Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (107)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Neata

vin cu vesti foarte bune , bebe e intors cu capul in jos, toate masuratorile sunt bune, greutate 1880 gr
data viitoare ma consulta si pe masa, pentru secretie si col

am intebat de contractii fiindca eu nu am avut deloc pana acum sau nu le recunosc eu ...m-a asigurat ca nu am cum sa le confund si ca atunci cand le voi avea voi sti ca alea sunt contactii

fug sa citesc din urma...

Larissa unicul esec din amenajarea apartamentului in care stam este lipsa masinii de spalat vase
...dar sper ca in maxim 1 an sa ne mutam intr-un apartament mai mare si sigur fara masina nu mai stau

Oana 33+ AMR 6- Matei

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

felicitari!!! ce bine ca mai vin si vesti bune...

Bulina 33+ cu poznas

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mov_79 spune:

hahahah Mycya, sa iti fie de bine
si pe mine ma apuca cam odata la 2 saptamani o pofta de MC.......

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanti spune:

LA MULTI ANI tuturor celor care poarta numele de Constantin si Elena

Carmen ma rog pt tine sa fie totul bine, dar eu zic ca tot contractii par a fi

Astazi implinim si noi 34 saptamani AMR 4 saptamani, saptamana viitoare merg si eu la dr sa stabilim data

Andrei 11.02.2006 si 34+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maurice

La Multi Ani fetelor cu nume de sfinti, racusor, sorina, belul, puiutz, si persoanelor dragi si apropiate voua, va doresc sa fiti sanatoase si fericite!

Ma duc sa vad ce-ati mai facut, ieri nu am intrat, si am impresia ca a cam fost distractie pe aici, asa va vreau!
Va doresc o zi buna, fara arsuri si cu bebei cat mai activi!

26+

mercic maurice! cum te mai simti?

Bulina 33+ cu poznas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

LA MULTI ANI gagici!
Racusor, Enik, Beluistef, Ariana, Sorina, Puiutz

SA CRESTETI MARI CU BEBEI VOINIC DUPA VOI !

Shery 31 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)

AMR -5

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

buna ziua delfinariu
LA MULTI ANI BELU,RACUSOR( SI LA INTREAGA FAMILIE)SORINA(SI SOTUL)PUYUTZ,PENTRU SOTUL ARISSEI,ARIANA,ENIK SI TUTUROR CELOR CARE POARTA NUMELE IMPARATILOR CONSTANTIN SI ELENA,SA AVETI BEBEI SANATOSI; MULTE BUCURII SI IMPLINIRI

Racusorde acum tre sa simti ca in fiecare zi e ziua ta ca sa te simti la fe de bine zilnic si sa fii la fel de optimista

Bianca 28+ Andra Maria
Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen

multumesc mult de urari! la fel si voua va doresc!!

sa va fie de bine eu am comandat acum supica, snitel cu piure si ca desert, tort de mere ca doar e ziua mea

Bulina 33+ cu poznas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Eu am mancat McD o singura data sarcina asta, ma tot vedea sotul ca inghit in sec cand vedeam reclamele la tembelizor si mai mult am mancat de gura lui... nu ca nu mi-ar placea, de unde-atata, daca era si sanatos ma mutam la ei la intrare, dar si asa ma umflu vazand cu ochii, mai las kg-ele pt data viitoare

Alina 29+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

LA MULTI ANI TUTUROR FETELOR CU NUME DE SFINTI!!!!
Abia acm am terminat de recuperat, dar ce harnicute ati fost. Eu am plecat aseara din Buc pt a-mi petrece weekendul la locul natal, la aer curat la liniste. La mine acasa inca se mai face focul in soba pt ca e foarte frig si aseara nu a putut sa dorm mai de loc din cauza caldurii.
Imi pare rau pt ce i se intampla lui Carmen, sper sa dea DD sa fie bine, cred ca e groaznic sa ai astfel de dureri.
Va pup si mai vb

33+
Corina, viitoare mamica de Tudor Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maurice spune:

Carmen sa dea Domnul sa vii cu vesti bune, ma rog pentru tine si Leti! Totul va fii bine!

Racusor multumesc, ma simt bine, ieri am avut o zi frumoasa, am iesit un pic si mi-a fost bine, desi burtica tot apasa un pic jos.
Azi cu inima nu mi-e bine, dar astept sa treaca, ca intotdeauna.
O zi frumoasa sa ai!

La Multi Ani si pt Enik!

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Racusor mult mai sanatos ce papi tusi mai bun sa ai pofta cand ajunge papica

Bumblee noi mergem ca papa sotul,nu des dar o data pe sapt tot da.nu sunt sanatoase deloc asa este...dar te pui cu pofta

Bianca 28+ Andra Maria
Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen

Mergi la inceput