FIV-Dr. LAURA DRACEA ( 7)
Raspunsuri - Pagina 5
ana-m spune:
Multumesc mult amzulica. Sunt sigura ca este bine.
In ceea ce pricveste statul in pat este ff complicat, am un servici unde trebuie neaparat sa vin, da o sa incerc sa nu fac efort. La servici nu fac efort fizic, stau pe scaun la calculator, problema este cu nervii care imi sunt provocati. Fac cam 1,15 pana la servici da o sa incerc sa ma aduca sotul cu masina si mai trebuie sa rezolv intorsul.
In conditii normale mi-as fi luat un concediu da am o licitatiie ff big la care lucrez singura. Asta este.
amzulica spune:
Ana- activeaza-ti PM-ul te rog.
Cami lui Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica
vanessa80 spune:
MARIA imi pare foarte rau. Iti doresc sanatate, curaj si multa putere ca sa mergi mai departe.
33+
vanessa80 spune:
ANA ma bucur ca ai reusit.
Incearca sa te odihnesti cat de mult poti. Petele maronii se vor opri.
33+
anda82 spune:
Ana, ma bucur tare, tare mult ca ai reusit..iti doresc o sarcina usoara
Vannesa ce putin mai ai!
mirela2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana-m Fetelor valoarea este 331.6!!!!!!!!! Sunt in al noualea cer. O minca problema ar fi faptul ca azi m-am enervat extrem de rau la servici si sper sa nu fi daunat. Pe servetel la baie este un pic de maroniu si ma doare cam ca ma cm. Mi-e frica sa nu se fi intamplat ceva. Vineri repet testul. Maria multa bafta sa vi si tu cu un rezultat bun. Multumesc pentru sustinere! Va pup |
super valoare, felicitari
in ce zi ai facut beta si cu ce embrio ai facut transferul(de cate zile erau).
si cu ce medic ai facut fiv?
scuze de intrebari
mirela2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana-m Multumesc mult amzulica. Sunt sigura ca este bine. In ceea ce pricveste statul in pat este ff complicat, am un servici unde trebuie neaparat sa vin, da o sa incerc sa nu fac efort. La servici nu fac efort fizic, stau pe scaun la calculator, problema este cu nervii care imi sunt provocati. Fac cam 1,15 pana la servici da o sa incerc sa ma aduca sotul cu masina si mai trebuie sa rezolv intorsul. In conditii normale mi-as fi luat un concediu da am o licitatiie ff big la care lucrez singura. Asta este. |
si la mine mai apar fire maro, asta cred ca e de la stres, tot la calc lucru si eu, dar ma tot ridic si ma asez pe scaun.....stai linistita, nu te enerva, o sa fie bine
amzulica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mirela2
super valoare, felicitari in ce zi ai facut beta si cu ce embrio ai facut transferul(de cate zile erau). si cu ce medic ai facut fiv? scuze de intrebari |
Ghici ciuperca ce e? Pai daca subiectul este "fiv cu dr. Dracea" ... - iti raspund eu ca a avut 2 blasto f. buni. Si beta este ziua 10.
mirela2 spune:
amzulica, iertare, am vazut dupa ce am dat drumul la mesaj
sunt asa obosita ca nici nu vad ce scriu, am avut o zi cumplita azi, nebunie la birou, nebunie acasa
amzulica spune:
Maria - sa nu renunti.