Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (107)
Raspunsuri - Pagina 17
crispro spune:
Mycya, sunt convinsa ca te vei descurca. Mai mult, doar tu vei stii ce e mai bine pt bebelina ta.
Adriana, esti mai bine? Sufleteste si trupeste?
Eu sunt dependenta de "Neveste disperate" - duminica seara apare cate un nou episod, in State, pe Abc, luni il vad si eu... Abia astept urmatorul de luni...
Cristina
31+ cu 
ooana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui larissa_79 Oana, tu pe unde esti? Cum a fost la medic? Ce face Matei! Larisa 30+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/ |
abia acum am reusit sa ajung aici cu cititul
...plus ca astia de la IT nu vin sa imi rezolve problema cu laptopul
...bine ca il am eu pe al meu acasa Oana
33+ AMR 6- Matei
carla_2008 spune:
Ariana plamanii fatului se dezvolta in luna a 8-a,de aceea daca s-ar naste la 8 luni plamanii ar fi pe jumatate dezvoltati.DAr pobleme la capitolul asta erau mai demult.Acum cu noile aparate si un cadru medical competent se poate supravietuii si de la 6 luni jumate.
De aceea gravidelor cu risc de nastere prematura se administreaza injectiile de maturare a plamanilor pt bebelusi(dexametazona,surfactant).Eu am facut injectiile acum o luna pt ca gemenii se pot naste mai repede.
Chiar daca se nasc inainte de 8 luni si mama nu a facut aceste injectii,bebeiilor li se administreaza aceste injectii de maturare a plamanilor,deci solutii sunt.
Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
29+
Carla Maria si
Cristian Alexandru
AMR -8 saptamani
http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP
giorgia23 spune:
Crispo si eu urmaresc Neveste Disperate...plus Gossip Girl si Anatomia lui Grey....sunt la curent cu toate
...si nu mai zic ca am vazut de 4ori Sex And The City(toate cele 6 sezoane)
GEO 33+ cu
Antonia Maria
AMR 6+ SAPT
poze
Otiliav spune:
| citat din mesajul lui lalala13 Otiliav saru mana..sunt tot timpul curioasa si da, este vorba despre ea..ca stiu si eu povestea.. ---------------------------------------------- my somebody.... ![]() 31+ cu ![]() Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat! |
Si tu crezi absolut tot ce scrie?
Inclusiv partea cu soacra, farmece ...

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 28+
Iulia Alexandra
Ariana1 spune:
Multumesc fetelor de raspunsuri, dar, in tara asta mai sunt orase in care aparatura moderna este un SF. Nu mai vorbesc despre medicamente.
Orasul meu este un exemplu.
Ariana1
33+
- Stefan Calin
Otiliav spune:
| citat din mesajul lui giorgia23 Crispo si eu urmaresc Neveste Disperate...plus Gossip Girl si Anatomia lui Grey....sunt la curent cu toate ![]() GEO 33+ cu Antonia Maria AMR 6+ SAPT![]() poze |
Eu sunt atat de mult cu calculatorul in fata ca nu urmaresc mai nimic la Tv, uneori Jurnalul pe TVR1, cam atat.
In schimb urmaresc forumul
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 28+
Iulia Alexandra
crispro spune:
| citat din mesajul lui giorgia23 Crispo si eu urmaresc Neveste Disperate...plus Gossip Girl si Anatomia lui Grey....sunt la curent cu toate ![]() GEO 33+ cu Antonia Maria AMR 6+ SAPT![]() poze |
Oho, harnicuta esti, nu gluma!
Cristina
31+ cu
adrianaBuc spune:
Vreau sa urez si eu La Multi Ani tuturor Elenelor si Constantinilor!
carmen, ma rog sa fi bine si sa nu ne faci surprize neplacute.
Eu sunt cat de bine se poate in situatia data. E adevarat ca acum 2 seri l-am bagat in sedinta si l-am anuntat ca asa nu mai merge si ca dupa ce se naste fata lucrurile se vor schimba radical. Beleau e ca au revenit in forta contractiile asa ca aseara si azi dimineata am luat iar gynipral - cu tot raul din dotare. Culmea e ca toata noaptea am avut contractii destul de urate, dureroase si eu tocmai luasem pastiluta. In fine, acum sunt bine. Trebuie sa ma apuc si eu sa fac listuta cu cele necesare pentru bebelina si pentru mine, dar nu stiu de unde sa incep.
Va pup.
33+
Vine o
Rebeca Stefania!Doamne ajuta!
Inca cel putin 5 saptamani!
Dar nu mai mult de 7 ! ![]()

(13 iulie 2006)