FIV-Dr. LAURA DRACEA ( 7)
Raspunsuri - Pagina 6
amzulica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mirela2 amzulica, iertare, am vazut dupa ce am dat drumul la mesaj sunt asa obosita ca nici nu vad ce scriu, am avut o zi cumplita azi, nebunie la birou, nebunie acasa |
Fetelor - concediu medical ... macar pana pe la 3 luni si stat in pat in caz de maroneli. La mine curgeau garla maronelile ... trebuie stat la orizontala, nu in scaun, in pat. Nu va face nimeni statuie ... credeti-ma. Aveam si eu o cariera ... munceam mult, am renuntat. S-a pus problema de ori - ori. Am ales copilasul meu drag.
Cami lui Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica
mirela2 spune:
amzulica......Offf
daca Doamne fereste, se ajunge la stat obligatiu la orizontala, asta e, stau si n cap bebe sa fie ok
CAMELIA28 spune:
Ana, FELICITARIIIII!!!!!
Acum mam ajuns de la servici,abia am asteptat sa ajung sa vad ce faceti
Eu am trait episodul cu scurgerile maronii si cu nervii la servici,
motiv pt care te rog sa o lasi balta cu serviciul.
Am avut scurgeri maronii cu 2 zile inainte de BHCG, asa mi-am dat seama ca sunt gravida, altfel mi-ar fi venit ciclu si gata.
Intr-o vineri am avut primul beta 70, mi s-a recomandat orizontala ,No-spa, arefam, aveam dureri groaznice si in continuare scurgerea maronie, luni beta 125, miercuri l-am vazut ecografic, scurgerea a trecut, joi m-am enervat groaznic la servici ( a aparut tranzitoriu scurgerea maronie), oricum aveam o stare de tensiune, din momentul in care am aflat rezultatul dormeam 5h pe noapte si aveam impresia ca problemele mele abia au inceput, ma speriam din orice, de parca aveam sa stiu ce urmeaza, duminica am inceput sa sangerez, putin, am fost la urgente, si gata, nu mai era.
Ma gandesc cu groaza ca in iulie o luam de la capat cu FIV 2, situatia la servici nu s-a schimbat, dar crede-ma ca daca nu reusesc sa ma controlez, sa nu ma enervez, si nu mi se da concediu medical, IMI DAU DEMISIA !!(desi eu sunt cea care tine casa)
Devin din ce in ce mai frustrata si mi-e groaza sa ma trezesc dimineata si nu stiu pt ce trag
Iti doresc sarcina usoara , la termen , cred sincer ca ai gemeni, Beta e f mare, si multa putere sa poti continua si cu serviciul
Va pup pe toate!!
CAMELIA28 spune:
Maria,
imi pare sincer rau, stiu, toate cuvintele sunt de prisos.
Asta e viata, unii sunt mai incercati decat altii, dar trebuie sa mergem mai departe, capul sus, va aparea soarele si pe strada noastra.
Te imbratisez cu drag!!
maria08 spune:
Multumesc , dragele mele, pentru sustinere!! Ne gandim ca poate mai avem vreo sansa cu cei congelati....daca nu poate schimbam medicul, cine stie...
ana-m spune:
Mirela, Camelia, Anda multumesc mult pentru urari si sprijin.
Mirela: Am bagat la et 2 blastocisti, unul 4AA si unul 3AA. Destul de mari cred ca de aceea ma si intepta asa tare.
bhcg a fost la 14 zile de la punctie.
Scurgerea maronie a fost ieri intradevar dupa ce m-am enervat la servici. Azi nu mai este.
Camelia daca doamne fereste se intampla ceva..., a doua zi mai trec pe la servici doar ca sa-mi dau demisia. In mod normal puteam sa-mi iau concediu da am nenorocita asta de licitatie la care lucrez singura nu ma poate inlocui nimeni din firma (nu vor). Este o firma .... o singura colega ma felicitat ieri. As vrea sa plec de aici da pe criza asta.
Beau si eu o cana de ceai de tei ca sa ma linistesc putin ca nu dorm de la 3.
amzulica nu stiu sa activez pm.
O zi buna fetele!
amzulica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mirela2 amzulica......Offf daca Doamne fereste, se ajunge la stat obligatiu la orizontala, asta e, stau si n cap bebe sa fie ok |
Mirela - e bine sa previi decat sa ajungi asa cum spunea Camelia (tiza mea) sa pierzi ce ai castigat cu atat de mare greutate. Si stresul este inamicul public nr. 1. Bine ca acum ... nervii tot apar in primele luni de sarcina ... dar avem pe cine sa-i varsam nu? pe sotzi ... eu personal am fost de nerecunoscut, numai ca nu-l luam la bataie. A suportat saracul cu stoicism.
Cami lui Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica
flyhigher77 spune:
Maria08 imi pare sincer rau pentru pierderea asta grea, dar sa nu uiti ca nu esti singura si ca suntem atatea suflete care ne gandim la tine si ca incercam sa ne incurajam unele pe altele! Nu e gresit sa-ti plangi durerea, important e sa te aduni dupa, si sa mergi mai departe, pentru ca intotdeauna exista un nou inceput! Eu cred cu tarie in asta! Curaj si putere
ana-m felicitari, sa dea DD sarcina la termen si bebei sanatosi!
tuturor fetelor curajoase si inimoase de aici!