Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (107)
Raspunsuri - Pagina 6
racusor2010 spune:
si noi suntem o familie de Constantini si Elene...fratele meu, tata, matusi, unchi....bunicii, Dumnezeu sa-i odihneasca....
si maine e si ziua fratelui meu 
Sorina ce fain e valsul....
Bulina
33+ cu
poznas
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
bumblebee spune:

LA MULTI ANI ELENELOR SCUMPE SI DRAGI!
SANATATE, BBi CUMINTI, SANATOSI, PAPACIOSI, LA TERMEN SI TOT CE VA DORITI! Sa aveti aniversari placute alaturi de cei dragi!

Alina
29+ cu 
gargarita
crissy77 spune:
La multi ani si sotilor din dotare, se subintelege!
Cristina
26 s cu
&
Elise-Stefania (3 dec. 2005)
sorina_goga spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crissy77 'neata Sorina - Elena ![]() , La multi ani!Ce dai de baut Cristina 26 s cu & Elise-Stefania (3 dec. 2005) |
Un capucino!!!! Cine mai doreste, cine mai pofteste?????

33+
Bogdan-AndreiAMR ~ +6 sapt
sorina_goga spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui racusor2010 si noi suntem o familie de Constantini si Elene...fratele meu, tata, matusi, unchi....bunicii, Dumnezeu sa-i odihneasca.... si maine e si ziua fratelui meu ![]() Sorina ce fain e valsul.... ![]() Bulina 33+ cu poznas Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!! |
Mutumesc!!! Ma bucur ca mai place la cineva valsul meu

33+
CarmenAlbu spune:
Racusor
, veau rochita ca numai in pijamale
Puiut Aniversare frumoasa!!
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
29+ cu 
racusor2010 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui sorina_goga
Un capucino!!!! Cine mai doreste, cine mai pofteste????? ![]() ![]() ![]() 33+ Bogdan-AndreiAMR ~ +6 sapt |
io, io!!
Bulina
33+ cu
poznas
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
sorina_goga spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui racusor2010
io, io!! Bulina 33+ cu poznas Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!! |
Ma bag la un fresh de porto, yammmmmyyyyyy!!!!!!!!!!!
33+
crispro spune:
La multi ani, Elene - lor ( Racusor, Sorina, Beluistef, Puiutz)!!! Eu ma delectez cu o cafea si cu valsurile Sorinei
. Ma pregatsc de o scurta intalnire cu bebelu - nu facem decat cardiotocografie
. Nu prea stiu ce e, ca acum merg prima data la asa ceva... Racusor, cred ca tu ai mai facut, nu? 
Cristina
31+ cu 
larissa_79 spune:
'neata va invit la o
decofenizata cu mult lapte si putina miere...yamiii
La multi ani Elene si Constantini, mamici si tatici de delfinasi...sa fiti sanatosi! Doamne ajuta!
Sotul a plecat cu Ale la biserica. As fi mers si eu in mod normal dar acum cu consemnarea la pat o sa ma multumesc sa ascult emisiunea cu lansarea cartii parintelui Savatie Bastovoi si probabil voi citi.
Carmen, legat de a fi foarte informat...am avut si eu "boala" asta...de vreo 2 ani insa m-am ( as putea sa zic chiar ne-am lasat) am scos tv-ul din casa, pe net nu intru decat pe site-uri pentru suflet. Ma simt mult mai bine, mult mai putin incarcata si stresata.
Ma informez doar ce tine de copilasii ca imi place sa i-au ptr Ale diverse joculete si carti. Mai mult carti. Ma bucur ca Leti e bine...
Michelle, noi suntem IT-isti dar suntem pe cont propriu. Avem acum propria afacere. Nasterea Alexiei m-a facut sa lupt ptr mai mult de 5 luni de alaptat. Inainte lucram la Danone ca si consultant IT SAP si ma sunau si noaptea...cumva toti acolo se intorceau la job in maxim 5 -6 luni. Eu am fortat notat am muncit zile si nopti sa construim ceva si nu m-am mai intors. Pe mine nasterea m-a schimbat f mult...cariera a trecut pe locul 2 si acum primeaza familia.
Larisa
30+ cu
Nectarie si mamica de Alexia
(13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/