Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (107)
Raspunsuri - Pagina 5

sorina_goga spune:
sorina_goga spune:
 LA MULTI ANI RACUSOR!!!!! (se pare ca pe langa UM, DNP impartim si acelasi prenume )

LA MULTI ANI BELUISTEF!!!!!!!!!! (imi cer scuze daca omit pe cineva, nu mai stiu alta Elena) 

33+
 33+  Bogdan-Andrei
 Bogdan-Andrei
AMR ~  +6 sapt

CarmenAlbu spune:
CarmenAlbu spune:
 Elena (belu), Racusor , la multi ani si o aniversare frumoasa, lipsita de griji, fara arsuri (Elena), si fara contractii racusor!!

Sorina si tu esti Elena?
Iti doresc o aniversare minunata!!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!! 29+ cu
29+ cu 

sorina_goga spune:
sorina_goga spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui CarmenAlbu Elena (belu), Racusor , la multi ani si o aniversare frumoasa, lipsita de griji, fara arsuri (Elena), si fara contractii racusor!!           Sorina si tu esti Elena? Iti doresc o aniversare minunata!!      Letizia Doamne Ajuta-ne!!!  29+ cu  | 
Da, si eu tot Elena, multumesc mult.
Ratasem pe cineva: LA MULTI ANI PUIUTZ_MIC!!!!!!!!!!!!!!!!!! (imi cer scuze nu am vrut sa te ratez tocmai pe tine)

33+
 33+  Bogdan-Andrei
 Bogdan-AndreiAMR ~ +6 sapt

arissa spune:
arissa spune:
 Buna dimineata!
Vreau sa urez tuturor celor ce poarta numele sfintilor Constantin si Elena LA MULTI ANI!, MULTA SANATATE, BEBE LA TERMEN SI NASTERE USOARA!
 arissa - mamica Mayei - 18.03.2007
Vine  doi!  31+
 doi!  31+ 

sorina_goga spune:
sorina_goga spune:
 Doua melodii pt sarbatorite:
http://www.youtube.com/watch?v=vTulHEmjVkE (asta e valsul de la nunta mea, sper sa va placa eu sunt inebunita dupa mel asta)
http://www.youtube.com/watch?v=LX1fiE0U1qA (in februarie am fost la concert cu el in munchen, SUPERB)

33+
 33+  Bogdan-Andrei
 Bogdan-Andrei
AMR ~  +6 sapt

sorina_goga spune:
sorina_goga spune:
 Nu s-a mai trezit nimeni??????

Eu sunt treaza de la 5,30, nu mai aveam somn si tot am incercat sa-mi trezesc sotul sa-i zic la multi ani (amandoi suntem sarbatoriti)dar, fara succesuri. Abia pe la 6,30 am reusit sa-l trezesc. Am baut un capucino impreuna, apoi el la munca je pe net ca bezmetica

.
. 33+
 33+  Bogdan-Andrei
 Bogdan-Andrei
AMR ~  +6 sapt

crissy77 spune:
crissy77 spune:
  La multi ani Elene, Constante si derivate!
 La multi ani Elene, Constante si derivate!
Si eu am doua Elene in curte, soacra si cumnata (a carei zi de nastere a fost pe 19 )
)
Cristina  26 s cu
26 s cu  &
 &  Elise-Stefania (3 dec. 2005)
  Elise-Stefania (3 dec. 2005)

arissa spune:
arissa spune:
 Si eu am Constantin, pe sotul. Care nu e incantat ca are si numele asta si nu sarbatoreste, dar fereasca sfantul sa uit sa-i zic la multi ani .
.
 arissa - mamica Mayei - 18.03.2007
Vine  doi!  31+
 doi!  31+ 

crissy77 spune:
crissy77 spune:
 'neata Sorina - Elena
 , La multi ani!
, La multi ani!
Ce dai de baut ?
?
Cristina  26 s cu
26 s cu  &
 &  Elise-Stefania (3 dec. 2005)
  Elise-Stefania (3 dec. 2005)

racusor2010 spune:
racusor2010 spune:
 Neata delfinariu
azi ma simt mai bine, cred ca am scapat de raceala 
 mi-am aruncat pilotele, mi-am pus o cuvertura pe pat, ce mai boierie...sotul radea ca o sa ma simt ca in concediu acum
 mi-am aruncat pilotele, mi-am pus o cuvertura pe pat, ce mai boierie...sotul radea ca o sa ma simt ca in concediu acum 
Sorina, Carmen, Belu, Arissa, Crissy 

mercic pentru urari, la fel va doresc si voua
 mercic pentru urari, la fel va doresc si voua 
LA MULTI ANI ELENELOR (SORINA, BELU, PUIUTZ, SOTILOR DE SORINA SI DE ARISSA, CUMNATELOR SI SOACRELOR  SANATATE, FERICIRE, SARCINA USOARA IN CONTINUARE SI LA TERMEN SI BEBEI SANATOSI SI VOIOSI!!!!!
 SANATATE, FERICIRE, SARCINA USOARA IN CONTINUARE SI LA TERMEN SI BEBEI SANATOSI SI VOIOSI!!!!!
Carmen te-am visat azi noapte  te aranjai si aveai o rochita gri foarte frumoasa si feminina si o burtica minunata...
 te aranjai si aveai o rochita gri foarte frumoasa si feminina si o burtica minunata...
victo felicitari pentru bebe sanatos 
Carmen, Nela la cat mai multe miscari azi de la bebei 
belu asa sunt si eu seara, nu imi gasesc locul, burtoiul parca amorteste, spatele ma doare...dar pana adorm...dimineata sunt ca noua 
Bulina  33+ cu
 33+ cu  poznas
 poznas Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
 Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!