Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (107)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

asa...referitor la nastere...eu intentionez sa incep sa iau niste chestii homeopate pt a ajuta nasterea...sunt f utile si din spusele mai multor mamici chiar au efect...pe langa renumitul ceai din frunze de zmeur...

asa ca, ia priviti:

Ce ar trebui facut pentru o nastere usoara si fara urmari asupra copilului sau sanatatii mamei?

Remedii din plante medicinale indicate:
#9658;plante: cretisoara (Achemilla vulgaris), este eficienta postpartum pentru tonifierea uterului si a sfiincterelor, combaterea infectiilor ginecologice, sub forma de bai de sezut

Tratamentul homeopat daca ar fi administrat inainte de nastere de orice viitoare mamica nu ar mai fi nevoie de interventii chirurgicale (nasteri prin cezariana) sau atat de traumatizantul forceps. Prea putin este cunoscuta puterea de actiune a tratamentului homeopat si de prea multe ori in ultimul timp se apeleaza la atat detraumatizanta sinu deloc lipsita de riscuri si sechele, operatia prin cezariana

Remedii homeopate recomandate:
PULSATILLA, este remediul care poate pozitiona capul copilului in pozitia de delivrenta, orientat spre cervix , remediul poate sa intoarca fatul in pozitia normala de nastere, viitoarea mamica poate prezenta caracteristicile remediului: ameliorare la aer curat, agravare la caldura, intoleranta la grasimi, dorinta de companie, consolare, plangacioasa, timida, doreste protectie si sa fie iubita, remediul stimuleaza muschii uterini
NATRIUM MURIATIC, este un alt remediu care poate influenta pozitia fatului, indicat pentru viitoarea mamica care prefera singuratatea, nu doreste companie, sensibile, emotive dar sunt agravate de consolare
AESCULUS HIPPOCASTANUM,se administreaza inainte de nastere pentru tonifierea uterului, reducerea durerii
CALLINSONIA CANADENSIS, remediul se administreaza in timpul nasterii pentru atenuarea durerii, o nastere usoara
CAULOPHILLUM, se administreaza inainte de nastere
ARNICA MONTANA, se administreaza dupa nastere pentru o cicatrizare si o viindecare rapida, fara urmari nedorite
CIMICIFUGA, se administreaza inainte de nastere dar si dupa nastere pentru calmarea durerilor
ACONITUM NAPELUS, se administreaza atat inainte cat si dupa pentru a combate frica de nastere cat si stergerea amprentei psihologice pe care o lasa actul nasterii asupra psihicului mamei
GELSENIUM, se da inainte de nastere in caz de frica, trac deactul nasterii
STAPHISAGRIA, se administreaza in caz de nastere grea, traumatizanta: incizii chirurgicale (epifiziotomii, atunci cand este incizat perineul femeii pentru scoaterea fatului), forceps, operatie cezariana.
BELLIS PERENIS, remediul se administreaza atunci cand se intervine printr-o operatie cezariana de urgenta in cazul in care esueaza nasterea normala, atunci cand apar dureri cu senzatie de ruptura la nivelul oaselor perineului

Atentie!
Recomandarile sunt strict orientative, tratamentul homeopat trebuie stabilit doar de catre medicul homeopat
Pe perioada tratamentului homeopat se evita folosirea altor creme sau lotiuni cosmetice, spray-urilor, parfumurilor, ceaiurilor de menta, eucalipt care pot antidota remediile homeopate. Evitarea fumatului si consumului de cafea (macar o ora inainte si dupa administrarea remediilor)

Andreea, Eric (9.12.2007) si 33+ cu bb Filip

bb Filip, dupa 10 iunie poti sa vii linistit, noi te asteptam...

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

sunt suparata

m-au sunat sa imi zica ca s-a stricat ecograful de la CMU Baneasa unde are acces dr meu si nu mai pot sa fac eco morfologica cu ela
si ma duc joi la dr cheles carmen...

si am citit pe net numa de naspa de ea, ca e ciufuta si nesuferita, ca au iesit gravidutele cu ochii in lacrimi, ca le zicea ba ca tre sa slabeasca, ba nu le explica nimic

a mai fost cineva la ea?

Bulina 33+ cu poznas

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Ce cocktail pe cinste Andreea , le-as testa pe toate mai putin Pulsatila.
Imi place mai ales partea cu "pozitionatul capului copilului"
Mie ca inginer imi da cu virgula. Cum poate o licoare magica sa miste copilul din loc, ii sopteste la ureche ce sa faca ?

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 28+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

nu, racusor nu am fost la ea si nu stiu nimic..incearca o alta programare la alt doctor...ca e vina lor pana la urma..

----------------------------------------------
my somebody....

31+ cu

Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Ce cocktail pe cinste Andreea , le-as testa pe toate mai putin Pulsatila.
Imi place mai ales partea cu "pozitionatul capului copilului"
Mie ca inginer imi da cu virgula. Cum poate o licoare magica sa miste copilul din loc, ii sopteste la ureche ce sa faca ?

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 28+ Iulia Alexandra

hihih..otilia, la chestia asta eu nu stiu sa-ti raspund... sigur, un remediu homeopat se recomanda pe durata a catorva sapt.. ma gandesc ca daca incepi devreme cu asta (4-5 sapt inainte de nastere)...ar putea avea ca efect si chestia asta...totusi homeopatul ne paote lamuri mai bine..

Andreea, Eric (9.12.2007) si 33+ cu bb Filip

bb Filip, dupa 10 iunie poti sa vii linistit, noi te asteptam...

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

mi-a facut asistenta dr meu programare acolo, asa ca nu am mai comentat..mai ales ca dupa eco tre sa ma vada si dr meu putin...

sper sa se repare si sa ma vada si el macar la 36 saptamani daca sta bebe, desi el nu prea e adeptul ecografiilor asa dese

sunt suparata si ca zicea ca vrea sa il vada si el si imi pusesem toata increderea in el, ca o sa il vada si o sa fie totul bine...

Bulina 33+ cu poznas

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maurice spune:

Carmen ...ce usurare .....ma bucur atat de mult! Doamne Ajuta si in continuare sa fie bine!

Otilia multumesc de intrebare , da, m-am obisnuit cat de cat sa stau in pat, dar nu stau atat cat ar trebui, parca mai mult stau pe la toaleta, si pe la bucatarie, sa infulec. Mi-am luat tot felul de perne, masuta pt laptop, si incet incet ma obisnuiesc. Mai ies in gradina, mai stau pe sezlong pe perne, si trece ziua.

Ochidut ce-am mai ras de faza cu schimbatul hainelor, din nou, la ora 1800...parca te si vad ....Doamne ce face statul acasa din noi

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

fetele am luat o pastila intreaga de gynipral acum 1 ora jumate si cam acum juma de ora am lesinat.ma simt horror,ametesc,tremur toata,pulsul a crescut.mi-a zis dr sa iau o pastila intreaga ca aveam contractii mai dese iar.
si nu stiu daca nu am lovit burtica in cadere.acuma fetita se agita ff tare.ce sa fac?dr a zis sa stau in pat,sa ma misc cat mai putin

Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
29+ Carla Maria si Cristian Alexandru

AMR -8 saptamani

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Mergi la inceput

carla aoleu..ia ceva impotriva tensiunii..nu e normal .. aveti mai grija..ia ceva..intreba doctorul..nu ti-a zis el sa iei ???

my somebody....

31+ cu

Mergi la inceput

eu as lua nifedipin..macar jumate de pastila..sau diazepan, extraveral..

my somebody....

31+ cu

Mergi la inceput