La pisoar, la scoala, o intamplare...

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

conchita,

Allinta sorry, dar ti-ai servit-o singura. Ca regula e bine sa respecti si sa nu arati superioritate fata de nimeni mai ales in virtual unde nu cunosti. Intamplator ai corectat o fata care a citit mai mult decat iti poti imagina si, clar stie sa vorbeasca corect.

Lachi mamica de Karina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanadara spune:

Ml, eu abia acum am citit subiectul desi vad ca e mai demult.Si ma gandeam la ce as fi facut eu.Asta pentru eu am baiat de 6 ani si merge la inot.
De ce spun asta: pentru ca se schimba dupa dus "la comun" sa zic asa. Ba uneori daca se mai grabesc se mai schimba si fete la baieti si baieti la fete am vazut.

Am inteles asa: de la sine, prin educatia diferita primita acasa -si ma refer la educatie in tot sensul ei nu doar la cea sexuala- copiii reactioneaza diferit si orice incercare de a schimba ceva "pe moment" adica de a convinge copilul ca e bine sa reactioneze altfel decat "ii vine" lui pe moment, nu face bine.Il deruteaza sau il inhiba.

Deci, daca este un copil crescut dezinvolt atunci el va arata si podoaba lui fara probleme si nu e bine sa -i spui sa nu o faca. O va face sigur iar si nu ti-o va mai spune.
Daca este un copil crescut mai "rusinos" el nu va arata ce are si iar nu e bine sa-i spui sa o faca .Sigur nu o va face nici data viitoare si va avea in plus si inhibitia faptului ca altii nu au probleme cu asta pe cand el da.

Deci, eu nu intervin niciodata la fimiu daca se grabeste si se schimba pe hol in vazul tuturor uneori si nici daca intra cine stie ce frumusete de surioara a altuia in sala si asta al meu nu mai stie pe sub ce prosoape sa se ascunda. Cred ca singur va stii totdeauna daca va da curs cererilor "soc" sau daca nu.

Daca ar veni acasa si mi-ar spune ce ti-a spus tie si apoi ar spune ca el a raspuns "nu vreau sa vezi" asa cum a raspuns baietelul tau cred ca i-as raspunde :" e OK" .Poate l-as pregati putin pentru data viitoare spunandu-i : este posibil sa vina iar si sa iti spuna acelasi lucru, gandeste-te ce vei face.
Dar, sigur i-as explica faptul ca poate colegul a fost curios pentru ca nu stie exact daca tu esti sau nu circumcis, si de aici ce inseamna asta, cred ca neamestecand religia ci asa ca si la vaccinuri, unii parinti si pediatrii considera ca e bine asa ... pe cand alti parinti (printre care si noi) si pediatrii considera ca e mai bine asa...

Trece ea si vremea asta a intrebarilor pana la urma...

Mergi la inceput