Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (107)
Raspunsuri - Pagina 14
Otiliav spune:
Larisa, am citit acum si eu linkul pus de tine. Cred ca e vorba de o graviduta care scrie la sept-oct si la Sufletul Credintei, nike. Ea are probleme cu alergii, povestea seamana izbitor si are baiat nu fetita, toate se leaga, in anumite postari insa mi se pare ca exagereaza dar cum noi nu suntem intr-o situatie asa grea zau ca nu imi pot imagina cat de greu ii este.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 28+
Iulia Alexandra
enik83 spune:
fetelor..va multumesc de urari... sa dea DD sa fim toate bine.. cu bbei sanatosi si papaciosi ![]()
27+ cu o minune de 
poze
http://www.animalut.net/user/enik83.html
giorgia23 spune:

LA MULTI ANI CELOR CE POARTA NUMELE SFINTILOR CONSTANTIN SI ELENA...multa sanatate si tot ce isi doresc

Carmen Doamne ajuta sa fie totul bine si sa revii cu vesti bune
Oana,Ariana felicitari pe vestile bune
GEO 33+ cu
Antonia Maria
AMR 6+ SAPT
poze
carla_2008 spune:
Buna fetelor,
in primul rand ma rog sa fie ok Carmen si Leti sa stea la caldurica inca 8 sapt.
Eu nu am descris durerile ce m-au trimis de 2 ori la spital internata cu perfuzii,dar erau niste intepaturi cam cum le descrie Carmen,asa ca m-am speriat.Totusi parca seamana cu niste crampe cauzate de acumularea de prea multe gaze,care si astea la randul lor pot da contractii.Sigur va fi bine!!!Carmen asteptam vesti bune!!Daca trebuie sa stai internata, stai macar pana marti la intalnire ca Leti sa respecte termenul si sa vina in august!

multi
LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITELOR!!!!!!!
Mycya dar eu am pierdut firul.Tu cum mergi acasa acum iar?stai pana nasti acolo?
Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
29+
Carla Maria si
Cristian Alexandru
AMR -8 saptamani
http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP
rodyka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Florentina_C In alta ordine de idei aseara am avut un vis ciudat. Visam ca am nascut o fetita,(intr-un mod ciudat de a naste). Apoi ma jucam cu ea, o alintam iar ea ma striga mami. . Si acum, parca ma simt vinovata de visul asta... Nu vreau sa il supar pe bebe... Imi doresc bebelul asta mai mult ca orice pe lume si sper sa fie sanatos si abia astept sa il iubesc si sa-l alint, indiferent ca e baiat sau fata. Nu stiu ce a fost cu visul asta ![]() ![]() ...Hormonii astia.![]() ![]() ![]() "Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"![]() fericita 26+ cu Florentin Andrei. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen***Bebelul meu mic*** ***http://picasaweb.google.com/Florentina.Adrian/Poze?locked=true#Poze |
florentina, eu am patit ca tine la prima sarcina. bine, noi ne-am dorit foarte mult fetita (si acum, a doua oara, la fel) si cum la eco imi spuneau fifty-fifty sanse... ma cam lua disperarea (stiu ca ar fi bine sa ne multumim cu ce ne da DD, sanatos sa fie, dar oameni suntem si...). eu tot visam ca merg la spital sa nasc un baietel (culmea e ca am nascut cam la fel de repede si usor ca in vis), apoi ieseam cu mama si cu bb in oras si mereu eram contrariata ca il imbracam in roz... cred ca visele mele veneau din speranta/dorinta de a fi fetita! si DD s-a milostivit de noi si ne-a dat fetita, chiar daca am aflat asta doar la 8 luni... iar acum ne-o mai da si pe a doua, ce putem cere mai mult?! doar sa fim sanatosi sa le putem creste asa cum trebuie pe amandoua...

31+ AMR 8+ 
Hannah Isabela &
printesa Anca-Maria (26.06.2001) pozele noastre
crispro spune:
Of, abia astept vesti de la Carmen. Sa ne zica ca e totul ok...
Enik si Ariana , la multi ani si voua! Ca nu v-am trecut in prima tura.
Ma bucur de vesti bune de la eco (Ariana, Victo, Oana), ma bucur ca sunt bine bebeii.
Am fost si noi la cardiotocografie, mi-a scos un grafic dupa 20 minute de monitorizare, si mi-a zis ca e un bebel perfect sanatos, mi-a aratat bataile inimii si miscarile, care erau corelate cumva cu momentele in care eu apasam butonul ca il simt pe bebe. Concluzia - e foarte ok!!!
S-a intors cu capul in jos, am scapat de o grija!!! Nu mi-a facut eco, asta decat peste 2 saptamani, cand vom vedea cum sta cu kilele... Ma bucur ca e bine, ca e sanatos, asta conteaza cel mai mult.
Denisa, deci tu sigur nu vei naste cu medicul tau, nu? Ca la cat e in concediu...
Si mie imi place mancarea de fast food - nu mai mananc de la MC, dar bag de la KFC ca proasta. Abia astept sa caut motiv de a merge la Cluj sa pap, ca aci la noi - ciuciu...
Nela, creste burtica! Asa da! Am vazut si lucrusoarele - frumoase! 
Biencuta, mai un pic si mergi acasa!!!
Racusor, ma bucur ca esti mai bine, se simte! 
Cristina
31+ cu 
lalala13 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Otiliav Larisa, am citit acum si eu linkul pus de tine. Cred ca e vorba de o graviduta care scrie la sept-oct si la Sufletul Credintei, nike. Ea are probleme cu alergii, povestea seamana izbitor si are baiat nu fetita, toate se leaga, in anumite postari insa mi se pare ca exagereaza dar cum noi nu suntem intr-o situatie asa grea zau ca nu imi pot imagina cat de greu ii este. Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 28+ Iulia Alexandra |
ce link? vreau si io..
----------------------------------------------
my somebody....

31+ cu 
Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!
crispro spune:
Si eu am visat azi noapte ca eram acasa cu bebelu - era asa cuminte, ii tot schimbam scutecul, il dadeam cu crema pe fundic... Si nu zicea nimic, nu gesticula nimic., doar statea si se uita. La un moment dat eram ingrijorata, ca nu plangea, nu radea, nu gangurea - liniste totala. statea si se uita. Si imi amintesc ca ma intrebam in vis de ce nu ii dau sa manance, de ce nu cere papa? Totusi cred ca de prea mult timp liber si odihna de peste zi, visez noaptea tot felul...
Cristina
31+ cu 
ochidut spune:
LA MULTI ANI ELENELOR

Of of mai fetelor ce vorbarete sunteti......mi-a luat o vesnicie sa recuperez.M-au amuzat povestile cu soacre si mame, si la noi e in mare parte aplicabil; oricum orice prezenta de gen parinte - soacra am impresia ca ma sufoca, dar bineinteles ca soacra-mea ma streseaza cu mult mult mai mult decat mama, pt ca trebuie sa ii dau o suta de indicatii si se misca cu incetinitorul..... mai rau ma enerveaza decat ma ajuta. Bine ca nu vine des si nicodata neinvitata, doar ca acum de cand stau la pat simte nevoia sa ma sune tot timpul sa ma intrebe daca nu vreau sa vina
si cand vine face 3 lucruri in 5 ore, zici ca se misca in reluare......
Carmen, ma rog la Doamne Doamne sa stea Leti cumintica, sa fiti bine amandoua. Sa vii cu vesti bune!!!
Racusor, imi pare bine ca te simti mai bine
Apropo de bufeuri, calduri, eu sunt o tipa friguroasa, intotdeauna ma invelesc mult mai gros decat sotul, dorm cu pijama...etc. Si acum eu dorm intr-un tricou sau dezbracata si invelita cu cearsaful, iar el cu patura
si il pun tot timpul sa imi deschida geamul, ca nu am aer![]()
Eu ca sa nu o iau razna de stat in casa, ca la un moment dat imi cedasera nervii si
, mi-am facut un soi de program care sa imi dea impresia ca am anumite ocupatii clare. Dimineata dupa ce ma scol, spal, ma schimb, mananc si apoi deschid calc. Imi verific intai mailurile, ma ocup de treburi ce tin de birou si celelalte activitati productive, verific programele cu care lucrez...una alta. Dupa care va citesc pe voi si mai suna telefoanele si imi da careva ceva de treaba. Apoi pe la 2 mananc de pranz si fac chipurile o pauza si ma uit la tv. Pe la 4 verific iar mailuri una alta iar la 6 cel tarziu inchid calculatorul. Consider ca atunci plec de la serviciu
. Ma ridic din pat, ma spal si ma schimb iar
, deschid toate geamurile prin casa...Si pana seara la 10 nu mai intru in dormitor, cand ma schimb iar de dormit si imi iau niste fructe. Asa ma pacalesc eu ca inca mai exista un ciclu al activitatilor cotidiene
33+ cu 
carla_2008 spune:
Crispro pai nasc cu el daca duc pana la termen adica 36-37 sapt,insa daca nasc cu o sapt mai repede 35-36 atunci merg pe mana colegului n-am ce face.DR meu oricum e cam sigur ca nu voi duce atata ,adica peste 37.Ca zice el,sunt f ingusta ,bebeii dupa cum se vede si la eco sunt deja f inghesuiti,am contractii etc...Nu ca m-ar programa de pe acum la o cezariana inainte de termen inainte de concediu lui,Doamne-fereste,dar parca el nu se agita la fel ca mine,ca ce ma fac daca nu e el,cel care m-a monitorizat toata sarcina,la nastere,mai ales cezariana.De fapt e normal sa nu se agite.
Si parca nici nu ma intereseaza,pt ca daca bebeii vor sa stea si 38-40 sapt voi naste cu altul ca doar o cezariana stiu toti dr sa faca,numai bebeii sa-mi fie bine.
Maaama ce incoerenta sunt la ora asta in idei
parca am baut ceva.sper ca ai inteles ce am zis![]()
Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
29+
Carla Maria si
Cristian Alexandru
AMR -8 saptamani
http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Nu vreau sa il supar pe bebe... Imi doresc bebelul asta mai mult ca orice pe lume si sper sa fie sanatos si abia astept sa il iubesc si sa-l alint, indiferent ca e baiat sau fata. Nu stiu ce a fost cu visul asta
fericita 26+ cu