Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (107)
Raspunsuri - Pagina 21
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui racusor2010 apropos fetele, voi ce cearsafuri luati? de jerseu elastic care se muleaza perfect pe salteluta? si aparatori de patut frumos colorate unde ati gasit? eu vreau patut 140*70 de la baby confort dar pe site am vazut numai aparator uni si nu prea imi plac... Bulina 33+ cu poznas Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!! |
racusor, eu am unul din modele de aici...
http://www.buburuza. com/Scripts/prodList.asp?idCategory=142 - am pus spatiu inainte de 'com'
Andreea, Eric (9.12.2007) si
33+ cu bb Filip
bb Filip, dupa 10 iunie poti sa vii linistit, noi te asteptam...
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
bamboletta spune:
Am schimbat si noi azi semnatura
26 sapt 
Carmen-ma bucur ca Leti e bine cumintica 
o sa scapi si de pietre dupa 
Racusor-eu am luat cearsaf cu elastic..sunt mai comode..cel putin mie asa mi se par ![]()
delfinasul face valuri in burtica
stau cu printesica la panda sa vedem cum se misca burtica ![]()
Bamboletta
26+
David si
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
paula_m spune:
Carmen, sunt vesti bune, adica nu e chiar o veste buna ca ai pietre la rinichi, dar Leti e mare si e bine!!! Asta conteaza
...
Paula, 30+ cu
, Raul Codin
AMR 9 saptamani

larissa_79 spune:
| citat din mesajul lui CarmenAlbu Fetelor va multumesc pentru gandurile bune si rugaciuni ![]() ![]() Deci sa incep ca acum sunt coerenta! Au fost contractii dureroase cauzate de 2 pietre la rinichi una de 27 mm, una de 15, intai au fost crizele de rinichi si spre dimineata au inceput si contractiile care nu mi-au deschis colul, se pare ca cicatricea operatiilor il sigileaza destul de bine! Am stat o ora la aparat leti are 1500 grame, batai de inima normale, lichidul normal, deci toate bune cu ea! Trebuie insa sa controlam rinichii ca durerea e prea mare si aduce imediat contractii! Acum sunt pe antibiotice,si sper sa nu se mai repete crizele! Desi burtica se intarise si o simteam pe leti la osul pubian, si aveam impresia ca iese, nu stiu de ce nu m-am gandit nicio clipa ca nasc!! Ciudat.. azi e o zi fff speciala pt mine si am avut incredere ca totul va fi bine!! Va multumesc inca o data ca ati fost alaturi de mine! ![]() ![]() Letizia Doamne Ajuta-ne!!! 29+ cu ![]() |
of ce bine ca e totul bine....pe mine m-ai speriat putin ca eu contractii din astea la 1-2 min am avut inainte sa nasc in ultima parte a travaliului. Of...bine ca e totul bine...trebuie sa vezi cu pietrele ce si cum. Slava Domnului ca e bine insa!

Larisa
30+ cu
Nectarie si mamica de Alexia
(13 iulie 2006)http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
bumblebee spune:
Carmen, am avut niste emotii
, ma bucur ca Leti s-a hotarat sa astepte
, cu rinichii e naspa, dar poate antibioticele iti vor fi de folos. Ceai diuretic, ulei de masline pe stomacul gol? Ca antibioticele merg pe infectii,
, ma bag si eu in seama.
Ma bucur ca sunteti bine!
Alina
29+ cu 
gargarita
racusor2010 spune:
se pare ca nu se baga impozit la cei ce lucreaza in IT
http://economie.hotnews.ro/stiri-it-7300226-angajatii-din-vor-scutiti-continuare-impozitul-venituri-patronate.htm
Bulina
33+ cu
poznas
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
racusor2010 spune:
mercic eladea 

cate site-uri stii tu...
Bulina
33+ cu
poznas
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
Alina2005 spune:
fetelor, da ati fost bagate in priza, nu alta, ieri. Pai am 2 capitole de recuperat
va scriu repede ceva pana nu se schimba capitolul
referitor la batista bebelusului, eu am cumparat din farmacie, de la primii pasi, pompa de san electrica cu batista bb incorporata, asa ca doar o bag in priza sau ii pun baterii si e gata sa traga mucisorii. si nici nu face zgomot.
acum citesc despre voturile pt eric, eu de ex la primarie aveam pe calculator ip care se schimba de fiecare data cand deschideam internet explorer, asa ca se poate ca unii sa adune atat de multe voturi in timp scurt, in acest fel! e nedrept, dar poate gasesti si tu pe cineva care are ip din asta la munca
mai citesc si revin!
Alina,
32+ cu
Aida Alexandra
Fetita mea
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui racusor2010 mercic eladea ![]() ![]() cate site-uri stii tu... ![]() Bulina 33+ cu poznas Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!! |
draguta mea...oricine le gaseste...sunt la dispozitia noastra pe google...
mie mi-au placut cele de pe acest site, in plus au f multe modele..
33+ cu bb Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui Alina2005 fetelor, da ati fost bagate in priza, nu alta, ieri. Pai am 2 capitole de recuperat ![]() va scriu repede ceva pana nu se schimba capitolul referitor la batista bebelusului, eu am cumparat din farmacie, de la primii pasi, pompa de san electrica cu batista bb incorporata, asa ca doar o bag in priza sau ii pun baterii si e gata sa traga mucisorii. si nici nu face zgomot. acum citesc despre voturile pt eric, eu de ex la primarie aveam pe calculator ip care se schimba de fiecare data cand deschideam internet explorer, asa ca se poate ca unii sa adune atat de multe voturi in timp scurt, in acest fel! e nedrept, dar poate gasesti si tu pe cineva care are ip din asta la munca ![]() mai citesc si revin! Alina, 32+ cu Aida AlexandraFetita mea |
alina draguta...nu ma mai stresez...eu joc cinstit..daca nu, asta e...cel putin stiu ca am participat...
33+ cu bb Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...