Ghiocei de martie-aprilie 2009***209***

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

oli - nu are ce sa-i strice niste aerosoli cu ser fiziologic

mucusori are?

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si-un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maya25 spune:

Dodo, nici nu am stiut ca asa reactii urate poate da un vaccin! Doamne fereste!
Olishka condoleante! Sanatate lui David!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maya25 spune:

Vad ca sunt multe excursioniste pe aici. Cum de stau puii vostri atata drum in scaunul de la masina? Noi de multe ori abia reusim sa mergem 5 km prin oras ca nu vrea sa stea in scaunel, face scandal de numa', nu stiu cum sa-i mai distrag atentia, trebuie sa ma joc cu ea incontinuu si parca as vrea si eu macar atunci sa mai stau linistita sa ma uit un pic pe geam ce se mai intampla in lumea asta ca in rest tot in casa sunt cu ea si la plimbare cu caruciorul prin jurul blocului.
Si ce le dati sa manance pe drum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Maya25
Vad ca sunt multe excursioniste pe aici. Cum de stau puii vostri atata drum in scaunul de la masina? Noi de multe ori abia reusim sa mergem 5 km prin oras ca nu vrea sa stea in scaunel, face scandal de numa', nu stiu cum sa-i mai distrag atentia, trebuie sa ma joc cu ea incontinuu si parca as vrea si eu macar atunci sa mai stau linistita sa ma uit un pic pe geam ce se mai intampla in lumea asta ca in rest tot in casa sunt cu ea si la plimbare cu caruciorul prin jurul blocului.Si ce le dati sa manance pe drum?
Nici a mea nu prea mai sta dar mai in brate, mai in scaun, mai o muzica, un bau-bau dupa scaunul din fata si ajungem... cu mancarea...de la banane, la biscuiti,mere, borccanele, covrigi, depinde cat de departe vrem sa ajungemmami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Multumesc fetelor

Multumesc si pt sfaturile legate de laptic. O sa incerc toate variantele.

Gianina sa va bucurati de scaun si sper sa aveti calatorii frumoase in el si fara peripetii. Micsunica sa stea cumintica

M_monique felicitari pt intarcat. Acum putem iesi la o bere

David inca nu are muci si sper nici sa nu apara, caci am pus-o

Noi in calatorii mancam la borcan fara nici o problema. Luam o cutie cu jucarii si i le dam pe rand. Oprim des. Mai avem si laptop cu alimentator special pt masina si ii punem desene. Suntem echipati

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Am ramas sa bintuim pe aici "singurele"? Paaaaai, bagati fetele, sa aiba excursionistele ce recupera !
Sper din suflet sa se indrepte vremea pe la ele, nu stiu cum e in tara dar la Iasi e crima si pedeapsa, ploaie, ploaie, ba 3 stropi, ba aversa, ba soare, ba tunete si fulgere, ba vint, ba linistit...

Fiica-mea a fost rapita de bunica-sa la o tura de shopping, si-acu astept sa vad daca se procopseste si ea cu ceva, ca shoppingul planificat era pentru tatal meu.

Eu de tusit tot tusesc, ma enerveaza ca mi se "umplu" plaminii si nu pot sa respir, si bag sirop de-ala de ridiche, f bun expectorant...tre sa sun la medic acusi sa ii cer o parere.

Puneti si scrieti, ca altfel scriu paragraful si mesajul :))

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

am uitat...

La multi ani tuturor celor care poarta numele de Elena sau Constantin, numai bine si bucurii le doresc !

Maya, ma bucur ca mai treci pe la noi. Sincer, dupa ce in sarcina erai una dintre fetele omniprezente (ca si mine, noi fiind din grupul "in pat ;la orizontala"), ti-am simtit lipsa tare cind ai disparut. Vino mai des ! Si daca te consoleaza cu ceva, nici Pisilinca nu mai sta in scaunul de masina cum statea, dar vorba lui cativ, mai in scaun mai inbrate mai o joaca....trece timpul. Noi ne oprim des ca sa alimentam cu...cafea. Copilul maninca ce ii dam, cind oprim. Am vazut ca nu ii prieste mincatul in mers sau plecatul la drum imediat dupa terminarea mesei, ii prinde bine un ragaz de 10 minute.

Florinela, da, da, mai treci pe la noi si scrie-ne, fie mici bucurii pe care le face Platinatul, fie pozne, fie mici necazuri (ca astea-s inevitabile, mari necazuri speram sa nu mai fie !). Noi nu fugim nicaieri :))

Gianina, nu stiu ce a fost in mintea mea de am sarit asa in sus ca stai in Piatra, doar stiam ca sinteti in Bucuresti. Neuronu, entuziasmu, habar n-am. Scuze !

Andiaroro, pai nici nu ridicam pretentii sa veniti voi special la Iasi pt noi, venim noi in zona daca ne sincronizam si nu e Motanu de servici in we ala. Vorbim, vedem, daca aveti reuniune de familie imi dau seama ca o sa traga toata lumea de voi in toate partile...

Daca mai retine cineva, se discutase la un moment dat de o urmatoare intilnire mai in nordul tarii...mai stiti cind zicea organizatoarea sefa ca ar fi? In toamna?

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

LA MULTI ANI si din partea noastra sarbatoritilor.

Pisigri hai fa-te bine

Mergi la inceput

Am vorbit cu excursionistele si cica au vreme faina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Salutare!
Raspund la apel, Pisigri..desi multe n-am a zice. Si pe la mine, vremea-i ca la Iasi, soarele ala de ieri cred ca a aparut numai sa ne enerveze. Acum ploua cu galeata.Io ceai de ridiche n-am incercat, in schimb m-am delectat cu unul de scaieti...oribil!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput