FIV-Dr. LAURA DRACEA ( 7)
Raspunsuri - Pagina 19
doinaelena78 spune:
Salutare,
sunt pacienta dr Dracea. Asteptam ca in octombrie sa incepem primul fiv.Sotul meu are ceva probleme asa ca alta cale la noi nu exista. Mai avem nevoie de ceva analize pe care le asteptam ca rezultat. Sa dea domnul sa fie cu folos,dupa 3 ani de asteptari si framintari. Dar acum cu ceea ce scrieti voi despre ea ca medic si despre linica mi-ati cam taiat elanul. Ce va fi va fi!
maria08 spune:
Doina: Fiecare dintre noi are un alt procent de sanse la reusita, trebuie sa crezi in sansele tale!! Sunt multe persoane care au reusit la aceasta clinica.
Eu nu voi face ET luna asta.......se pare ca valorea estradiolului si a progesteronului sunt prea mari.....voi face un echo, sper sa nu ma fi ales cu vreun chist, sper sa fie ceva doar de moment.....
onniex spune:
doinaelena78,
Mult noroc si incredere in sansele tale!
Evident, trebuie sa fii pregatita sufleteste, fiindca procedura nu iti garanteaza 100% sanse de reusita
Iti pot impartasi din experienta mea: am facut un fiv cu stimulare si un FET cu o alta echipa de medici. Ambele nereusite. Dar sa stii ca nu am dat vina niciun moment pe medici. Ei au facut ceea ce au crezut ca este mai bine, din experienta lor.
Apoi am incercat FIV2 la Gynera. Dna. dr. Dracea si echipa (embriologul), prin profesionalismul lor, mi-au asigurat linistea de care aveam nevoie si increderea ca totul va fi ok. Dna. dr. este atenta, te face sa te simti bine si in siguranta. Are experienta in proceduri de fiv si stie ce face. Ii voi fi recunoscatoare toata viata. Rezultatul se vede la semnatura.
Fetelor,
Noi suntem bine, avem deja 27 de saptamani implinite. Domnisoara mea este o dragutza, ma lasa sa dorm (dorm chiar prea mult.... dar profit ). O simt miscand mai ales seara, dar si dimineata si cred ca reactioneaza oarecum la zgomot (adica nu ii place). Ne pregatim sa ii cumparam lucrusoare si mobilier si ma bucur la maxim de aceasta perioada binecuvantata!
Toate bune si noroc fetelor care au nevoie!
Va pup pe toate, fete curajoase!
27+
CAMELIA28 spune:
Am trecut la categoria hard... injectat de 2 ori.
Sa stiti ca eu nu mai vad si nu mai aud nimic, am intrat in linie dreapta si cred sincer ca de data asta reusesc. Daca am momente cand ma indoiesc de d-na doctor , o iau razna.Categoric FIV-ul e o loterie.
o intrebare: Ovitrele se face cu 36 h inainte de punctie??
v-am pupat dulce!!
cora79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CAMELIA28 Am trecut la categoria hard... injectat de 2 ori. Sa stiti ca eu nu mai vad si nu mai aud nimic, am intrat in linie dreapta si cred sincer ca de data asta reusesc. Daca am momente cand ma indoiesc de d-na doctor , o iau razna.Categoric FIV-ul e o loterie. o intrebare: Ovitrele se face cu 36 h inainte de punctie?? v-am pupat dulce!! |
Eu am facut Gonasi cu 36 de ore inainte de punctie
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
doinaelena78 spune:
fetelor va multumesc din suflet pentru incurajari. Sper ca si la mine sa fie cu succes. mie dna dr mi-a facut o impresie buna de o persoana calda, rabdatoare si profesionista. Stiu ca totul in viata este o loterie, deci si fiv-ul. Astept cu nerabdare sa se petreaca ceva pozitiv.
onniex felicitari pentru ezultatul obtinut.sa ai parte de o fetita sanatoasa care sa iti umple sufletul de bucurie. iti tin pumnii la nastere.
CAMELIA28 spune:
Fetelor, m-am apucat de curatenie si acasa si la servici, vreau sa pun totul in ordine. Am citit undeva ca atunci cand iti doresti ceva in viata trebuie sa-i faci loc. Deocamdata doar imi imaginez unde va veni patutul in dormitor.
cam pe 10 ar trebui sa fac punctia, inca nu am fost la Bucuresti, saptamana viitoare mergem, sper sa am productie mai de calitate de data asta.
Va doresc numai bine!!
vanessa80 spune:
Bebecord felicitari pt bebeii! Sa fie sanatosi si sa se nasca la termen
.Albert(01.07.2010)