FIV-Dr. LAURA DRACEA ( 7)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebecord spune:

Multumesc din suflet vanessa
Crestere usoara la bebe
Mai tinem legatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CAMELIA28 spune:

BEBECORD,

da' unde-ti este semnatura de graviduta? ?? habar n-am cate saptamani ai?

Mergi la inceput

Salut
Am auitat,
8+

Mergi la inceput

Hello,
am multe de spus, incerc sa le grupez. ca sa nu uit, ne ajuta cineva cu un subiect nou?
As vrea sa ma stiu cate ceva despre Ana M, Onniex, Ancuzta, Maria,Vanessa, Fly,Bebecord, Cora, Doina elena, Amzu, ce mai faceti??

Noi ne-am intors astazi de la Bucuresti.
Am facut punctie vineri, am avut peste 25 ovule, cu estrogen sub 5000, sper ca mai scade si ca nu e hiperstimulare, azi sunt mai bine, 17 ovule mature fecundate prin ICSI c-am avut 3 probe la sot cu nr si mobilitate dezastruoase, ieri ramasesera doar 15, maine aflam cati intra in stadiu de blasto si cu ajutorul cu DD miercuri facem ET.
Intrebare: la cate zile dupa ET v-ati intors la servici?? Eu voi sta acsa pana luni, si apoi daca e pozitiv imi iau medical.
Amzu, citeam la alt subiect ca ai fost optimista pana la lacrimi, de data asta sunt la fel, nu se poate altfel.

V-am pupacit!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Camelia,felicitari pentru productia de oute,Doamne ajuta sa fie gemeni

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"

Mergi la inceput

Buna fetelor,
Noi suntem bine crestem miercuri merg la eco sa vad ce fac micutii. Avem dja 9 saptamani si 3 zile.
Camelia felicitari pentru "productie". Va fi bine o sa vezi. Te vei intoarce cu "burtica" si cu ochisori.
Va pup pe toate curaj si vointa si veti reusi.
9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui CAMELIA28

Hello,
am multe de spus, incerc sa le grupez. ca sa nu uit, ne ajuta cineva cu un subiect nou?
As vrea sa ma stiu cate ceva despre Ana M, Onniex, Ancuzta, Maria,Vanessa, Fly,Bebecord, Cora, Doina elena, Amzu, ce mai faceti??

Noi ne-am intors astazi de la Bucuresti.
Am facut punctie vineri, am avut peste 25 ovule, cu estrogen sub 5000, sper ca mai scade si ca nu e hiperstimulare, azi sunt mai bine, 17 ovule mature fecundate prin ICSI c-am avut 3 probe la sot cu nr si mobilitate dezastruoase, ieri ramasesera doar 15, maine aflam cati intra in stadiu de blasto si cu ajutorul cu DD miercuri facem ET.
Intrebare: la cate zile dupa ET v-ati intors la servici?? Eu voi sta acsa pana luni, si apoi daca e pozitiv imi iau medical.
Amzu, citeam la alt subiect ca ai fost optimista pana la lacrimi, de data asta sunt la fel, nu se poate altfel.

V-am pupacit!!

cica, ieri ramasese "doar" 15. Pai din 15 embrioni poti sa ajungi la 3 blasto stii? Si la Kittyke care tot cu dr. Dracea a facut si la fel a ajuns la 3 blasto, se prinsesera toti 3, si s-a dus la embrioreductie. Eu cand am facut ET aveam o tipa langa mine care ajunsese la 15 embrioni si 3 blasto si avea beta in ziua 10 - peste 400 - din pacate nu mai stiu nimic de ea. Deci stai f.f. bine, mobilitatea la sot nu conteaza atat timp cat se face ICSI, calitatea ... bag sama ca nu a fost asa nasparlie daca s-au format 15 embrioni. Te rog sa fii optimista de data asta, sa te linistesti, nu-ti lua concediu medical decat daca ai o munca ce necesita efort, eu am stat fix 2 zile acasa - adica ziua ET si inca una si apoi m-am intors la serviciu, ma ducea si aducea sotul, in rest stateam pe scaun si aveam posibilitatea sa ascult si muzica in casti. Am papat binee, proteina multe, oua fierte, peste (somon), am baut aaapaaaa multa, supe, lapte, branza ... si a iesit cu oki.

Cami lui Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica

Mergi la inceput

Amzu, esti tare ca de obicei.
Nu m-am gandit nici o clipa ca nu vom avea blastocisti de transferat (doamne-ajuta ca ieri erau 11 in cursa pt blasto), din contra, ma astept sa mai si ramana de congelat.Am fost mereu de parere ca mai bine putin si bun, data trecuta am avut doar un blasto calitate A si am ramas. Si m-am mai gandit sa transferam si noi 3, dar sotul nu vrea-spuneai ceva de embrioreductie-face dr Dracea? Stii cumva care sunt riscurile?. Sunt foarte optimista de data asta. La servici as putea sa stau si pe scaun, problema este ca ma stresez aiurea din orice, oricum am concediu inca 3 zile, abia luni merg la servici. Ma doare burta ingrozitor si sunt foarte balonata (stiu ca ar trebui sa mananc ce-ai enumerat tu mai sus, dar imi iese partial)

Multumesc pt incurajari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui CAMELIA28

Amzu, esti tare ca de obicei.
Nu m-am gandit nici o clipa ca nu vom avea blastocisti de transferat (doamne-ajuta ca ieri erau 11 in cursa pt blasto), din contra, ma astept sa mai si ramana de congelat.Am fost mereu de parere ca mai bine putin si bun, data trecuta am avut doar un blasto calitate A si am ramas. Si m-am mai gandit sa transferam si noi 3, dar sotul nu vrea-spuneai ceva de embrioreductie-face dr Dracea? Stii cumva care sunt riscurile?. Sunt foarte optimista de data asta. La servici as putea sa stau si pe scaun, problema este ca ma stresez aiurea din orice, oricum am concediu inca 3 zile, abia luni merg la servici. Ma doare burta ingrozitor si sunt foarte balonata (stiu ca ar trebui sa mananc ce-ai enumerat tu mai sus, dar imi iese partial)

Multumesc pt incurajari!

eu nu cred ca dr. Dracea ar mai pune 3 blasto tocmai de aceea pentru ca exista riscul sa se prinda toti. Embrioreductia are riscuri destul de mari (cel putin aici in Romania - dr. Dracea nu face asa ceva) - exista riscul de a-i pierde pe toti. Auzisem ca la Giulesti o d-na facuse transfer cu 4 embrio - avea 40 de ani - si s-ai prins toti 4, i s-a facut reductie si i-a pierdut pe toti asa ca ... 2 eu zic ca-s "suficienti" mai ales ca ai zis ca tu ai mai ramas. Si eu am avut 2 blasto - unul mai bun si celalalt mai slab - 38 de ani la ET - s-a prins unul - multumesc lui Dumnezeu in fiecare zi.
Daca intri cu 11 la blasto ei sanse mari sa ai cel putin 2 - pe de alta parte blasto la decongelare nu mai rezista ca un embrion de 3 zile - este mai slab calitativ cica. Iti tin pumnii sa fie bine pana la capat de data asta.
Mai era o tipa carmendu - nu mai stim nimic de ea - care facuse ET cu 2 embrioni de ziua 3 - la eco avea 4 pui - un embrion se "divizase" in 3 - a facut embrioreductie in Germania si a ramas cu unul dua la termen - a trebuit sa reduca pe cei 3 - iti dai seama? Kittyke a facut reductie in Ungaria. Dar tu nu te gandesti la reductie deja, nu? 2 si buni pana la capat.

Cami lui Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica

Mergi la inceput

Neata,

am transferat 2 blastocisti calitate A, din care unul 5AA (nu stiu ce inseamna, cica e foarte bun). Doctorita embriolog era f entuziasmata si mi-a zis ca daca ar fi dupa ea mi-ar transfera doar 1 pt ca sunt sub 30 ani. Stiu ca blasto nu rezista asa bine la decongelare, dar ne-au ramas 2 calitate B pe care nu ne-a lasat inima sa nu-i congelam (acum costa 400 euro).
de acum, DOAMNE AJUTA!! Ma simt bine, inca ma mai doare burta de la punctie, dar parca nu asa de tare, imi iau medicatia si ma mut de ici colo, cica azi se nideaza.
Amzu , am vazut pozele, sunteti o familie foarte frumoasa! Sa fiti sanatosi.

O zi buna la toata lumea!!

Mergi la inceput