Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (107)
Raspunsuri - Pagina 20
sorina_goga spune:
Multumesc fetelor de urari si LA MULTI ANI pt fetele care le-am omis de dimineata!!! 

Sa dea DD sa fim o odisee cu nasteri la termen, fara prematuri, si sa ne bucuram de ei.

33+
Bogdan-Andrei
AMR ~ +6 sapt
crispro spune:
Carmen, ma bucur ca Leti e bine, in grafice. Insa va trebui sa ai grija cu rinichii. Asculta ce zice doctorul. Bine ca ai mers la spital! 
Cristina
32+ cu 
racusor2010 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adrianaBuc Vreau sa urez si eu La Multi Ani tuturor Elenelor si Constantinilor! carmen, ma rog sa fi bine si sa nu ne faci surprize neplacute. Eu sunt cat de bine se poate in situatia data. E adevarat ca acum 2 seri l-am bagat in sedinta si l-am anuntat ca asa nu mai merge si ca dupa ce se naste fata lucrurile se vor schimba radical. Beleau e ca au revenit in forta contractiile asa ca aseara si azi dimineata am luat iar gynipral - cu tot raul din dotare. Culmea e ca toata noaptea am avut contractii destul de urate, dureroase si eu tocmai luasem pastiluta. In fine, acum sunt bine. Trebuie sa ma apuc si eu sa fac listuta cu cele necesare pentru bebelina si pentru mine, dar nu stiu de unde sa incep. Va pup. 33+ Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta! Inca cel putin 5 saptamani! Dar nu mai mult de 7 ! |
ai grija iubita, ca mai e putin....da-l incolo pe sot, il bagi in sedinta dupa
Bulina
33+ cu
poznas
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
CarmenAlbu spune:
Carla nu mi-a pus perfuzii, doar medicamente (antibiotice), si cam atat.
Au zis c mai e putin pana nasc si stunci daca nu sunt dese crizele sa nu iau decat asta, si eu le-am cerut altceva decat nospa , ca nu m-au lasta deloc cu nospa, au zis ca nu au ce.. nu stiu poate si unde sunt cetatean strain, se feresc sa-mi dea prea multe.. interesant e cam am stat pe etajul nasteri intr-un salon, si mi-a placut, paturi automate 6 intr-o camera fiecare pat dotat cu monitoare pt bebe, cu telefon pt asistente, cu scaun pt tata, cu vestiar cu cheie pentru bagajul gravidei, au facut toaleta unei gravi inainte de cezariana chiar in patul din fata mea, era dezbracata de la mijloc in jos si 4 barbati si o femeie faceau pregatirile.. cat am stat acolo au operat-o si au adus-o inapoi, era constienta a vomitat putin si atat, mai erau alte 2 fete puse pe epidurala, asistentele erau prezente in permanenta in salon monitorizau toate gravidutele, medicul nr 2 nu a vrut sa-mi primeasca bani, ce mai etajul nasteri e nou!
Si rezervele de o pers arata si mai bine!!
La rinichi mi-au facut echo si asa au vazut, doctorul si-a da seama , si mi-a facut ca un masaj usor pe piele la nivelul rinichilor si m-a intrebat daca simt zona sensibila, si era atunci m- a trimis la eco!!
Toate bune cand se termina bine
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
29+ cu 
racusor2010 spune:
apropos fetele, voi ce cearsafuri luati?
de jerseu elastic care se muleaza perfect pe salteluta?
si aparatori de patut frumos colorate unde ati gasit? eu vreau patut 140*70 de la baby confort dar pe site am vazut numai aparator uni si nu prea imi plac...
Bulina
33+ cu
poznas
Otiliav spune:
Pfoai Carmen, ce bine ca ai revenit acasa. Fir-ar ele sa fie de pietre. Chiar ca acum nu o sa uiti pragul acesta de 75 de zile.
Lalala, ma bucur ca nu-s doar impresiile mele. Gata cu barfitul azi ca cine stie cine mai citeste.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 28+
Iulia Alexandra
tanti spune:
eladea ma simt binisor, cu dureri acceptabile, acum depimde si ce treburi fac prin casa, acum 2 saptamani am avut si eu probleme cu contractii bagasem aspiratorul si spalat pe jos, asa ca de atunci stau cumintica atat cat pot, si am predat sotului aceste treburi
Trebuie sa stea neaparat pana pe 12 iunie ca intru si in sesiune din 31.05 si vreau sa termin si cu sesiunea
La ultima ecografie nu am facut cu dr meu si nu mi-a zis cat are greutate, mi-a zis decat ca este mai mare cu o saptamana
Andrei 11.02.2006 si
34+ 
racusor2010 spune:
Carmen 
ce bine ca ai revenit cu vesti bune, ca asa ne-ai speriat
si 
pe Letitia ca e fetita cuminte si sta la mami in burtica 

cumintica in continuare 
Bulina
33+ cu
poznas
tanti spune:
Carmen si eu am probleme cu infectii urinare si cand am fost in crize mari cu dureri la rinichi , asta inainte sa fiu insarcinata tot nospa mi-a dat decat a zis ca este cel mai bun pt rinichi
vezi daca ceva cald pus spre rinichi te mai linisteste
Andrei 11.02.2006 si
34+ 
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tanti eladea ma simt binisor, cu dureri acceptabile, acum depimde si ce treburi fac prin casa, acum 2 saptamani am avut si eu probleme cu contractii bagasem aspiratorul si spalat pe jos, asa ca de atunci stau cumintica atat cat pot, si am predat sotului aceste treburi Trebuie sa stea neaparat pana pe 12 iunie ca intru si in sesiune din 31.05 si vreau sa termin si cu sesiunea La ultima ecografie nu am facut cu dr meu si nu mi-a zis cat are greutate, mi-a zis decat ca este mai mare cu o saptamana Andrei 11.02.2006 si 34+ ![]() |
asa sunt si eu...daca ma apuc de facut curat, strans jucarii, lucrusoare, una alta prin casa...gen aplecari/ridicari...ma resimt...si nu e de bine...in plus in pat nu prea pot sta, ca Eric e mereu calare pe mine sau vrea sa ne jucam...deci relaxarea mea tinde catre zero...
sper sa iti iasa asa cum ti-ai propus, sa stea bebe la caldurica pana termini sesiunea...

Andreea, Eric (9.12.2007) si
33+ cu bb Filip
bb Filip, dupa 10 iunie poti sa vii linistit, noi te asteptam...
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...