Moldovence aspirante sau gravidute(24)
Raspunsuri - Pagina 19
![](images/user_woman.png)
marig spune:
Buna fetele,
eu astazi am fost la doctorul Mosin..sunt un pic dezamagita,s-a purtat tare ciudat cu noi..s-a uitat pe analize.a zis ca sut sanse..(eu am facut analizele hormonale acu vreo -4 luni)
fiind in ziua a 3-a de ciclu,mi-am zis ca o sa mi spuna ce si cum procedam..de unde.mi-a zis ca e astazi incepem stimularea..nu tu analize,nik..amfacut o echo tranvaginala.atat..
eu,fiind agitata..si negandindu ma prea mult,am zis da..am schimgat bani,am luat menopur si balevelle..si am inceput treaba.
am ajuns acasa..am mai citit odata mail ul alinei si am vazut ca a facut o caruta de analize inainte..eu de ce nu am facut??????
acuma,eu ce fac?il sun si l intreb direct sau ii dau un mail..sau..las asa?
bun,si daca am ceva(toxoplasmoza sau drak stie ce altceva) si dau banii degeaba,ce ma fac?
sunt super confuza si imi vine sa plang...
CE FAC ???/
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
alinutz007ro spune:
Cred ca e bine sa-l suni, ca sa te linistesti. Incearca pe mobil, nu uita de prefix, am impresia ca astia au alt prefix pt mobil.
alinutz007ro spune:
Mariana, eu am un nr de mobil al unui amic cu 00373793xxxxx .
Havin, felicitari! Sa dea Domnul sa fie totul bine pana la capat!
Pogonici, am avut de predat un raport semestrial si am lucrat f mult. Pe mess am intrat doar pe invizibil, ca sa mai trimitem vreun document de pe un calculator pe altul.
marig spune:
Alina,nu-l mai sun,ca m-am linistit..s-o fi uitat el pe analizele alea..si-o dat seama,ca-s ok..
cele care raman natural nu cred ca se apuca de facut analize asa,de dragul de-ale face.
asa ca stau calma..ce-o fi o fi..D-zeu e mare.,.cum vrea el.
Alina,ti-am trimis mail..te rog sa mi raspunzi
alinutz007ro spune:
am raspuns. ;) pupici si sa dea Domnul sa te aud peste 4 saptamani ca sunteti cel putin 2. :)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/pogonici1977/pogonici1977.jpg)
pogonici1977 spune:
marigg..sa fie intrun ceas bun
nu te mai gandi ..de ce asa si nu asa.etc...
poate nici nu a fost nevoie..ca daca ai analizele ok, nu uita ca nici in budapesta nu te pune sati faci analiezele in ultima lun ade procedura, ci ele treb sa fie facute in ultimele 6 luni ca sa fie valabile si sa poti incepe inhibarea si apoi stimularea
deci nuti mai pune intrebari..ca nici un dct nu te pune sati faci toate analizele in luna cu FIV..iti spun ca de 3 ani tot citesc despre FIV si am invatat multe...
in situatia in care tu ai dubii..at poti amana si ii spui dct ca vrei sa fc o analiza si daca iese ok faci luna viitoare..asa e si la budapesta draguta...
deci doamne ajuta
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti
marig spune:
pogonici,alinutza.am sunat la mosin iar..o sa zica ca-s nebuna,dar na,macar acuma stau listinita
eu am facut toxo ,clamydya,papanicolau,..acu un 1,,sau mai putin...si am fost ok..deci..stau asa
mi-a zis doctorul ca nu sunt obligatorii..ce bine,ca deja ma pregateam sa fac eu de capul meu toate analizele,de nebuna
gata,maine dimineata ma duc la asistenta sa mi faca la ora 9 injectiile in fund si burtica..si sambata dimineata plec din nou..doamne ajuta!!!merci dragutele pentru informatii..pup toate fetele pe aci..ne auzim de bine
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/pogonici1977/pogonici1977.jpg)
pogonici1977 spune:
marig...noi fete bune ce suntem iti dam sfaturi..eu in calitate de cititoare..iar alinut in calitate de mamica experimnetata
deci..capul sus si roagate la DD sa fie bine pana la capat..
sa nu uiti sa ne tii la curent cu tot ceea ce faci
ca un sfat bun prinde bine
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti
silc spune:
salutare!
vanessa felicitari! sa fiti sanatosi si bucurosi alaturi de bebe!
alina doamne ajuta! sarcina usoara!
marig doamne ajuta la Fiv! si io am facut fiv si analizele pentru virusi(toxoplasma, clamydia,etc) le-am facut inainte cu vreo 5 luni, iar pt fiv nu le-am mai repetat.
pogonici cum te simti?
havin doamne ajuta! sa ne tii la curent.
noi suntem bine, crestem de la o zi la alta, la sfarsit de saptamana merg sa-mi cumpar ceva haine ca nu mai imi vine aproape nimic. o zi frumoasa tuturor!
10+
pogonici1977 spune:
silc dar tu unde ai facut FIV ca uitasi...mai zinene odata..ca de varsta ma lasa..
eu sunt mai bine..dar ma mai doare spatele uneori..si in continuare treb sa nu car...greuttai..