Moldovence aspirante sau gravidute(24)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinutz007ro spune:

Salut fetelor!
Multumesc, Mariana, pentru urari! Da, bebelul meu era foarte bine. Suntem nespus de fericiti! Sper sa reusiti si voi cat de curand!! Eu am fost sambata, pe 3, la Chisinau; am trecut pe la Albita, Prutul era destul de mare, dar nu au fost probleme la vama. Si in Republica Moldova erau inundate niste campii... Mare nenorocire cu indundatiile astea... :(
Pogonici, multa sanatate! E super ca aveti sprijin de la parinte, si o sa stiti in ce directie sa o luati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

alinuta ce ma bucur ptr tine...doamne ajuta sa fie bine pana la capat...dar nu team mai vazut pe mes??? ocupata mai esti draguta

care mai mergeti dintre voi la chisinau?????????
haideti vrem vesti bune

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns havin spune:

Buna dimineata fetelor!Chiar daca am dat buzna aici sper sa acceptati invitatia la o.Felicitari Alina pt puiutul tau.Am si eu o intrebare la fetele care au fost la Chisinau sau poate stiu;Se face FIV cu donator acolo adica daca au ei probe de la donator sper ca ma ntelegeti.O rog pa MARIG daca se duce luni poate intreaba.POGONICI in legatura cu parintele de la Pascani ai mare dreptate,poate o sa am timp mai mult sa povestesc.Noi in paralel cu dorinta de a face FIV avem si dosar la adoptii de anul trecut din decembrie cum o vrea Doamne Doammne.Eu doar ma sa mi dea si mie un puiut.Hai ca v-am plictisit.Astept raspunsul vostru.

Mergi la inceput

havin..dar de ce nu scrii clincii de la chisinau si intrebi direct acolo..iti va rasp dct moshin pe email sigur

marig........dar nu mai spui nic??? in ce stadiu mai esti???

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

Buna dimineata! Va oferim o super buna. ( de la mine si Albert)
Am nascut pe 1 iulie, la ora 21, prin cezariana. Suntem bine amandoi. Va trimitem dulci. La nastere a avut 3000gr , 50 cm, PC 34 cm, scor Apgar 9. Mami a plans cand si-a vazut puiutul.
Va doresc tuturor sa va tineti cat mai curand bebeii in brate.

Albert( 01.07.2010)

Mergi la inceput

vanesa sa va traiasc pustiull

asteptam poze sa vedem de la tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

Felicitari vanessa!
Sa fiti sanatosi si toate bucuriile din lume sa le aveti alaturi de copilas!

Dumnezeu ne va ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nichi spune:

Felicitari Vanessa, sa-ti traiasca puiutul si sa fiti toti sanatosi si fericiti.
Pupici la toate fetele !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns havin spune:

Buna fetele!Pogonici ti am ascultat sfatul, am vb direct cu dr Mosin si am primit raspuns favorabil.Va spuneam ca am depus dosar la adoptii si vreau sa va spun ca am fost sunati .Am fost si am vazut un baietel de nici doi ani absolut superb blond par cret si cu ochi albastri parca e un ingeras.Speram sa rezolvam totul si sa l luam acasa.suntem in culmea fericirii.Va doresc o zi buna.

Mergi la inceput

havin....sa ne tii la curent..cu tot

bravo voua..sa fie intrun ceas bun

Mergi la inceput