupa ce am mancat-o mi-a ramas asa un strat de grasime pe cerul gurii, groaznic . Si desi mai erau si imi era foame in continuare am zis pas. Numai cand ma gandesc mi se face greata. Asa ca pateurile sunt wrong,wrong food...numai la cata grasime contin.
Hai mobilizarea, scrie aici zilnic ce mananci,nu mai cumpara decat monti si sa vezi ca revii pe drumul cel bun.
Maya,ti-am revazut pozele .Esti nemaipomenita, ce schimbare
Meniu azi:
MD: omleta, telemea, rosii, o lipie subtire rau din faina integrala
P: tocanita de maruntaie de pui cu salata de varza
G: ultima felie din torul raw
C: un mar
O seara frumoasa
Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
carmaw spune:
Deci la mine nu mai e de estetica treb sa slabesc ca am mari probleme...si daca nu poate ma operez
deci eu am cartea lui monti pe undeva prin brux si acum sunt cam pierduta
deci eu sunt fan cafea filtru fara zahar pot si iaourth cu ovaz da? SI o portocala spre ora 9.30_10 da?
Acum am bagat ceva tzatziki cu iaourth 2% si rabdari prajite
Multumesc fetelor
carmaw spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monnvas Carmaw, ai vreo carte a lui nenea Monti? Ca in carti da si exemple de meniuri. Daca n-ai da-mi un pm cu adresa ta de mail si ti trimit. Welcome! Mai utile decat meniurile din cartea lui MM - care-s facute ca pt un francez care gaseste de toate in magazine - sunt discutiile de aici: zici ce ai mancat sau ce ai de gand sa mananci si sare Brindusik cu biciul Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner" (7.03.2009) |
sunt de acord sa sara cu biciul asa ne trebe....
Eu sunt irecuperabila rau ca primul sot era nativ francez si avea o pasiune marea bucatariseala de a lor
deci acum eu am pete pe creeras si tot mai scap cu un iepurila cu smintina.....deci eu vreau pt mine pedepse dalea tapane
a si mai merg pe jos cam in fiece zi 5 km
deci miine bag iaourth si avazeala
cu prinzul am problema calamari fierti cu anghinare in salata pot?
MULTUMESC SI noapte buna
Somleac spune:
Si eu am facut-o lata rau in seara asta. Ne-am intalnit cateva mamici din Arad cu puiutii si nu m-am putut rabda la clatite si inghetata
Mai bagati idei de meniu ca-s in pana total.
Puisorule multumesc pentru blogul ce ni l-ai dat zilele trecute. Am facut de acolo paste cu dovlecei si rosii.
Sa nu ne parasesti
A, si zi-mi si mie cum ti-au iesit dovleceii crocanti.
Carmaw bine ai venit, eu nu prea pot sa te ajut, eu cam traiesc din ideile ce le fur de la fetele de aici.
Andanii cam aceleasi probleme intampin si eu. Totul e bine si frumos pana apare ispita.Atunci pe cuvantul meu daca-mi mai amintesc macar cine-i Monti si jur ca eu una n-am nici o treaba cu el.
Si eu vreau sa vad poze.
Noapte buna
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008
brindusik spune:
carmaw e ff bine ce mananci. bine ai venit si iti doresc sa ramai motivata
si daca esti fana cafea la filtru is sigura sigura ca exista si fara cofeina , iaurtul sau laptele de-l mananci cu ovaz vezi sa fie 0%
good luck!
ps: spune-mi cand ai inceput dieta, de la cate kg, cate vrei sa dai jos si daca ai dat vreo ceva de cand ai inceput(toate astea sa te trec in lista si sa fi montignaca cu acte in regula)
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
brindusik spune:
cge cu placere sper sa va placa..si un sfat...daca ai un congelator care ingheata fff tare sa scoti inainte cu vreo jumate de ora de a se manca si sa bagi in frigider
andani baga-ti mintile in cap si nu mai plange ci ia atitudine si pune-ti amibitzu la munca
meniu azi:
md: lapte cu fulgi de ovaz
P: 4 patratele de cioco si o cana de lapte, 1 castravete
C:3 sarmale(nu prea is monti ca le-o pus mama basmati din ala maro), si un castron de ciorba de perisoare(astea is monti)+ juma de pahar de inghetata
cam dezordonata meniu de azi da nu mi-o fost foame pana nu am ajuns acasa
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
Nicoleta spune:
Neata!
2 portocale pana acum...
Si asa pofta de dulce mi-e!! Imi face cu ochiul rau Nesquick-ul lui fi-miu al mare... Asta fiindca sunt "cu rusii", o placere... Ce sa fac sa nu mananc zahar??
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!