Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (107)
Raspunsuri - Pagina 16
Otiliav spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lalala13
ce link? vreau si io.. ---------------------------------------------- my somebody.... ![]() 31+ cu ![]() Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat! |
La acesta ma refeream: http://www.ortodoxiatinerilor.ro/2010/05/lupta-unei-tinere-mame-pentru-fetita-ei/
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 28+
Iulia Alexandra
lalala13 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui enik83 fetelor.. eu o intind la dus.. o sa-mi pun si parul pe bigudiuri ca sa fiu frumoasa azi de ziua mea.. 27+ cu o minune de ![]() poze http://www.animalut.net/user/enik83.html |
asa..foarte bine!

----------------------------------------------
my somebody....

31+ cu 
Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!
Mycya spune:
Crispo cam asa e sunt un copil care va avea un copil,vb mamei mele
sper sa ma descurc totusi cu bb,nu imi fac multe griji ca sunteti voi aproape,si voi avea la cine sa apelez

Bianca
28+
Andra Maria
Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen 
Otiliav spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui rodyka
florentina, eu am patit ca tine la prima sarcina. bine, noi ne-am dorit foarte mult fetita (si acum, a doua oara, la fel) si cum la eco imi spuneau fifty-fifty sanse... ma cam lua disperarea (stiu ca ar fi bine sa ne multumim cu ce ne da DD, sanatos sa fie, dar oameni suntem si...). eu tot visam ca merg la spital sa nasc un baietel (culmea e ca am nascut cam la fel de repede si usor ca in vis), apoi ieseam cu mama si cu bb in oras si mereu eram contrariata ca il imbracam in roz... cred ca visele mele veneau din speranta/dorinta de a fi fetita! si DD s-a milostivit de noi si ne-a dat fetita, chiar daca am aflat asta doar la 8 luni... iar acum ne-o mai da si pe a doua, ce putem cere mai mult?! doar sa fim sanatosi sa le putem creste asa cum trebuie pe amandoua... ![]() 31+ AMR 8+ ![]() Hannah Isabela & printesa Anca-Maria (26.06.2001) pozele noastre |
Pai poti cere 3 x

Dupa cum vezi si al meu s-a rugat bine de tot prima data pentru fetita, a doua oara la fel asa ca a treia a fost bonus
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 28+
Iulia Alexandra
lalala13 spune:
Otiliav saru mana..sunt tot timpul curioasa![]()
si da, este vorba despre ea..ca stiu si eu povestea..
----------------------------------------------
my somebody.... 
31+ cu 
Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!
Mycya spune:
ooana chiar ai dreptate de Prison Break,creeaza dependenta,sotul meu era in stare sa ia laptopul cu el si la munca numai sa se uite
eu nu m-am uitat din motivul asta,ca ma avertizase cineva![]()
Bianca
28+
Andra Maria
Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen 
rodyka spune:
| citat din mesajul lui Otiliav Pai poti cere 3 x ![]() Dupa cum vezi si al meu s-a rugat bine de tot prima data pentru fetita, a doua oara la fel asa ca a treia a fost bonus Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 28+ Iulia Alexandra |
otilia, la noi aici se incheie odiseea...
anii trec si...
31+ AMR 8+
poze
Hannah Isabela &
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
adrianaBuc spune:
| citat din mesajul lui Victo aoleo..de soti imprastiati vorbiti? al meu cica e ecologist. nu va zic ce dezATRSU E asta pt mine. aduna plasticele..le duce la pubela repsectiva o data pe luna, cand incep sa cada din dulap (asta e ok, ca le tinem intr-un dulap, pe hol). aduna insa si hartii.. |
Si eu sunt ecologista, doar ca tin recipientele pentru plastic si carton pe balcon.
33+ Vine o
Rebeca Stefania!Doamne ajuta!
Inca cel putin 5 saptamani!
Dar nu mai mult de 7 !
Dragaica spune:
La multi ani Elenelor!!!1

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita
26+ de
Tudor Sébastian si
Félix Alexandru
AMR 10 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta.
ooana spune:
| citat din mesajul lui CarmenAlbu Am luat 2 nospa intr-o ora si nimic, nu scade intensitatea! PLus magnerot! Letizia Doamne Ajuta-ne!!! 29+ cu ![]() |
Carmen sper ca acum esti la spital si te simti mult mai bine

Oana
33+ AMR 6- Matei

Nu vreau sa il supar pe bebe... Imi doresc bebelul asta mai mult ca orice pe lume si sper sa fie sanatos si abia astept sa il iubesc si sa-l alint, indiferent ca e baiat sau fata. Nu stiu ce a fost cu visul asta