Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (107)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Otilia eu le urmaresc pe calculator toate....de abia astept sa mai apara cate un episod....da lasa ca o sa vina ea bebelina si o sa aiba cine sa ma tina ocupata

GEO 33+ cu Antonia Maria
AMR 6+ SAPT
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

eu am fost fana telenovele cand eram micasi de curiozitate m-am uitat la cateva episoade la unu care abia incepuse...si neavand rabdare sa ma uit zilnic l-am vazut in 5 zile pe youtube pe tot...si a fost ultima data,ma las de sportul asta ca nu e de mine

Bianca 28+ Andra Maria
Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina_C spune:

rodyka am uitat sa precizez ca si eu si sotul vroiam initial tot fetita... De aici si visul probabil. Poate cine stie se repeta povestea ta. Ce o vrea DD.

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 26+ cu Florentin Andrei. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen
***Bebelul meu mic***
***Poze***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Citat:
citat din mesajul lui lalala13

Otiliav saru mana..sunt tot timpul curioasa

si da, este vorba despre ea..ca stiu si eu povestea..

----------------------------------------------
my somebody....

31+ cu

Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!

Si tu crezi absolut tot ce scrie?
Inclusiv partea cu soacra, farmece ...

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 28+ Iulia Alexandra

eu nu cred, dar poate ea crede...

si nu, nu cred tot 100% din ce povesteste..are probleme, probabil dar..totusi...

----------------------------------------------
my somebody....

31+ cu

Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Bravo Oana!!!!!!!! Ma bucur ca Matei e bine, grasut si asteapta rabdator, in burtica... A stat cuminte? Ati reusit sa-l vedeti si la fata?

Paula, 30+ cu , Raul Codin
AMR 9 saptamani

era cu mainile la obraji, asa ca doar nasucul si gurita i le-am vazut ...a scos si limba la un moment dat faza la care ne-am apucat toti de ras

Oana 33+ AMR 6- Matei

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ariana1

FETELOR AM O NELAMURIRE:

Se spune ca un copil nascut la 8 luni are sanse mici de supravietuire (cam nule); nu stiu daca voi ati auzit; ca cica ori depasesti 8 luni ori nasti la 7 luni.

Cine stie ceva despre asta? Si ce inseamna 8 luni, cam cate saptamani? Care este limita la care un bebe este bine? Cate saptamani?

Ariana1
33+ - Stefan Calin

nu sustin ideea asta deloc...Eric s-a nascut cu o luna mai devreme, perfect sanatos, un copil de nota 10...deci... nu mai pune urechea la tot ce auzi...

Andreea, Eric (9.12.2007) si 33+ cu bb Filip

bb Filip,sper sa te tin in brate peste 4-5 saptamani...

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Fetelor va multumesc pentru gandurile bune si rugaciuni
Deci sa incep ca acum sunt coerenta!
Au fost contractii dureroase cauzate de 2 pietre la rinichi una de 27 mm, una de 15, intai au fost crizele de rinichi si spre dimineata au inceput si contractiile care nu mi-au deschis colul, se pare ca cicatricea operatiilor il sigileaza destul de bine!
Am stat o ora la aparat leti are 1500 grame, batai de inima normale, lichidul normal, deci toate bune cu ea!
Trebuie insa sa controlam rinichii ca durerea e prea mare si aduce imediat contractii!
Acum sunt pe antibiotice,si sper sa nu se mai repete crizele!

Desi burtica se intarise si o simteam pe leti la osul pubian, si aveam impresia ca iese, nu stiu de ce nu m-am gandit nicio clipa ca nasc!! Ciudat.. azi e o zi fff speciala pt mine si am avut incredere ca totul va fi bine!!
Va multumesc inca o data ca ati fost alaturi de mine!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ariana1 spune:

Carmen si tie si Letiziei. Sunteti doua luptatoare.

Ariana1
33+ - Stefan Calin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Ariana din pacate ai dreptate,asa e in Ro in multe orase,lipseste si aparatura si informarea si responsabilitatea cadrelor medicale cateodata.Dar nu te panica.Tu o sa nasti la termen.Nu te mai stresa gratuit.Uite o pt tine!

Carmen asteptam vesti buuune!sper ca te simti mai bine!

Adriana multi soti au probleme hormonale,in perioada in care sotia este gravida.Tu menajeaza-te cat poti,ia-i lucruri frumoase la bebelina si imagineza-ti cum o sa o strangi in brate,cum o sa-ti ganguresca,cum o sa miroasa a bebelus,a lapte.

Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
29+ Carla Maria si Cristian Alexandru

AMR -8 saptamani

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

of carmen...abia acum am intrat pe forum din nou...si am citit...sper ca sunteti bine, sub supraveghere...ma rog sa fie totul ok cu voi...noi suntem alaturi de voi!

adriana...sper din suflet sa se schimbe viata voastra in bine dupa nasterea bebelinei...te cred ca acum treci printr-o periaoda f grea, asta iti mai lipsea...of, barbatii astia...deocamdata n-ai ce face decat sa gandesti pozitiv, sa nu te stresezi(ma rog, daca reusesti) si sa ai grija de tine si de bebelina!

tanti...noi teoretic ar trebui sa nastem odata... tu cum te mai simti? cat are bebelu tau?

EDIT: CARMEN, MA BUCUR DE VESTILE BUNE...DE FAPTUL CA LETI E OK...E NASOALA PB CU RINICHII, DECI TREBUIE TINUTA SUB SUPRAVEGHERE..

Andreea, Eric (9.12.2007) si 33+ cu bb Filip

bb Filip,sper sa te tin in brate peste 4-5 saptamani...

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput