Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (107)
Raspunsuri - Pagina 4
CarmenAlbu spune:
Carla e maghiar dar de un an profeseaza un Hu, a profesat in germania in gineco-oncologie si probleme fetale el este cel care se ocupa aici de testele SD, e specialitatea lui, si e tanar, dar vine din bunici tata prof in gineco, si e foarte pasionat, mie cel mai mult imi place ca e relaxat cand vb cu mine si nu ma trateaza cu superioritate bvine ma pupa pe obraz de salut, ma intreaba cum sunt ce am mai facut, si imi da raspunsuri.. Aici in Bud lucreaza la spitalul universitar la nasteri, si la institutul oncologic unde opereaza, si in restul timpului ( nu stu de unde mai are) genetica fetala!
Eu l-am ales pt ca e tanar in primul rand si inca nu e nervos si plictisit, ba ii mai si zic , ca sigur are paciente care pun intrebari mai putin relevante decat mine![]()
Dar cand l-am ales l-am pus sa-mi spuna tot despre activitatea lui si sa-mi garanteze ca va fi prezent la nastere!
Are si dezavantaje, cum e tanar nu are asa mare autoritate in spital cei mai in varsta dicteaza pe acolo, el nu a putut sa-mi obtina o rezerva.. , dar este impotriva spagii, nu a vrut sa auda de spaga , s-a simtit jignit, cred ca el castiga bine totusi! sau e idealist!
L-am verificat si pe net ( forumuri maghiare) si la felopinia generala excelenta mai ales in genetica fetala, si spaga nu!
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
29+ cu 
Mycya spune:
Michelle si eu imi luasem acum 4 zile o pereche de pantaloni ca de in...chiar ma laudam ca am gasit sa fie perfecti pentru burtica chiar daca nu erau pentru gravide dar dupa ce i-am purtat o ora se largise pe mine de parca aveam salopeta
si azi i-am dus inapoi si mi-am luat altceva in schimb...
Bianca
28+
Andra Maria
Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen 
Victo spune:
fost, vazut, venit..
copilu bine, colu bine, un pic peste 3 cm..contractiile..aparent normale, cica, ca nu-s dureroase(aci nu prea m-a convins). incerc si eu sa stau mai cumintica zilele astea. numa mancare si atat.
aproape 2 kile fara 23 de grame, intors, in pozitie buna de nascut.de la 1 iulie ne asteptam oricand.,
oana? voi?
aoleo..de soti imprastiati vorbiti?
al meu cica e ecologist. nu va zic ce dezATRSU E asta pt mine. aduna plasticele..le duce la pubela repsectiva o data pe luna, cand incep sa cada din dulap (asta e ok, ca le tinem intr-un dulap, pe hol).
aduna insa si hartii..am 3!!!!!!! cutii in casa!!!!! cu hartii!!!!!! cica le duce pana la Pasti..ile cailor, probabil. azi i-am zis ca dc pana la sf saptamanii nu le duce, le arunc de pe balcon. nu stiu dc voi fi in stare, dar maine trebuie sa ii repet sa duca cate o cutie pe zi, sa nu le mai vad, ca eu vreau sa chem femeia pt curatenie generala.
eu am decis ca voi spala dulapurile cu solutie cu alcool :):)
Paula
cu
Mihai 32+ si Stefan (30 oct. 2007)
AU MAI RAMAS 7+ de dans in burtica
carla_2008 spune:
Michelle draga dar Magnerotul nu are legatura cu somnul.Eu iau 10/zi,deci 5x2,si seara si noaptea si nu are legatura cu insomnia.Cand nu pot dormi e de la piticii care fac tumbe.
Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
29+
Carla Maria si
Cristian Alexandru
AMR -8 saptamani
http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP
Victo spune:
elena, chiar azi am intrebat drita ce pot lua pt arsuri. mi-a zis ca pot lua linistita rennie sau macerat din smochin, 2 ml de 2 ori pe zi.
eu deocamdata nu le am asa de rele, dar la prima sracina erau groaznice, mereu varsam de la ele, asa de tare ma ardea pe gat.
la ctrl viitor o sa intreb si dc functioneaza chestia aia cu ceaiul de zmeur pt nastere usoara :)
Paula
cu
Mihai 32+ si Stefan (30 oct. 2007)
AU MAI RAMAS 7+ de dans in burtica
nela_didea spune:
Am pus si eu 3 pozici pe picassa is facute in urma cu 2 sapt.,dar deeee lenea e mare cucoana
. Si am pus si o parte din hainute. Am cumparat mult mai multe dar cand am facut pozele mi s-au descarcat bateriile si dupaia nici c-am mai facut altele.![]()
26 + . Mergem inainte cu Doamne Doamne
beluistef spune:
Mirela cum esti draga ? Nu am apucat sa citesc tot din urma ?
Racusor si eu am bufeuri, de zici ca sunt la menopauza...vorba Dragaicai eu stau in chiloti, iar al meu se vaita de frig...
Carmen stai linistita si o sa vezi ca o sa fie bine, iar Leti este bine...numai tu stai linistita 
Denisa la mine soacra-mea daca o las sa zic cu fetele 10 min. singura in casa cu ele...trece tot in revista, nu-i scapa nimic si apoi incepe cu criticile....pai da, va trebuia de-asta, da asta cand v-ati luat-o,si pune botul si comenteaza de imi vine sa o scot afara si daca o azi zici ca este mironosita cand vorbeste..ne si ajuta uneori, dar cand i se pune pata....sa fugi din calea ei, pana ii trece, ca apoi vine si te cauta ea 

.Si aveam momente in care a meu se da dupa ea si ajungem la cearta din cauza ei si cateodata chiar cu ea de fata...
Noapte buna celor care deja fac
...si sa nu uit
LA MULTI ANI tuturor celor ce aniverseaza maine ziua numelui
multa sanatate, fericire si implinire alaturi de bebici si familie.Nasteri usoare, bebici sanatosi , mancaciosi si fara colici.

Elena,
33+ cu
Stefan Christian
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)
AMR: -6 

beluistef spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Victo elena, chiar azi am intrebat drita ce pot lua pt arsuri. mi-a zis ca pot lua linistita rennie sau macerat din smochin, 2 ml de 2 ori pe zi. eu deocamdata nu le am asa de rele, dar la prima sracina erau groaznice, mereu varsam de la ele, asa de tare ma ardea pe gat. la ctrl viitor o sa intreb si dc functioneaza chestia aia cu ceaiul de zmeur pt nastere usoara :) Paula cu Mihai 32+ si Stefan (30 oct. 2007)AU MAI RAMAS 7+ de dans in burtica |
Felicitari pentru vestile bune de la eco...
Eu la sarcinile anterioare nu am avut probleme cu arsurile, dar acum pur si simplu m-au trezit din somn si gatul ma ardea de numa...cum ziceam daca puneam un chibrit cred ca lua foc...am baut in prima seara 1l de late direct de la frigider si am dormit in fund...
Acum am luat dcarbocalm si il am langa pat, aseara tot asa ma luasera cand m-am us in pat, iar intr-un final am vomat si abia apoi m-am linistit un pic si am reusit sa adorm.
Elena,
33+ cu
Stefan Christian Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)

Mycya spune:
aceeasi problema o am de mult timp,arsurile groaznice...stau cu pastilutzele la cap,eu am luat si dicarbocalm,cate o jumate de pastilutza luam si asa puteam adormi ca altfel disperam.acum iau talcid ca asta am gasit aici da cand ajung acasa ma aprovizionez iar.![]()
Bianca
28+
Andra Maria
Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen 
beluistef spune:
Noapte buna burtici
si sa fie fara arsuri si contractii sau alte lucruri care nu va lasa sa dormiti
Elena,
33+ cu
Stefan Christian
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)