Ghiocei de martie-aprilie 2009***209***
Raspunsuri - Pagina 13
Anaan spune:
Oare ce-o fi facut Ina la vaccin? Ea ar mai putea anima lucrurile pe aici!
Eu sunt plictisita, Andrei e plictisit, consortu-i plictisit...
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
Maya25 spune:
Multumesc pentru raspunsuri . Deci nu suntem singurele care n-avem astampar in masina. Mersi si pt sfaturile cu mancarea. Nu i-am dat niciodata borcanele dar e bine de stiut in caz de forta majora.
Covrigii cum li-i dati? Sa muste singuri? Noi nu avem nici o masea si mi-e frica sa-i dau pt ca nu are cu ce mesteca, sa nu se inece. Banuiesc ca sunt covrigi din aia mai moi, nu?
inapreda spune:
Hola cucuiete,
Am intrat doar sa va pove' cum fu la vaccin ca Ian a dormit "de amiaz'" de la 18 la 20 , asa ca va dati seama ca vom avea o seara luuuuuuuunga; prin urmare, voi mai intra doar la vremea bu-hu-hu-itului.
So: prima discutie interminabila am avut-o cu asistenta care ne-a facut si masuratorile (82 cm si 11,400 kg); nu era, clar, de acord cu mine si incerca, inversunata, sa ma convinga de contrariu: ca toti copiii asa il fac, ca nu se intimpla "in nici un caz ce va ginditi dumneavoastra, ca n-am avut nici un caz pina acum" ; vazind ca n-are cu cine, a inceput cu SANEPIDUL care a fost in control, "chiar saptamina trecuta" si le-a "mushtruluit rau de tot" pentru ca aveau atitia copii nevaccinati la timp (deci, nu sintem chiar rara avis!) ca stie ea ca la ALT DOCTOR "ca noi nu avem TIGANI" inscrisi, a fost Sanepidul CU POLITIA la ei acasa ca sa-i oblige sa se vaccineze bla bla bla bla culminind cu concluzia voalat amenintatoare: (incerc sa sintetizez)desi inteleg pozitia dvs. de mama, aceasta situatie este posibila pentru ca NOI sintem prea toleranti, da' tot NOI tragem ponoasele; ar trebui sa facem si noi PRESIUNI si sa VA OBLIGAM sa va vaccinati copiii pentru ca si asupra noastra se fac presiuni si noua ni se intocmesc rapoarte ca Sanepidul nu vine la voi in curte sa va intrebe de sanatate, noi suportam consecintele optiunii dvs
In acest timp, socrella tinea cu...lupu' "Ca io i-am zis sa nu se mai framinte atita ca doara doctorita SIGUR STIE MAI BINE CA EA"
Vine si doctorita: "Am inteles ca nu doriti sa facem Priorix si Infarinx impreuna!"
Serios?????????
In fine, dupa lungi argumente si contra-argumente, sa cadem la "impacaciune", cum s-ar zice, ce-mi propune??/? Sa facem atunci Infarinx si Prevenar IMPREUNA!!!!!!!!!!!!!
Ca altfel iesim din schema de vaccinare
Pina la urma, i-am facut doar Infarinx; scurtez ca ma "striga" Ian pe care l-am lasat jucindu-se cu Jambo.
Ian e ok, intr-o dispozitie de zile mari, am fost si la ai mei in vizita (mama e Elena) si s-a distrat de numa'
Urez si eu LA MULTI ANI sarbatoritilor zilei si ne auzim mai incolo.
Puuuuuuuuuuup.
Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +
inapreda spune:
Doar sa va mai spun ca doctorita mi-a propus sa ma vaccineze si pe mine ca am...gargauni in cap
Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +
Kea spune:
Ina, noi am facut de 3 ori la rand Infanrix cu Prevenar impreuna, nu fi prea dura cu dr., se practica. Ma bucur ca lui Ian nu-i pasa de grijile tale si se distreaza.
georgyiuly spune:
Ina subscriu si eu cele scrise de Kea, noi toate 3 vaccinarile de pana acum(3,5,11 luni)am facut Infanrixul si Prevenarul impreuna,fara efecte secundare!IAr ROR il vom face la 15 luni!
Georgiana
mami de Giulia (12.03.2009)
Giulia!
inapreda spune:
Si noi PINA ACUM am facut de 3 ori impreuna Prevenar si Infarix
Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +
inapreda spune:
Anca, FELICITARI! Mishto ca ai reusit sa vinzi apartamentul din Caracal; si noi ne chinuim de ceva vreme sa vindem ap. parintilor mei (vor sa se mute la un etaj inferior sa poata cara mai bine carucioare/nepoti ) dar pe "asa praf" la noi nu se vinde nimic!
Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +
inapreda spune:
Condoleante, Olgutza mica!
Si insanatosire grabnica Boss-ului.
Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +
inapreda spune:
Dodo, n-am stiut. Imi pare rau; multumesc ca mi-ai spus.
Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +