FIV-Dr. LAURA DRACEA ( 7)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CAMELIA28 spune:

Flyhigher 77,

sunt curioasa cand te programeaza la FIV, in august sunt cu totii in concediu, am vrut noi si nu s-a putut, poate faci in iulie cu noi

Mergi la inceput

Ana ,

pe mine m-au ajutat colegele, dar responsabilitatea nu se delega
Incearca sa-ti faci treaba CALMA, banuiesc ca scapi in curand de licitatie.

Multa bafta!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flyhigher77 spune:

Camelia28, in august ar trebui sa fiu si eu in concediu ca toata lumea, e programat si achitat din iarna! :) as vrea eu in iulie, dar problema e: pot eu sa umblu creanga pe coclauri dupa FIV, ori ba?? O sa discut asta la clinica si va spun, mi-ar placea sa fiu cu voi in iulie, eu una n-am ce astepta, ca daca trece timpul imbatranesc si eu!

Mergi la inceput

Fetelor, apropo de munca..in toti anii astia am amanat sa facem un copil ba pe teme de cariera, ba ca n-avem conditii, am devenit campioni la a ne proteja si realizez ca DD are alte planuri cu noi..azi va spun ca mi se falfaie de munca daca da DD si ma ajuta c-o pereche de gemenasi ! Concedii medicale, sa vina angajatoru' sa ma vada lata in pat cu burta la gura, ca 7 ani am muncit destul, acuma e vremea sa ma ocup si de mine, ca statuie nu mi-a facut nimeni si nu prea cred c-o sa-mi faca pentru ca n-am un profil extraordinar si n-o sa iasa bustu' grozav !! Dupa atatea sacrificii pentru a avea un bebe,e bine sa ne calculam bine sansele!
Tre' sa ne apucam de meditatii sa ne scada tensiunea si sa nu ne mai agitam atata! Sa luam totul mai usurel, ca sa fie treaba buna!

Mergi la inceput

flyhigher 77,

eu as da orice sa intru in concediu dupa FIV! Ar fi minunat!
Poti face orice, sa te plimbi, sa stai la plaja, limitat, evident,
crezi ca e mai usor daca dupa ET te duci la servici??
Cred ca n-am inteles ce-ai vrut sa spui cu sa umbli creanga pe coclauri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana-m spune:

Buna dimineata fetelor!
Azi am repretat bhcg si il altept la 1 crescut cum trebuie.

Camelia saptamana urmatoare termin cu licitatia. Copii sunt pe primul rand si o sa fac tot posibilul sa ma menajez si imediat cum termin imi iau liber o saptamana.
La fiv-ul de anul trecut dupa et am avut liber 2 sapt, sa putut, acum este licitatia asta care ti-am spus este exclusiv a mea si daca mi-as lua liber acum mi-as lua definitiv ca pt sefii mei nu conteaza.

Ieri ma intepat rau de tot nu trecea nici cu nospa, da dupa ce am mers nitel pe afara a mai trecut. Inteleg ca nu trebuie stat mult in aceeasi pozitie. O sa incerc sa ies din cand in cand pe afara.

Maria sunt alaturi de tine
toate fetele

Mergi la inceput

Camelia28, m-am exprimat eu colorat, inseamna ca in acest concediu sa urcam pe munte, sa vizitam niste locuri noi!
Ana-m, iti tin pumnii sa fie totul bine!

Mergi la inceput

Este mai mult decat dublu 828,3.

Astept sa ma sune sa-mi spuna cand sa merg la eco.

Va

Mergi la inceput

ce bucurieeeee!
Bravo, felicitari! Doamne-ajuta! Sarcina usoara! Si bebe la termen!

Mergi la inceput

Fly multumesc mult!
I-ti doresc sa ti-se implineasca si tie cea mai mare dorinta!

Mergi la inceput