FIV-Dr. LAURA DRACEA ( 7)
Raspunsuri - Pagina 22
amzulica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cora79 Amzulica preturile sunt mari de multa vreme,eu am facut FIV in august-septembrie 2009 si m-a costat cu totul 5000 euro(analize eu si sot,tratament si procedura),pe al doilea nu ni-l mai permitem,din pacate,vom recurge la inseminari cu donator "DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS" |
te cred, eu sincer iti spun ca daca gafam as fi fost in aceeasi situatie cu tine pentru ca facusem credit la banca - in octombrie platesc ultima rata - chiar si pentru suma de la Giulesti - basca carduri de credit pe care le foloseam la multitudinea de analize pe care le-am tot facut pentru ca de-a lungul anilor trebuia sa fiu cu ele la zi si valabilitatea lor "expira" la 6 luni, nu mai stiu nr. secretiilor vaginale si din col pe care le-am facut ca mai aveam nitel si-mi prelevam singura Este muult prea scump pentru Romania in conditiile in care salariile sunt asa cum sunt, locurile de munca la fel ... viata insasi este atat de scumpa. Cat despre inseminari cu donator eu am trecut prin asta si stiu ce-nseamna. Sansele de reusita se injumatatesc fata de FIV si daca pui in balanta, in loc de cateva inseminari faci un FIV - asta daca ti-ai ales sa faci la Gynera, pentru ca daca ti-ai ales sa faci la Giulesti ... mai bine nu. Sau macar sa alegi Polisano unde lucrurile sunt chiar profesionist facute. Iti tin pumnii oricum ar fi sa iasa cu oki.
Cami lui Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica
CAMELIA28 spune:
Buna dimineata,
Amzu, nu am pus la socoteala eco si dozarile pe care le-am facut la Iasi (nu mai avem concediu),+cultura de col pe care am repetat-o de 3 ori, ca dee, profesionalismul e in floare la noi, drumuri, etc, nu mai conteaza!!
Chiar nu mai conteaza, ma simt bine , ma mai doare burta, dar am inteles ca e normal
Bebecord, bine ai iesit din vizuina! Sa dea DD sa fie totul bine pana la capat!
o zi frumosa tuturor, la noi este super!
cora79 spune:
Amzulica,si eu am credit la banca,mai am de platit 2 ani si jumatate,cat despre a astepta sa mai fac un alt FIV,nu cred ca imi mai permite timpul,rezerva mea ovariana este deja mica,asa ca......
Stiu ca inseminarile au sanse mai mici,dar ma voi intoarce la Moisa,am cunostinte care au reusit cu ea,ce va dori Dzeu
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
cora79 spune:
Amzulica,tu la Giulesti ai facut inseminarile cu donator?
Sunt total dezorientata,dar.....un lucru este cert trebuie sa ma misc repede
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
danuk spune:
Buna, fetelor. Am o intrebare: la Gynera cand se dau banii? In ziua in care se face punctia?
CAMELIA28 spune:
Hai mai Cora,Amzu a facut FIV+ICSI cu punctie, da' hai ca te iertam ca esti de-a noastra!
Danuk, doar o parte se dau la punctie, adica FIV standard +anestezie,
daca mai ai extindere blasto, ICSI si conegelare-platesti dupa.Bafta!
danuk spune:
Cami, multumesc pentru raspuns!
Initial, am inteles ca se da un avans de 2.000 de euro in momentul in care te apuci de tratament...desi, nu e ok, pentru ca pana la punctie nu stii cum reactioneaza organismul si poti opri procedura. Si atunci, ce faci?
CAMELIA28 spune:
n-am auzit de asa ceva! la FIV2 ne-am vazut cu dr cu 2 zile inainte de punctie, am facut totul la Iasi, deci....am platit 2500 in ziua punctiei
Si pt Dumnezeu, fii optimista , nu m-am gandit nici o clipa ca vom intrerupe FIV-ul din nu stiu ce motive,am refuzat pur si simplu sa ma gandesc.
dar de ce te temi? Ai antecedente? sau esti la primul FIV?
danuk spune:
Inca nu sunt foarte hotarata pentru fiv, am cautat mai intai informatiile finaciare...nu sunt deloc tematoare, doar ca mi s-a parut un pic ciudat sa iti ceara banii inainte. Nu stiu daca am inteles bine si tocmai de aceea am vrut sa verific informatia pe forum. Dar o sa sun din nou la clinica, sa ma lamuresc!
CAMELIA28 spune:
Danuk, ai dreptate, teoretic daca la punctie nu-s ovule, ar trebui sa primesti bani pe ET inapoi, dar sincer nu stiu practic cum stau treburile.
Oricum , daca te hotarasti, in primul rand sa te incarci cu maxim de optimism, apoi sa ai o suma mare de bani, de ex. noi nu am luat in calcul ICSI si vitrificarea pt ca data trecuta nu a fost cazul.
Multa bafta!