Ghiocei de martie-aprilie 2009***209***

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Gianina, eu nici nu am incercat sa-l tin ca si moooooooor de mila lui; de aia am dus-o pe socrella cu mine Am stat linga el, bineinteles, dar nu am incercat sa-l imobilizez eu pentru ca mi-era frica sa nu patesc exact ce-ai patit tu. Cred ca e prea tirziu sa-ti raspund dar da, cred ca masajul la locul cu pricina ajuta.

M_Monique, felicitari pentru Ioana titi si intarcata!

Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Mergi la inceput

Pina acum i-am servit pestele ori din borcanel , ori fiert in lapte si pasat apoi cu legumele (cartof, morcov, rosie, ceapa + catel usturoi) fierte separat. Am adaugat si putina brinzica

Citat:
citat din mesajul lui Kea

Fetele, spuneti-mi va rog cum faceti pestele la cuptor pt copil, cu ce?
Am ardei gras, dovlecel, morcov, ceapa, telina, rosii, cartofi si cam atat. Ce sa pun din astea toate? Cu unt sau ulei?

Keutu cheliutu

Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Mergi la inceput

Cati, sper ca n-au mai aparut bubite noi si ca sinteti sanatoase.

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Mergi la inceput

Anca, Pisigri, Gianina, Anaan, Mireal, multu' ca ne-ati tinut pumnii Daca sinteti pe receptie, dau un vin mai putin Ancai care la ora asta, sigur, "se povesteste" cu cucuietele norocoase ce se intilnira la Sighisoara.

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Mergi la inceput

BU-HU-HUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!
Nu e nimeni pe aici?

PS. Pisicogri cu ce se "procopsi" Pisilinca mica daca tot fu la shopping? Sper ca cu ceva titi ca ea

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

Inapreda, eu beau o bere dar accept si vinul, dupa aceea ma culc.Pe Theo l-am facut dupa o nunta, eram ametita cam mult si am uitat de prezervativ, de aceea acum o iau mai usor cu bautura

Mergi la inceput

Acum cica sunt la ora de gimnastica, mi-am luat o centura cu vibratii si astept sa faca minuni, intre timp beau bere si mananc prajituri, asa vreau eu sa scap de burtica

Mergi la inceput

pai si daca te mai ametesti o data si repeti figura care-i baiu'?

Merg si eu la o tig. apoi vin si ma uit la TV ca n-am somn.
Noapte buna

Citat:
citat din mesajul lui mireal

Inapreda, eu beau o bere dar accept si vinul, dupa aceea ma culc.

Pe Theo l-am facut dupa o nunta, eram ametita cam mult si am uitat de prezervativ, de aceea acum o iau mai usor cu bautura

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Mergi la inceput

Daca=ti iese, sa-mi spui si mie ca asa as incerca si eu; NU PARE GREU!!!

Citat:

Acum cica sunt la ora de gimnastica, mi-am luat o centura cu vibratii si astept sa faca minuni, intre timp beau bere si mananc prajituri, asa vreau eu sa scap de burtica

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inapreda
pai si daca te mai ametesti o data si repeti figura care-i baiu'? Merg si eu la o tig. apoi vin si ma uit la TV ca n-am somn.Noapte buna
Citat:
Inapreda, eu beau o bere dar accept si vinul, dupa aceea ma culc.Pe Theo l-am facut dupa o nunta, eram ametita cam mult si am uitat de prezervativ, de aceea acum o iau mai usor cu bautura
Gina lu' Ian Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom StoppardIan are 1 an! Ian 1 an +
Nu ma simt in stare pt moment sa mai am un copil, peste cativa ani poate repet figura.Noapte buna.

Mergi la inceput