Moldovence aspirante sau gravidute(24)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

sophie are baietel.un .pui de kovacs...sa dea domnul sa ajunga la termen..ca saraca tare greu a dus sarcina..mititica de ea

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silc spune:

pogonici multumesc pt info referitoare la sophie. cu siguranta ii va fi bine lui sophie si bb-lui ca asa e natura umana, mai greu dar va fi bine.
cand doamne doamne iti da un bb este o minune si atunci cu credinta tot el va face posibil sa se nasca la termen si sanatos. asa incat capul sus ca va fi bine.
iti tin pumnii sophie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns havin spune:

Pogonici la noi problema este: sotul e cu azoospermie iar eu doar o trompa slab permeabila asa ca singura sansa e FIV cu donator.

Mergi la inceput

fetelor care ati mai fost la chisinau???? ce nouttai ai aveti???+
haideti vrem vesti bune
eu azi sunt ceva mai bine..oi vedea ..caci sunt la munca..sper sa nu obosesc f tare

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

Mergi la inceput

cei cu linistea asta aici?????????????????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silc spune:

salutare tuturor!

haideti la o

moldovencele

Mergi la inceput

dar vanessa ....ce mai stiti?????

a ajuns acasa cu bebeul???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pysypisi spune:

Buna dragutelor!!!
Am intrat sa va spun ca o sa nasc prin cezariana iar pe data de 24 o sa fixam data in care o sa facem cunostinta cu iubirea noastra.
Vanesa iti doresc din suflet nastere usoara!!!
Sarcina usoara celorlalte gravidute si succes celor care sunt in focuri.
Va pupik pe toate si sper sa intru mai des.

+31
DUMNEZEU MI-A INDEPLINIT VISUL!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marig spune:

seara buna fetele,
eu trebuia sa ajung pe 05 la mosin..nu am mai fost,ca am avut ceva urgent de rezolvat.in schimb alinutza..e bine,si bebe-ul e ok,,i bate inimioara..sa -i dea domnul sanatate ei si bebelusului.
ma duc luni la doctor..sper sa pot trece vama,cu inundatiile astea,Prutul a revarsat..si e cam nasol.
acuma ma confrunt cu o candidoza.naspa de tot..am luat de capul meu niste ovule-si niste unguent..sper sa treaca..stiu ca nu-i bine,dar m-am saturat sa ma cracanez pentru o prostie de asta
Pogonici ,cum te simti?

Mergi la inceput

marig..eu multumesc lui DD sunt mai bine....chiar fac progrese cu sanatatea..

astept vesti de la voi..noi pana pe 25 iulie nu putem sa spunem nimic..incotro...

avem de facut un canon de la parinte si abia dupa 25 iulie vom vedea ce si cum

o cafeluta nic?????????????

Mergi la inceput