Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (107)
Raspunsuri - Pagina 7
racusor2010 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui bumblebee![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LA MULTI ANI ELENELOR SCUMPE SI DRAGI! ![]() SANATATE, BBi CUMINTI, SANATOSI, PAPACIOSI, LA TERMEN SI TOT CE VA DORITI! Sa aveti aniversari placute alaturi de cei dragi! ![]() ![]() ![]() Alina 29+ cu ![]() gargarita |

Bulina
33+ cu
poznas
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
Ariana1 spune:
LA MULTI ANI tuturor Elenelor, Constantelor! Si mie
.
Neata fetelor,
Am fost ieri la eco sa vad ce face bebe mic. Are cam 2300 g, dupa varsta cica ar avea 34-35, cap rotund (doctora se amuza de biluta mea), colul nu mi l-a vazut intrucat nu mi-a facut eco transvaginala, dar macar placenta nu apasa pe col, e la distanta. Asta ma linisteste un pic. In rest bebe e bine, era cu piciorul in gurita, sugea la degete.
O zi frumoasa tuturor.
Ariana1
33+
- Stefan Calin
racusor2010 spune:
| citat din mesajul lui crispro La multi ani, Elene - lor ( Racusor, Sorina, Beluistef, Puiutz)!!! Eu ma delectez cu o cafea si cu valsurile Sorinei . Nu prea stiu ce e, ca acum merg prima data la asa ceva... Racusor, cred ca tu ai mai facut, nu? ![]() Cristina 31+ cu ![]() |
mercic

da, eu am facut CTG...te intinde pe pat, iti pune 2 electrozi pe burtica, unul in dreptul inimioarei lui bebe. altul mai sus, te conecteaza la aparat si iti da sa apesi pe un buton cand misca bebe...
bebe trebuie sa fie treaz ca sa vada activitatea uterina in functie de miscarile lui bebe...
si se masoara si activ inimii lui bebe in acelasi timp...
bebe se trezeste oricum de la zgomote...si tu o sa auzi in monitor cum ii bate inimioara...
doar al meu la cate am facut, ajunsese sa fie imun
aa, si sa te asezi confortabil de la inceput,, adica cu capul putin ridicat, ca nu e bine sa te mai misti dupa..m-am miscat eu o data si a aparut pe foaie ca o mare contractie
Bulina
33+ cu
poznas
paula_m spune:
Neata
LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CU NUME DE ELENA SI CONSTANTIN!!!!
Victo, felicitari pt vestile bune de la eco. Sanatate multa in continuare!!!
O mai asteptam si pe Oana cu vestile...
Larissa, ce frumos te-a schimbat nasterea!!! Sper sa fie si la mine asa, ca desi lucrez inca de acasa, simt ca nu mai am stare, vreau inapoi la birou, la munca, la agitatie...sper sa se schimbe totul dupa ce nasc, macar un an sa stau cu bebelul acasa...Dar in acest moment chiar imi lipseste tare mult agitatia de la birou, dar nu prea pot sa ma duc, pt ca nu pot sta f mult pe scaun la 90de grade, ca il deranjez tare pe puiut si se agita pana ma intind pe pat.
Paula, 30+ cu
, Raul Codin
AMR 9 saptamani

paula_m spune:
Ariana, felicitari si tie pt vestile de la eco. E mare si Stefan, sa dea Domnul sa fiti bine in continuare
Paula, 30+ cu
, Raul Codin
AMR 9 saptamani

racusor2010 spune:
Ariana LA MULTI ANI IUBITA!!!
ce de Elene ![]()
felicitari pentru vestile bune de la eco...inca putin si faci cunostina cu biluta ![]()
matusa, paula, larisa 
Bulina
33+ cu
poznas
eladea2005 spune:
Neata burtici!
LA MULTI ANI ELENE, DRAGI! SA FITI SANATOASE, FERICITE SI IMPLINITE ALATURI DE CEI DRAGI SI BEBEII VOSTRI IUBITI!
LA MULTI ANI SI CONSTANTINILOR DIN VIATA VOASTRA!
Paula, Ariana, felicitari pt vesti...tineti-o tot asa...![]()
enik, votat
m-ati binedispus si pe mine cu discutiile despre soacre...cred ca se pot scrie carti intregi pe tema asta...eu una nu zic nik, am niste socri de milioane..asa ca...![]()
sa aveti o zi minunata!fara pb!
Andreea, Eric (9.12.2007) si
33+ cu bb Filip
bb Filip,sper sa te tin in brate peste 4-5 saptamani...
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
senty_mary spune:
| citat din mesajul lui michelle1981 Vai fetelor,si eu rad de necazul vostru cu soacrele A mea e super, mi-e tare draga. Nu se baga nici cu un fir de ata, nu se amesteca in viata noastra Avem niste parinti de milioane. Larisa si eu lucrez in IT, insa ma gandesc serios sa incep o afacere ca nu ma incanta sa lucrez pana la 65 de ani in domeniu (n-as vrea sa ajung o mamaie reparand buguri )Azi am facut o plimbare prin magazine si mi-am gasit o pereche de pantaloni ca de in, de vara, fff ieftini (15 lei). ************************* Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">29+ cu ![]() |
unde unde????

28+ cu
Bogdan- Andrei
CarmenAlbu spune:
Fetelor experimentez de o ora la fiecare 1 minut 2 niste dureri cred ca anale, cu mijloc cu tot care cred in intensitate si spun eu trec de limita suportabilitatii!

Nu am mai trait asa ceva, si nu sunt constipata, ieri am fost de 4 ori la toaleta fara sa fiu stricata la stomac!
Astept confirmarea de la clinica pt ora de ani, acum durerile se inting spre vagin!
Nu sunt in stare sa merg la toaleta! Si asta fara sa ma plang, ci doar sa fac o descriere cat mai exacta!!
Sotul doarme, cine ma duce la clinica e radiat pana azi la 12, sper sa rezist!
Leti misca, macar aici sunt linistita!
Larisa felicitari pt curaj in ceea ce priveste cariera!
, asa si prietenii mei, dupa copil sunt pe cont propriu! Doar ca ar vrea sa se si mute dintara!
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
29+ cu 

. Nu prea stiu ce e, ca acum merg prima data la asa ceva... Racusor, cred ca tu ai mai facut, nu?
(n-as vrea sa ajung o mamaie reparand buguri
)