Moldovence aspirante sau gravidute(24)
Raspunsuri - Pagina 5
pogonici1977 spune:
sunt atat de trista ca dct ma programat abia pe 14 IUNIE..
acum ma chinui sami caut o pila si sa vb cu dct sa ma programeze mai repede la operatie
bitza20...am patit la fel ca tine...
dct e un nesimtit frate..din ce in ce ..mai fara obraz si scrupule....
mas duce la altul dar nu am unde..si mie sila sa o iau ed la capat cu altii dct
ptr o biata operatie
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti
vanessa80 spune:
LA MULTI ANI! tuturor copiilor
Va las calda si fursecuri.
DELPHINAS ma bucur ca ai revenit.
33+
Delphinas spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ANITA75 hai delphinas ,vi cu vesti bune? bunul Dumnezeu imi va ajuta sa fiu mamica |
da am schimbat patul si nu ma mai dor shalele. va anunt eu cand e cu linii multe :))))
pogonici1977 spune:
continui povestioara mea
cunostiita respectiva a vb azi cu dct nostru celebru de moldova....si ia spus despre mine ..saracul sa scuzat ca vezi de ce nu iam spus cas pila lui nu stiu care xxxxxxx......si a mai spus ca el pleca la un simpozion si pana pe 14 iunie nu poate ............offffffff
deci pe 14 iunie plec la batut in cuie.... sa ma ...
asa sa fie..sper sa nu ma mai intoarca si sa ma mai amane..
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti
vanessa80 spune:
Salutare! Va las .
POGONICI nesimtirea dr-ului Onofriescu e foarte mare. Acum am inteles ca a crescut si mai mult "scorurile", iar rezultatele lui prefesionale au cam inceput sa scada. Sa-i fie rusine...
34+
Ancaella spune:
Buna fetelor,
Pogonici, capul sus, tot inainte - nu doctorul conteaza ci ce se intimpla si ce avem de facut noi. Mai este un piculet de asteptat - iti doresc rabdare, success cu operatia si multa sanatate!!!
Multumesc fetelor pentru raspunsuri.
Din pacate n-a fost sa fie inseminarea ... Si as vrea sa va intreb - cum se poate sa se ajunga de la oligospermie la azoospermie in citeva luni??? A mai patit cineva asta? Stiti cumva care ar fi posibilele cauze? Oricum o sa facem investigatii, dar voiam sa aflu ceva pareri pina ajungem noi la o concluzie.. ca asa e la noi - tre sa cauti prin doctori ce si cum..
Totusi ma gindesc doctorul ar fi trebuit sa ceara o spermograma in prealabil, nu sa ma indoape cu hormoni si dupa aia sa se trezeasca ca nu se mai poate... In fine - tot inainte.
Numai bine la toate fetele si sa dea DD sa avem si noi copii sanatosi!
pogonici1977 spune:
anca ella...sfatul meu e sa mai repetati odata spermograma..la un lab SIGUR ..
si la sotul meu au fost ceva probleme
mai concret variaza
in noiembrie 2007-oligospermie--- 2mil
2009-mai normospermie
septembrie la budapesta- 60%mobilitate, 50% viabili...20 milionae
in principiu dct noua nea zis ca e buna sprmograma
dar atunci cand voi face FIV treb sa fac cu ICSI
la mine sotul meu a luat anul trecut pastilute de branca ursului si napraznic....
iar anul asta din iulie vom incepe cu naturiste pana la FIV
pogonici1977 spune:
vis a vis de dct onofriescu..sunt dezamagita. si eu
.dar faptul ca am intervenit prin o pila buna la el..nu mai am dubii..
chiar ia si zis persoanei respective..e tot dct si ea
spunei cami voi da tot interesul sa fie bine si ii voi acorda atentie maxima
deci cu DD inainte
Ancaella spune:
Da, repetam sigur - acum asteptam rezultatul de la spermocultura si mai repetam si asta, pt orice eventualitate. Plus urologie, endocrinologie.
Vedem, nu ne lasam.
Mersi de raspuns pogonici
Doamne ajuta la toata lumea!
O zi cit mai buna!