Ce arme de joaca are un baietel de 7 ani?
Va intreb pentru ca intentionez sa-i cumpar o sabie (de plastic) cu baterii, tip neon, de ziua lui, sau un pistol banal (fara capse) printre altele. Ma intereseaza si cat de grijulii sunt baieteii vostri cu ele, desi sunt firi si firi...
Multumesc.
La tzara americana (poze)
Raspunsuri
Nicoleta spune:
Salut.
Stefan are de la 5 ani o sabie de jucarie, accesoriu obligatoriu la costumul de Fat-Frumos pe care l-a purtat la carnaval. A purtat sabia asta la brau afara cu muuulta mandrie muuult timp, chiar si pe afara. Pana s-a rupt. Am luat alt set (topor, scut, sabie). A avut si mai multa grija, o are si acum. Intre timp a devenir fan Razboiul Stelelor. A vrut neaparat sabie de jedi si a primit. De plastic. Nu o foloseste sa ne loveasca pe noi sau pe fratele mic, tot mimeaza ca e jedi etc.
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!
Cricor spune:
Al meu la 7 ani avea diverse sabii de lemn, de plastic, iatagan de plastic, o chestie din aia ca Luke din Razboiul stelelor..cu lumini si zgomot aferent, normal. Cu unele s-a jucat foarte mult, altele au zacut prin sertare.
Nu-mi dau seama ce vrei sa spui prin a fi grijuliu cu ele. Daca le-a stricat cu repeziciune sau daca a lovit alti copii? El in general nu strica jucarii, unele au avut viata mai lunga decat altele, niciodata nu a lovit un copil cu ele.
ML spune:
Multumesc si pt. raspunsuri si pt. sugestii de jucarii.
Da, cred ca si el tot in Razboiul stelelor se vede .
Sa nu loveasca pe sora, catei, Cricor. I-am facut zilele trecute un iatagan din carton, il incerca pe cozonac, pe coada catelului; Mi-e ca inteapa fata cumva si ei ii plac dramele, face caz. Probabil ca-i voi cumpara si ei una si-i trimit afara la joaca. Par ca nesupravegheati sunt mai atenti unul cu altul.
Gabi_K spune:
noi n-avem arme. Avem sora mica, luptatoare, si am exclus armele de orice fel, nu cumva sa-si scoata ochii unul celuilalt.
Sunt impotriva inarmarii casnice, e destul cat se bat cu pumnii
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
ML spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gabi_K e destul cat se bat cu pumnii Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002) www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi Povestea nasterii: Lili si Robert |
, si ai mei se mai altoiesc, dar nu chiar asa feroce.