FIV-Dr. LAURA DRACEA ( 7)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana2010 spune:

Mult noroc, Camelia!
Iti tin pumnii sa va indepliniti visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui CAMELIA28

Neata,

am transferat 2 blastocisti calitate A, din care unul 5AA (nu stiu ce inseamna, cica e foarte bun). Doctorita embriolog era f entuziasmata si mi-a zis ca daca ar fi dupa ea mi-ar transfera doar 1 pt ca sunt sub 30 ani. Stiu ca blasto nu rezista asa bine la decongelare, dar ne-au ramas 2 calitate B pe care nu ne-a lasat inima sa nu-i congelam (acum costa 400 euro).
de acum, DOAMNE AJUTA!! Ma simt bine, inca ma mai doare burta de la punctie, dar parca nu asa de tare, imi iau medicatia si ma mut de ici colo, cica azi se nideaza.
Amzu , am vazut pozele, sunteti o familie foarte frumoasa! Sa fiti sanatosi.

O zi buna la toata lumea!!

de acum Doamne ajuta, iti tin pumnii, dar am eu un feeling ca va fi bine. Nu uita sa bei apa muuulta, cata poti. Nu sta la pat mai mult de 2 zile iar in restul zilelor relax si seara te pui la orizontala. Nu ai nici un motiv sa nu reusesti. Nu uita sa te rogi, de acum doar Dumnezeu decide.
Imi aduc aminte ca eu am facut tranferul miercuri si am stat la pat doar miercuri si joi, duminica eram deja la o nunta (am dansat doar la hora miresei), era nunta celei mai bune colege de-a mea si n-o puteam rata, am stat pana la 3 dimi. Apoi la 2 zile de la nunta am avut petele de implantare si la alte 2 zile mi-am facut beta. Azi si colega mea este gravi in 8 sapt. - Doamne ajuta si pentru ea, a fost tare atasata de mine pe toata perioada incercarilor mele.
Camelia daca erai mai aproape duminica te luam la un Baby Expo asa de incalzire.

Cami lui Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CAMELIA28 spune:

Ce coincidenta! Eu la ambele FIV-uri am facut punctia vineri si ET miercurea urmatoare, si beta intr-o vineri!
In pat nu prea stau , in schimb am dormit ieri toata ziua, iar astazi ma uit la seriale. nu stiu ce sa mananc.. ar trebui sa tin post ca azi e vineri ..macar fara carne
Sunt foarte optimista, ma simt si ma comport de parca as fi deja gravida.

fetelor, cum am putea sa va scoatem din vizuina?? Nu mai e nimeni??

Mergi la inceput

Camelia, spuneai ca a costat congelarea 400 Euro. Sa inteleg ca s-au mai redus preturile?
Sunt sigura ca o sa reusesti!

Mergi la inceput

Cum adica daca s-au mai redus preturile?
data trecuta nu am avut ce congela, deci nu stiu cat costa , oricum mi se pare f mult. restul preturilor sunt la fel: FIV standard 2300,anestezie pt punctie 180, extindere blasto 220, ICSI 400, congelare 400, plus aproape 800 euro tratament.
Dar nu mai conteaza decat sa avem bebei sanatosi!

Ioana, voi vreti sa faceti la Gynera??

Mergi la inceput

Camelia, asa stiam si eu preturile, e mult, intr-adevar.
Noi am facut FIV la ei in mai, sarcina pierduta in 12 saptamani

Mergi la inceput

Doamne sfinte, Ioana, imi pare foarte rau! e cel mai cumplit lucru sa te chinui atat, sa obtii o sarcina si s-o pierzi!
M-am uitat in urma, nu ai postat nimic in timpul FIV-ului, vrei sa ne impartasesti si noua ce s-a intamplat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecord spune:

Buna fetelor,
A fost la eco bebeiisunt bine cresc.Eu ma simt bine si sunt optimista.
Bravo Camelia noi toti trei iti tinem pumnii, si va fi bine vei vedea, ca si amzulica am un feeling....
Va pup pe toate
9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui CAMELIA28

Cum adica daca s-au mai redus preturile?
data trecuta nu am avut ce congela, deci nu stiu cat costa , oricum mi se pare f mult. restul preturilor sunt la fel: FIV standard 2300,anestezie pt punctie 180, extindere blasto 220, ICSI 400, congelare 400, plus aproape 800 euro tratament.
Dar nu mai conteaza decat sa avem bebei sanatosi!

Ioana, voi vreti sa faceti la Gynera??

moamaa dar la ce preturi s-au aruncat fratee ... si daca faci si biopsie la sot mai pui fro 26 de mil. am auzit. Cumplit de mult. Eu am avut un mare noroc ca am mai prins-o pe d-na dr. Dracea la Giulesti altfel dadeam faliment. Dar de ce o fi inghetarea asa de scump, ca la Giulesti "coasta" 150 de euro (nu ca as fi avut ce congela dar ...).

Cami lui Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Amzulica preturile sunt mari de multa vreme,eu am facut FIV in august-septembrie 2009 si m-a costat cu totul 5000 euro(analize eu si sot,tratament si procedura),pe al doilea nu ni-l mai permitem,din pacate,vom recurge la inseminari cu donator

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"

Mergi la inceput