Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (107)
Raspunsuri - Pagina 23
giorgia23 spune:
Denisa eu zic sa stai linistita in pat....iar in caz de doamne fereste te simti mai rau fuguta la spital...sper sa nu fie cazul
GEO 33+ cu
Antonia Maria
AMR 6+ SAPT
poze
crissteo spune:
Salutare, dragi mamici! Mai primiti in familia voastra o viitoare mamica? V-am tot citit pana acum, dar nu am gasit timpul si energia sa scriu si eu. Acum sunt in concediu si am un pic mai mult timp liber, atat cat ma lasa baietelul meu de 3 ani sa am. Ma adaugati si pe mine la lista sau ma invatati cum sa o fac eu? Datele mele sunt: nume crissteo, bebe din burtica baietel 28 saptamani si baietel mare Teo 3 ani. Va doresc sarcina usoara si numai vesti bune! Va multumesc!
racusor2010 spune:
of denisa, dar erai singurica in camera cand ai lesinat?
a fost prima pastila? ma mir ca ti-a zis sa iei una intreaga, eu am inceput cu jumate...
acum nu mai conteaza, stai linistita...fetita misca f tare si pentru ca esti tu speriata si ii transmiti si ei starea ei 
sa te mai linistesti...
Bulina
33+ cu
poznas
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
carla_2008 spune:
racusor,da eram singura acasa,sotul acuma a venit.
mi-a scazut tensiunea si a crescut pulsul.asta era.acuma nu ma misc din pat.oricum nu faceam nimic,mergeam la baie cand am ametit.
sa iau un sfert de diazepam?mi-e asa frica sa iau calmante de-astea
Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
29+
Carla Maria si
Cristian Alexandru
AMR -8 saptamani
http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP
paula_m spune:
Denisa , asa cum zicea si Racusor, probabil fetita se agita pt ca esti tu agitata tare, linisteste-te si stai in patut. Nu poti sa suni dr sa-l intrebi ce ai putea sa iei?
Crissteo, bine ai venit, sarcina fara pb in continuare si un baietel sanatos sa ai
Paula, 30+ cu
, Raul Codin
AMR 9 saptamani

carla_2008 spune:
racusor nu era prima pastla.iau 3 jumatati /zi.am mai luat si tura trecuta,dar am marit doza acum la pranz,la 3.
29+
Carla Maria si
Cristian Alexandru
AMR -8 saptamani
racusor2010 spune:
mie in spital asta mi-a dat, injectabil no-spa cu scobutil si diazepam...dar mai bine intreaba dr...
nifedipinul scade si mai mult tensiunea, nu stiu ce sa zic de el...
stai cumintica in pat si nu mai lua, ca e clar ca nu iti fac bine...sau cel mult jumate de pastiluta, sa se obisnuiasca organismul...in perfuzie e mult mai usor de suportat, ca iti da cateva picaturi pe ora...
Bulina
33+ cu
poznas
racusor2010 spune:
acum am vazut mesajul ca nu era prima pastila..dar atunci trebuie sa ti-l combine cu ceva, nifedipin sau diazepam sa nu mai patesti la fel 
ai sunat la doctor? ce zice?
Bulina
33+ cu
poznas
carla_2008 spune:
Paula mi-a zis dr sa stau in pat ca nu are ce sa-mi faca.Si pt contractii dr din Ro mi-a dat sa iau si Indometacin supozitoare,iar cel din Ungaria sa iau perfuzii cu sulfat de magneziu daca nu se raresc de la jumate de gynipral si magnerot
29+
Carla Maria si
Cristian Alexandru
AMR -8 saptamani
bumblebee spune:
Eu am avut performante cu fugitul pamantului de sub picioare si fara gynipral
Denisa, draga mea, nu te ingrijora pt bbi, daca ai fi cazut pe burtica sunt sigura ca ai fi stiut. Mama unei prietene a cazut pe burta(alunecase pe gheata)inainte cu o luna sa nasca, fix pe burtoi, a facut ca o barca, a durut-o, dar nu i-a declansat travaliul. Stiu ca la tine treaba e mai complicata, dar ia si calmeaza-te, ai vazut ca fetitei nu-i place cand mami e stresata

Alina
29+ cu 
gargarita