Moldovence aspirante sau gravidute(24)
Raspunsuri - Pagina 6
vasilasanita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ancaella Da, repetam sigur - acum asteptam rezultatul de la spermocultura si mai repetam si asta, pt orice eventualitate. Plus urologie, endocrinologie. Vedem, nu ne lasam. Mersi de raspuns pogonici Doamne ajuta la toata lumea! O zi cit mai buna! |
Cu cine ai facut inseminarea?
Eu va anunt ca am 7 saptamani si 3 zile. Am reusit, cu ajutorul lui Dumnezeu, natural, imediat dupa laparoscopie. Nu am avut curaj sa spun pana nu am fost la echo.
Delphinas poti modifica pe prima pagina.
Pupici tuturor!
+7
Dumnezeu ne va ajuta!
pogonici1977 spune:
felicitariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
vanilsanita..bravo.
daomne ajuta si o sarcina usoara
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti
nichi spune:
Vasilasanita felicitari si sarcina usoara, sa aveti grija de voi
Pogonici multa bafta la operatie, ai sa veyi ca totul o sa fie bine....
Pup toate fetele, si in special gravidutele
JoAnn spune:
buna fetelor
vasilasanita felicitari sarcina usoara si bebe sanatos
pogonici, sa inteleg ca esti pacienta prof. onofriescu?
si zici ca e plecat pana pe 14 iunie????
ciudat, fiindca eu am programare saptamana viitoare la el.
sper sa nu merg degeaba.
o zi buna va doresc
vanessa80 spune:
Buna dimineata! E gata .
ANCAELLA ce medic e ala care a bagat hormoni in tine, fara sa aiba spermograma inainte???( si nu doar una..)Noi am trecut de la oligo la azoospermie in cateva luni. Anticorpi anti spermatozoizi +( fara sa se poata afirma sigur ca asta ar fi cauza).
VASILASANITA felicitari! Multa sanatate, sarcina usoara si bebe la termen.
34+
pogonici1977 spune:
eu nu garantez ca onofri e plecat sapt viit asa cum ia yis dct respective..pila mea
dar eu voi fi mai smechera..o sa sun sapt viit la cabinet si voii intreba de dct... si voi afla....
ce nu afli ..tot
si daca va fi o minciuna voi afla
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti
pogonici1977 spune:
joanna..sa stii ca ONOFRIESCU pleca de miercuri din iasi si se intoarce duminica,,iar pe 14 e la spital..
deci e adevarat
am verificat si eu
JoAnn spune:
pogonici multumesc de raspuns.
eu marti am programarea.
weekend placut.
vasilasanita spune:
Multumesc tuturor!
Sarcina usoara gravidutelor si reusite celorlalte!
Pupici!
Dumnezeu ne va ajuta!