pogonici ma bucur ca esti bine si incearca cat de mult poti sa ai grija de tine.
io am facut Fiv anul trecut la Iasi cu doctor Onofriescu. din pacate nu a venit bebe atunci din cauza ca am avut embrioni de proasta calitate. nu s-au obtinut embrioni de calitate A ci numai de calitate B si C. Mi-au fost implantati 2embrioni de calitate B si nu s-au prins. erau ff urati, plini de fragmentatii. endometru a fost bun dar degeaba. si nu am avut decar 5 ovocite din care numai 3 au fost fecundate.10+
Va multumesc fetelor.MARIG sa dea Dumnezeu sa fie bine pana la capat.cat costa o consultatie si apoi toata procedura?te rog sa mi spui si mietoate moldovencele.
Vanessa, sa traiasca bebe Albert, sa fiti sanatosi amindoi si sa aveti o viata plina de bucurii!
pysypisi nastere usoara si bebe sanatos!
alina, silc sarcina usoara si aveti grija de voi, menajati va pe cit se poate!
marig, pogonici multa bafta!
Noi am fost ieri la ctrl, suntem binisor, asteptam sa mai luam in greutate si speram sa treaca cu bine macar luna asta, desi de aseara m au cam luat ceva dureri de burtica si am trecut iar pe injectii de no spa cu scobutil.Ne rugam sa ne ajute Dumnezeu in continuare!