FIV-Dr. LAURA DRACEA ( 7)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Amzulica: Asta este ....poate ne aduce Ana o veste buna....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana-m spune:

Fetelor valoarea este 331.6!!!!!!!!!
Sunt in al noualea cer.

O minca problema ar fi faptul ca azi m-am enervat extrem de rau la servici si sper sa nu fi daunat.
Pe servetel la baie este un pic de maroniu si ma doare cam ca ma cm.
Mi-e frica sa nu se fi intamplat ceva.

Vineri repet testul.

Maria multa bafta sa vi si tu cu un rezultat bun.

Multumesc pentru sustinere!
Va pup

Mergi la inceput

Maria imi pare foarte rau!
Nu-ti pierde speranta cat de curand o sa reusesti, eu i-ti tin pumnii!

Eu am trecut anul trecut printr-o mare nenorocire, m-am bucurat atat ca am ramas din prima la fiv si ca totul a fost ok pana am primit rezultatul la amniocenteza. A trebuit sa avortez (nasc natural la 5 luni de sarcina).
Si uite merg mai departe. Am sa stau cu inima cat un purece pana la urmatoarea amniocenteza, dar sunt convinsa ca de data asta este bine.

Si la tine va fi, te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Anaaa - sunt gemeni clar. Felicitari - presimteam ca va fi bine. Sarcina usoara in continuare. Scuze ca intreb - dar ce s-a intamplat anul trecut ca eu nu stiu.

Cami lui Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica

Mergi la inceput

Multumesc amzulica!

De treaba cu enervatul, picatelele maronii si durerea....ce zici?

Anul trecut...
Eu am 39 de ani. Doctorita nu mi-a indicat sa fac amniocenteza, mi-am dat seama ulterioar si de ce, pentru ca nu ma ajutat.
Asa ca am cautat eu de una singura unde si cu cine sa fac (Herghelegiu). Rezultatul rapid de la 2 zile a tras semnalul de alarma ca este o problema pe cromozomul de sex. Rezultatul la doua saptamani a confirmat problema, trisomia x, 47xxx. Am fost la doi geneticieni, unul de renume, trimisa de Herghelegiu (tin sa spun ca nu il cunosteam si nici nu am avut vreo pila la el, pur si simplu a fost impresionat si nu a mai avut un asemenea caz). concluzia devastatoare a fost ca nu pot sa-o pastrez. Cea urmat a fost cumplit..........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Ana: Felicitari!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Maria,nu am cuvinte,speram sa reusesti,sunt alaturi de tine si sper sa treci bine peste perioada imediat urmatoare

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Ana,sigur sunt gemeni,FELICITARI! si sarcina usoara pana la 38-40 saptamani

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"

Mergi la inceput

Multumesc mult cora! O sa fie foarte bine.

Da am o scurgere maronie....of

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana-m

Multumesc amzulica!

De treaba cu enervatul, picatelele maronii si durerea....ce zici?

Anul trecut...
Eu am 39 de ani. Doctorita nu mi-a indicat sa fac amniocenteza, mi-am dat seama ulterioar si de ce, pentru ca nu ma ajutat.
Asa ca am cautat eu de una singura unde si cu cine sa fac (Herghelegiu). Rezultatul rapid de la 2 zile a tras semnalul de alarma ca este o problema pe cromozomul de sex. Rezultatul la doua saptamani a confirmat problema, trisomia x, 47xxx. Am fost la doi geneticieni, unul de renume, trimisa de Herghelegiu (tin sa spun ca nu il cunosteam si nici nu am avut vreo pila la el, pur si simplu a fost impresionat si nu a mai avut un asemenea caz). concluzia devastatoare a fost ca nu pot sa-o pastrez. Cea urmat a fost cumplit..........

Ana draga mea, n-am auzit in viata mea de asa ceva, am dat google si m-am crucit, fereasca Dumnezeu.

Nu te speria de petele maronii si eu am avut la greu, trebuie sa iei no-spa si sa stai in pat pana dispar si mai ales de cate ori vor aparea, multe fete au avut in primlee 3 luni de sarcina.
Sa-ti dea Dumnezeu doi copii minunati, sanatosi care sa va bucure sufetele asa de mult incercate. Sa nu te sperie varsta, eu am nascut la 39 de ani ... nu stiu daca la gemeni se face amniocenteza, sincer nu cred, vei fi atent supravegheata ecografic. Mie imi iesise cam nasol DT si TT DAR ecografic eram suuper si am refuzat amniocenteza. Luca a iesit un copil perfect - sunt moarta dupa el.

Sarcina usoara inca o data.

Cami lui Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica

Mergi la inceput