Moldovence aspirante sau gravidute(24)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

eu atunci sigur nu voi fi acasa voi fi la spital dar te rog sami spui si mie daca a reusit sau nu

eu am studiat ani intregi despre HIDROSALPINX si nu ma pot juca cu organismul meu, sa fac nnnn teste, stimulariiii cu hormoni, nnnnn...FIV..si la sf sa scot trompele..ca sa pot reusi....

fiecare isi da cu parerea.e adevarat..ptr mine nui valabil ce zis altiiii sunt fff hotarata si CAM ATAT...

iti spun sincer si preotii..duhovnici... miau zis dute si operezata si scote tromplele..ca ci cu infectii nu e bine sa stai in tine

in caz ca nu stii acest hidro se reface in max 5 luni..este IREMEDIABIL....si nu e bine sa stai cu el in tine pana la infinit

sincer inainte de a mai da sfaturi din astea studiza capitolul hidrosalpinx si vei afla mai multe si nu i valabil doar un caz pe care lai citit

stiii cate fete reusesc dupa punctie cu hidro??
2%..din 100%....deci
sincer eu nu ma joc si fac teste cu hormonii si cu banii....
n
u mio lua in nume de rau..dar nu mai vreau sfaturi din astea

am studiat 3 ani despre problemele mele de infertilitate si despre hidrosalpinx si in acest moment nu mai vreau sfaturi din astea banale...

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

Mergi la inceput

uraaaaaaaaaa
declar ziua 1
au venit

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

Ma bucur pentru tine Pogonici ca esti f hotarata si sa dea Dzeu sa va indepliniti dorinta. In alta ordine de idei, nu ti am dat nici un sfat, chiar m am gandit inainte sa ti scriu sa nu te pun pe ganduri, ti am spus doar ca mai exista o varianta, pe care o puteai studia, daca nu o stiai, dar se pare ca stiai si e f bine si dupa cum ti am mai spus tu esti cea care decizi, nu inteleg de ce te ai suparat.
Mult succes iti doresc!

Dumnezeu ne va ajuta!

Mergi la inceput

sincer nu mam suparat..dar eu dupa 3 ani de chin nu mai suport sfaturi banale si fara rost....
daca miar fi zic careava acum 3 ani despre hidro as fi vazut si intels cu alti ochi dar acum mie sila si stiu EXACT PAS CU PAS CE AM DE FACUT

eu sunt pacienta unui dct de infertilitate din budapesta si incusiv acest dct mia zis scoatele si nu le clipsa..sau altceva...numai zis de puctie..astai ceva fara resite

dar la noi in tara..dct nostri cu renume..nuti zic de cate reusite sunt la FIV CU PUNCTIA HIDRO...si cate sanse poti avea..ptr NOI ROMANII NU SUNTEM SINCER...PACALIM OAMENII CA SAI DETERMINE SA FACA CAT MAI MULTE FIV SA TE JUPOAIE DE BANI

sunt fffff suparata pe medicii nostri...si medicina noastra..

eu nu ajungeam aici.sami scot tromeple in ziua ed azi daca acum 3 ami mi sar fi spus ce inseamna hidro si ce implica...

am facut tratam cu hormoni..cu hidro..si nnn stimulari ..care mau dat organismul peste cap
de ce???
ptr nici un dct din 3 la cati am fost nu au fost in stare sami zica in fata despre hidro

a trebuit sa studiez eu aniiiiiiiii si sa mi caut de rezolvarea lor....
ptr mine infertilitatea in romania se va incheia cu aceasta laparoscopie la iasi si cam atata
restul voi lua drumul dct din afara tariii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ancaella

Buna fetelor, va poftesc la capucino, cafea sau ceai.
Iustine_ste - mersi

Am o intrebare - dupa cura de puregon, pregnilul poate induce ovulatia chiar daca e ziua 9? In ziua 10 trebuie sa fac inseminarea.
Si ce parere aveti - doar un folicul de 18 in ziua 8 si restul mai mici de 11, 10, 8, 6 - pot fi sanse in acest caz?

Si dupa inseminare se poate presta? Sau trebuie sa stam cumintei si sa asteptam? Intreb in ideea cu ovulatia - mi se pare cam devreme in ziua 10 - ca daca nu e indusa sa mai prestam si noi dupa inseminare, pt orice eventualitate, sau trebuie sa stam cuminti?

Mersi mult!

Anca...din moment ce foliculul tau e baban se poate induce ovilatia mai repede. Fiecare organism e diferit, sunt fete care ovuleaza natural si in z 9,10,12....etc. Deci e ok. La o inseminare se urmareste sa produci doar 1 folicul deci e super bine, stai linistita. Noua dupa IA chiar ne- a recomandat sa facem chiar in ziua inseminarii si in urmatoarea zi, asa ca..... succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

Salutare! Va dau , la pranz.
ANCAELLA dupa inseminare e recomandat sa . Important e sa fiti relaxati. Te asteptam cu vesti...
Va doresc o saptamana usoara.
De azi incep grevele in toata tara...

33+

Mergi la inceput

grevele astea ce se fac in tara...VA ZIC EU CA NU VOR AVEA EFECT ASUPRA GUVERNULUI...nu se va modifica nimic..fac tot ce vor ei....daca BOC ne vrea capul nil va lua...sigur asta va fi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

revin si eu la liman

Mergi la inceput

oauuuuuuuuuuuuuu

delphinas................
si

de la mine ca nea fost dor de tine
ce mai fc???????????????????????
uite ptr tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

hai delphinas ,vi cu vesti bune?

Mergi la inceput