FIV-Dr. LAURA DRACEA ( 7)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danuk spune:

Camelia, multumesc mult pentru raspuns si incurajari...inca nu am citit din urma...inteleg ca tu ai facut deja fiv? Sau esti graviduta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CAMELIA28 spune:

S-ar putea spune ca sunt gravida, fac beta pe 24.09

Mergi la inceput

Doamne ajuta!!! Iti tin pumnii!!!! Astept vestea cea mare saptamana viitoare! Cati embrioni ai pus?

Mergi la inceput

2 blasto ,5AA si 4AA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CAMELIA28

2 blasto ,5AA si 4AA

Nu prea inteleg eu ce inseamna 5AA si 4AA, insa iti doresc din inima sa stea cumintei la mami in burtica...am inteles ca sansele cu blasto sunt de vreo 60%. Super!!! O sa ai gemeni!!!!
Ai facut FIV la Gynera, nu?

Mergi la inceput

da

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Camelia stiu ca Amzulica a facut Fiv cu ICSI,dar mai stiu ca inainte a facut mai multe IAD-uri,nu cred ca bat campii

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui cora79

Camelia stiu ca Amzulica a facut Fiv cu ICSI,dar mai stiu ca inainte a facut mai multe IAD-uri,nu cred ca bat campii

tocmai ce ma pregateam sa spun la tiza mea Camelia - poate ca ea nu stie istoria mea, nu am inceput cu biopsia sotului ca nu m-a incurajat dl. profesor sa o fac, asa ca am facut 13 IAD - nereusite - apoi disperata m-am dus la un urolog, ca ultima miscare dupa atatia ani de chin, dl. dr. Damian care acorda consultatii gratuite la centrul de planning la vremea aceea, dansul ne-a incurajat, ne-a dat speranta si ne-a propus chiar biopsia - care a iesit pozitiva in Mai 2007, apoi la primul fiv am avut punctie oarba (la punctie oarba = lipsa ovocite la Giulesti nu platesti nimic este totul acoperit de asigurare dar la privat cred ca platesti totusi ceva, anestezia ...) si in final FIV-ul norocos cu dr. Dracea - sa-i dea Dumnezeu sanatate ca mare bucurie ne-a mai adus in familie cu reusita. Sa spun ca desi am avut o sarcina usoara imi era frica sa misc si ochii in cap pe toata perioada sarcinii. Am nascut la 39 de sapt. la 39 de ani un flacau vanjos care ma alearga zi lumina si ma pupa 24 de ore din 24 - ceea ce va doresc si voua. tam tam.

Cami lui Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica

Mergi la inceput

Amzu, habar n-aveam, pe bune!! Eu am prins doar Happy-end-ul" Da' 13?? Dumnezeu a vrut sa aveti copilul vostru, de asta v-a incercat atat.

Cora, scuzele mele!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Camelia,stai ,linistita,nu poti tine minte problemele sau istoricul fiecarei fete

Mergi la inceput