Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (107)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Carmen ma rog pentru tine! am citit Visul Maicii Domnului, sper sa iti fie de ajutor!

te asteptam cu vesti bune!

Bulina 33+ cu poznas

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

tanti, sheri, coteasca

Bulina 33+ cu poznas

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Neata!

Sper sa revina Carmen cu vesti bune . Chiar vroiam sa o felicit pentru atingerea noului prag, AMR 75 de zile.

sarbatoritelor noastre.

Victo, chiar aseara ma gandeam si eu la ceai de frunze de zmeur. Am rugat sotul sa mi-l aduca din Ro, eu cred ca pe langa acupunctura si bazin si ceaiul acesta m-a ajutat sa nasc normal a doua oara. De fapt e bun orice nastere ar fi ca e pentru uter bun.
Oana, Ariana, Victo, felicitari pentru vestile bune de la eco.
Maurice, tu cum mai esti? te-ai obisnuit sa stai la pat?

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 28+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Mycya, sub nicio forma nu critic chestiile astea, pe langa faptul ca n-am niciun drept, nu sunt persoana indicata, fac suficiente alte exceptii ca sa fiu lupul moralist

Alina 29+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ariana1 spune:

toate fetele pentru urari si gandurile bune.
Cred ca sunt cam sensibila la suferintele fetelor. M-a luat o durere de burtica.... Am mai luat un no spa si incerc sa stau linistita.
Sper sa aud vesti bune de la Carmen.

Ariana1
33+ - Stefan Calin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Salutare fetele!!!

La multi ani ELENELOR si Constantelor precum si sotilor din dotare.!!!Bebei sanatosi, voiosi si papaciosi!!!
Carmen: sa-i promiti lui Leti numai cercei si hainutze cochete ca sa stea in burtica.Ne rugam pentru voi !!!
Asa m-au amuzat discutiile despre soacre: a mea e disperata sa punem la copil numele ALbert si al doilea Alexandru (ca pe fi-su)...ca cica citosaticele lu socra-miu o iradiaza si sa doarma omu in alta camera...
Oana: vesti bune de la dr...yupii!!
Mai citesc si revin

PS: Proba de semnatura

Laura 30+ cu
AMR 9+ pana la Marea Intalnire
Mai e putin si o sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Mycya, sub nicio forma nu critic chestiile astea, pe langa faptul ca n-am niciun drept, nu sunt persoana indicata, fac suficiente alte exceptii ca sa fiu lupul moralist

Alina 29+ cu
gargarita

da nu credeam astaoricum sunt de acord cu tine,am aceleasi pareri,chiar daca is bune.

Bianca 28+ Andra Maria
Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Salutare, burtici!

Am intrat ca sa urez si eu:

LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE POARTA NUMELE SF. IMPARATI CONSTANTIN SI ELENA! SANATATE MULTA, FERICIRE SI NUMAI BINE! PETRECERI FRUMOASE DISEARA!

Carmen, iti tin si eu pumnii ca sa vii cu vesti bune de la consultatie! Doamne ajuta!

Eu, de vreo saptamana, experimentez tot felul de dureri: de bazin, sub coaste, de stomac, de burta, de picioare (de la injectii), plus burtica intarita uneori. Mai iau No spa, ma mai odihnesc si de regula, trec toate! Saptamana viitoare merg la consultatie. Sper sa fim bine pana atunci.

Va doresc un weekend placut si cu vreme frumoasa!

Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006
25+ cu

RARES are...

BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina_C spune:

Felicitari pt vestile bune, fetelor care au fost la eco...
Carmen imi pare rau pt ce ti se intampla... Sper sa vii cu vesti bune cat mai repede...
La multi ani, Constantine/Constantitni si Elene...
Despre noi... ce sa zic...suntem la munca, in ultima zi din saptamana in care muncim. Vine week-end-ul...dar cu el o alta munca: trebuie sa invat pt sesiune. Nu mai am nici un chef de facultate, bine ca dupa sesiunea asta mai am doar un an de master si finish.
In alta ordine de ideei aseara am avut un vis ciudat. Visam ca am nascut o fetita,(intr-un mod ciudat de a naste). Apoi ma jucam cu ea, o alintam iar ea ma striga mami. Cred ca in subconstientul meu tot nu m-am obisnuit ca o sa am un . Si acum, parca ma simt vinovata de visul asta... Nu vreau sa il supar pe bebe... Imi doresc bebelul asta mai mult ca orice pe lume si sper sa fie sanatos si abia astept sa il iubesc si sa-l alint, indiferent ca e baiat sau fata. Nu stiu ce a fost cu visul asta ...Hormonii astia.

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 26+ cu Florentin Andrei. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen
***Bebelul meu mic***
***Poze***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

burtici mai am 3 zile si plec acasa,nici nu stiu din ce coltz sa ma apuca sa strang de pe aici,nu stiu cum de au incaput toateparca ma ia somnul cand stiu cat am de facut

Bianca 28+ Andra Maria
Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen

Mergi la inceput