Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (107)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Ochidut ce tare esti cu programul tau!!!!!

Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
29+ Carla Maria si Cristian Alexandru

AMR -8 saptamani

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

Mycya dar eu am pierdut firul.Tu cum mergi acasa acum iar?stai pana nasti acolo?

AMR -8 saptamani

Carla nu raman sa nasc acolo,uii nici nu m-am ganditmergem pentru 2 saptamani,cu masina,am vb cu doctorita,a spus ca e ok atat timp cat la 2,3 ore opresc sa ma plimb 10 minute.oricum vom opri cand intram in romania sa dormim undeva ca nu are rost sa ma obosesc ca tot acolo ajung.

Bianca 28+ Andra Maria
Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ariana1 spune:

FETELOR AM O NELAMURIRE:

Se spune ca un copil nascut la 8 luni are sanse mici de supravietuire (cam nule); nu stiu daca voi ati auzit; ca cica ori depasesti 8 luni ori nasti la 7 luni.

Cine stie ceva despre asta? Si ce inseamna 8 luni, cam cate saptamani? Care este limita la care un bebe este bine? Cate saptamani?

Ariana1
33+ - Stefan Calin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

si eu auzisem asta, insa la cate exemeple am vazut ca au trait in luna a 8-a(inclusiv eu) este chiar o prostie. pana la urma cum vrea Dumnezeu.

----------------------------------------------
my somebody....

31+ cu

Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crispro
Am fost si noi la cardiotocografie, mi-a scos un grafic dupa 20 minute de monitorizare, si mi-a zis ca e un bebel perfect sanatos, mi-a aratat bataile inimii si miscarile, care erau corelate cumva cu momentele in care eu apasam butonul ca il simt pe bebe. Concluzia - e foarte ok!!! S-a intors cu capul in jos, am scapat de o grija!!! Nu mi-a facut eco, asta decat peste 2 saptamani, cand vom vedea cum sta cu kilele... Ma bucur ca e bine, ca e sanatos, asta conteaza cel mai mult.

Si mie imi place mancarea de fast food - nu mai mananc de la MC, dar bag de la KFC ca proasta. Abia astept sa caut motiv de a merge la Cluj sa pap, ca aci la noi - ciuciu...

Biencuta, mai un pic si mergi acasa!!!

super vesti
acus ajuns acasa asai si stai ca scap si eu macar o singura data la KFCca l-am trecut in agenda....mi-ai spus Biencutza cum imi spune mama mea,inca ma alinta ca doar tot copil voi ramane pentru ea mereu.

Bianca 28+ Andra Maria
Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ariana1

FETELOR AM O NELAMURIRE:

Se spune ca un copil nascut la 8 luni are sanse mici de supravietuire (cam nule); nu stiu daca voi ati auzit; ca cica ori depasesti 8 luni ori nasti la 7 luni.

Cine stie ceva despre asta? Si ce inseamna 8 luni, cam cate saptamani? Care este limita la care un bebe este bine? Cate saptamani?

Ariana1
33+ - Stefan Calin

ariana, eu cand schimb saptamana, prima data citesc ce scrie la odiseea sarcinii in 40 sapt. sapt 32-36 corespund lunii a opta (duminica intru eu in sapt 32, luna 8) si uite ce scrie la sapt 32:
Citat:
Un bebelus care se naste acum are sanse foarte mari de supravietuire, dar sub ingrijire medicala (va trebui incubat pentru ca nu are suficient tesut adipos/grasime care sa-i tina de cald).

dar cum mai vb noi de ceva vreme, stim bb care au supravietuit nascandu-se la 20 si ceva de sapt, la 600 g.

uite aici www.desprecopii.com/info.asp?id=135" target="_blank">odiseea sarcinii

31+ AMR 8+ poze
Hannah Isabela & printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Ariana asa am auzit si eu si explicatia care o stiam eu spunea ceva parca de plamani...

Bianca 28+ Andra Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Denisa, cred ca am inteles . Daca nasti pana in 5 iulie (adica vreo 35-56 de sapt), e aici. Daca nu, te da la altul... Acuma, asa e, cezariana poate sa faca si altul, doar sa stie de tine, cum te-ai simtit pe parcursul sarcinii, ce tratament ai luat... Cred ca e important. Ca poate nu e totuna o nastere (chiar daca cezariana) la o mama care nu a avut absolut nimic pana la final, sau la o mama cu mici probleme ( cum e si cazul tau). Dar ne ajuta DD pe toate! Asa zic io, ca si eu stau cu stres cu nascutul cu doctorul meu - ce sa-i faci, ca e vara si merg si doctorii la bronzat

Biencuta - mi se pare ca ti se potriveste - asa ca esti tanara, ca un copilut.

Cristina 31+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

fetelor.. eu o intind la dus.. o sa-mi pun si parul pe bigudiuri ca sa fiu frumoasa azi de ziua mea..

27+ cu o minune de
poze
http://www.animalut.net/user/enik83.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

Acum mi-a ajuns si sotul(la fel de dezordonat ca al unora dintre voi,cu sosete pe candelabru si tricouri pe jos) si ne uitam la un episod din Prison Break.E foarte misto!L-ati vazut?

Maya unde esti?dormi?

AMR -8 saptamani

da l-am vazut eu zic ca creaza dependenta asa ca aveti grija...noi vedem intr-o zi si 5-6 episoade

Oana 33+ AMR 6- Matei

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput