FIV-Dr. LAURA DRACEA ( 7)
Raspunsuri - Pagina 24
amzulica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CAMELIA28 Amzu, habar n-aveam, pe bune!! Eu am prins doar Happy-end-ul" Da' 13?? Dumnezeu a vrut sa aveti copilul vostru, de asta v-a incercat atat. Cora, scuzele mele!! |
da ai citit bine, 13, cred ca as fi ajuns la 50 daca ma luam dupa dl. dr. Bine ca am stiut sa ma smulg la timp din iuresul ala. La carte scrie ca dupa 6 maxim 8 sa nu mai insisti, dar ce banii mei nu erau buni? Stiu persoane care au facut peste 20 ... cu rezultat 0.
Da, mi-am dat singura respunsul la intrebarea de ce nu reuseam atunci exact in ziua biopsiei sotului cand mi s-a spus ca e suuper doar ca are canalele infundate, trebuia sa reusesc cu el nu cu banca de sperma de la Giulesti.
Cami
lui
Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica
ioana2010 spune:
Camelia, ca tot ai intrebat:
Am facut FIV la Gynera pe motiv de azo sot. El a facut biopsie, s-au gasit vreo 10 gigei, eu am avut 17 ovocite mature, transfer cu 2 blasto. S-a prins unul, care insa s-a gandit sa se divida si uite asa m-am trezit cu gemeni in acelasi sac, placenta. La morfologie de trim I s-a constatat ca unul era malformat, peste doua saptamani s-au oprit amandoi din evolutie...
Explicatia doctorilor: divizarea f. tarzie, or calitatea proasta a spermei,chiar si tratamentul de FIV putand fi un factor teratogen; cel mai probabil insa, divizarea f. tarzie.
Cand ma gandesc cat de aproape am fost si ca ar fi putut fi bine...
Acum nici fizic nu-mi mai revin, sa mai pot face ceva. Am 7 sapatamani de la chiuretaj si nu mi-a venit inca CM, zilele astea ma duc iar la doctor.
amzulica spune:
| citat din mesajul lui ioana2010 Camelia, ca tot ai intrebat: Am facut FIV la Gynera pe motiv de azo sot. El a facut biopsie, s-au gasit vreo 10 gigei, eu am avut 17 ovocite mature, transfer cu 2 blasto. S-a prins unul, care insa s-a gandit sa se divida si uite asa m-am trezit cu gemeni in acelasi sac, placenta. La morfologie de trim I s-a constatat ca unul era malformat, peste doua saptamani s-au oprit amandoi din evolutie... Explicatia doctorilor: divizarea f. tarzie, or calitatea proasta a spermei,chiar si tratamentul de FIV putand fi un factor teratogen; cel mai probabil insa, divizarea f. tarzie. Cand ma gandesc cat de aproape am fost si ca ar fi putut fi bine... Acum nici fizic nu-mi mai revin, sa mai pot face ceva. Am 7 sapatamani de la chiuretaj si nu mi-a venit inca CM, zilele astea ma duc iar la doctor. |
n-am auzit pana acum asa ceva. A fost un accident genetic cu siguranta, pentru ca nu-i normal deloc la blasto sa se divida, este normal doar pentru un embrion de 3 zile, dar la blasto in nici un caz. De-aia ti s-a intamplat asa. Eu as mai astepta o perioada si as incerca iar. Si eu am trecut printr-un accident in sensul ca la primul FIV din 14 foliculi n-am avut nici un ovocit in conditiile in care faceam fiv din pricina de azo, si s-a tras concluzia pripita ca intru eu in menopauza dar nu a fost deloc asa pentru ca la fiv 2 am avut 16 foliculi cu 10 ovocite si am ajuns si la 2 blasto. Deci nu te lasa, asteapta o perioada sa-ti revi si mai incearca.

Cami
lui
Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica
ioana2010 spune:
Amzulica, nici medicii n-au mai auzit...
Vom mai incerca, ce sa facem, poate reusim si noi. Nu stiu daca la sot va mai gasi ceva, la el nu e azo obstructiva; daca nu, mergem pe varianta donator, orice, copchil sa fie
De dimineata pana acu veni si o tentativa de CM, mai mult o maroneala - m-am bucurat de zici ca vazusem doua liniute!
CAMELIA28 spune:
Ioana, imi pare rau oricum. Eu am pierdut imediat, si tot mi-a fost ciuda ca mai bine nu iesea pozitiv, socul nu era asa de mare si mergeam mai usor mai departe. Dar Dumnezeu ne da putere si numai el decide.
Capul sus, sanatate si putere sa reveniti curand in "ring".
La un moment dat cand il bazaiam eu pe sotul meu sa punem mai mult de 2 blastocisti, el mi-a zis ca exista riscul sa se divida, dar a zis si el din auzite, probabil de la un FIV cu embrioni, habar nu aveam ca blasto nu se mai divide..si totusi s-a intamplat.
CAMELIA28 spune:
CUM E IOANA? ESTI BINE? AU VENIT URATII?
CINE STIE SA DESCHISA SUBIECT NOU? VREAU SA DESCHID SEZONUL DE TOAMNA-IARNA CU UN BETA MARE (VINERI IL FAC)
flyhigher77 spune:
| citat din mesajul lui CAMELIA28 CUM E IOANA? ESTI BINE? AU VENIT URATII? CINE STIE SA DESCHISA SUBIECT NOU? VREAU SA DESCHID SEZONUL DE TOAMNA-IARNA CU UN BETA MARE (VINERI IL FAC) |
Doamne-ajuta Camelia! Iti tin pumnii si sunt alaturi de tine

, inca n-am inceput tratamentul, sper ca cel tarziu la inceput de octombrie sa demaram procedura, important e ca ne simtitm pregatiti psihic pentru asta, ba si fizic!
Vorba ta, cu optimism in doze mari exista sanse reale!Amzule, te pup!

bebecord spune:
Buna fetelor,
Camelia abia astept vineri
Va fi bine o sa vezi un beta mare mare.
Iti tinem pumnii.
Nu mai stim nimic de ana , maria vorba ta s-au dat la fund
Ce faceti fetelor?

Te pup
10+