Ghiocei de martie-aprilie 2009***209***

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_05 spune:

Monvas, multumim. Multa sanatate tatalui tau!

Fetelor, multumim pt felicitari

Excursionistelor va invidiez, cred ca e super si va simtiti bine

Olga multa sanatate lui David

Ina, felicitari pt reusita ta cu vaccinul, ai vazut ca ti-ai facut griji degeaba, tot ai reusit sa o faci pe doctorita si a iesit cum ai vrut tu

Cativ, sa treaca bubitele

Eu am musafiri, prietenii nostrii de la Brasov, de aceea stau si buhuhu cred ca singura.

Merg la noapte buna

Cami mami fericita de printesa Iulia Elena (25.05.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Buhuhu sau buna dimineata?

Dupa o zi de alergatura - inclusiv la gineco, sa iau ITP-ul - am picat lata langa pui. Bineinteles ca dupa 6 h de somn ceasul interior a dat deshteptarea, asa ca... gatesc

sa aveti (avem) un weekend placut!

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

neatza

monnvas - ce ora e asta mama????? nici nu imi venea sa cred ca scrie 4 la mesajul tau

olga - imi pare rau
multa sanatate lui David

Ina - hahahhaha eram sigura ca o sa faca ca tine. altfel era vai de fundul lor. infrarix si prevenar am facut si noi impreuna dar infrarix cu priorix mie pediatrul mi-a spus ca nu merge. ba am lasat chiar 2 luni intre ele.

cati - deci apa era...eram sigura mai ales cand ai zis ca a patit-o la mama ta. stai linishtita ca nu e nimic grav. eu toata copilaria am fost plina de bube de genul asta dar nu m-au afectat nicicumsper.

in masina- eu va sfatuiesc sa plecati mereu in functie de programul de somn. noi numai asa plecam la drum lung si e ok, leaga cel putin 2 ore de somn si apoi cand se trezeshte e calm si linishtit inca maxim o ora. asa ca avem 3 ore la dispozitie, apoi pauza de joaca.

mai aveam ceva...
aaaa
pisigri - daca bei siropuri expectorante s-ar putea sa trebuiasca oprite ca altfel nu scapi de tuse. cel putin asa stiu eu. daca e tusea uscata se ia ceva expectorant cateva zile si apoi opreshti ca sa scapi

al meu se joaca cu furtunele de la pompa de acvariu, de data asta acvariu cu peshti, si ma tot gandesc cam cand o sa reuseasca sa le smulga si sa isi faca dush cu apa peshtilor.
ah si sunt f incantata, fi-miu a inceput sa imi faca diverse serviciiimi aprinde lumina cand il rog, imi aduce papucii cand ii cere adevarat ca o face de multe ori si fara sa ii cer si cand efectiv nu am nevoie, si iese cu suparari daca nu ma incaltz cu papucii adusi de el

iar aseara a facut o chestie asa de dulcem-am topit. eram in dormitor si el a apasat pe butonul on/off de la combina sa dea drumul la muzica, fi-miu vitreg era acolo si l-a intrebat:"ah, cum ai facut? cum se da drumu' la muzica?" si piticul ia luat degetul aratator in pumnul lui si a apasat cu el pe buton. a fost atat de scump si moaca aia a lui serioasa si rabdatoare de profesor innascut

am mai pus si eu nishte poze ieri dar nu am apucat sa pun linkul, revin

25 martie 2009

Mergi la inceput

poze

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Neata,

Daca unii au fost matinali noi am fost pasari de noapte. S-a culcat pe la 20.30 si pe la 23.00 a deschis ochii si l-a rezit tac'su ca ii era drag de el si a zis ca sta el cu el si se joaca. Tac'su a adpormit in juma de ora si noi 2 la ora 3.

La un moment dat ma apucasera spumele ca ma durea spatele si Vladimri vroia cand colo cand sus cand jos si am inceput sa boscorodesc. Stateam pe jos pe saltea si Vladimir a venit in spatele meu, mi-a ridicat bluza de pijama si s-a asezat cu obrazul pe pielea mea (pe spate). L-am simtit atat de cald si de dulce...si apoi m-a cuprins cu manutele lui grasane si statea asa lipit de mine.

MI-am dat seama cadegeaba il boscorodesc pe el ca de fapt tac'su e vinovat. MI-au dat lacrimile si ne-am mai jucat putin asa dragastos.

La fel ca Vitamina si Vladimir face diverse servicii: duce lucruri la cos daca ii spun, aprinde lumina, aduce bere, da drumul la muzica, imi arata unde isi pune sosetele si se spala singur.www.youtube.com/watch?v=pINLtJ6h9U0" target="_blank">Priviti

Mergi la inceput

bianca - da da daasa si al meu, doar pe burtihan si la putza[:)))]
mai dar ce pectorali a facut Vladimir

paaai...de ce nu ai fugit tu sa iti pui patura in cap si sa lasi tatal care se oferise voluntar sa isi faca treaba??? ca si la noi s-a mai intamplat asa, dar eu nu ma dau jos din pat nici platita. el a zis ca se joaca, pai sa se joace
adevarul e ca afectiunea asta pura a lor te topeshte efectiv

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

bianca - da da daasa si al meu, doar pe burtihan si la putza[:)))]
mai dar ce pectorali a facut Vladimir

paaai...de ce nu ai fugit tu sa iti pui patura in cap si sa lasi tatal care se oferise voluntar sa isi faca treaba??? ca si la noi s-a mai intamplat asa, dar eu nu ma dau jos din pat nici platita. el a zis ca se joaca, pai sa se joace
adevarul e ca afectiunea asta pura a lor te topeshte efectiv

25 martie 2009

Pai daca dadeam sa ma culc venea Vladimir la mine si ma trezea. Adica imi punea mana pe obraz si imi misca fata. Tac'su dormea cica dar am avut grija sa nu doarma linistit. Am chiuit amandoi la urechea lui.

Oricum zicea sa-l las cu el. Ca il lasa sa planga 5 minute si apoi adoarme. Asa ca m-am enervat si mai tare si am aprins luminile si ne-am pus pe jucat sa nu doarma. Sa planga el...

Mergi la inceput

mda, corect la propunerea asta de al adormi dupa o repriza de plans ash fi reactionat la fel. probabil ca nicunul dintre voi nu s-a odihnit pana la 3 asa ca te poti considera razbunata

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Buna dimineata!
Beau o cafea, ca am mare nevoie: fiu-meu a decis sa demonstreze ca si mecanismele elvetiene se mai deregleaza, asa ca a refuzat sa se culce pana pe la 1 noaptea si s-atunci in urma unui concert matern de vreo juma' de ora...mi-am etalat tot repertoriul si glasul de privighetoare
Noroc ca m-ati energizat voi cu pozele si filmuletul: vaz ca si Vitamina-i maaare gospodar, nu fuge de munca, se implica serios baiatu' ( mi se pare ca si lui i se deschide parul la culoare); Aris, da' ce cauta consortu-ti in copac?!L-ai fugarit tu?; l-am admirat si pe tanarul Vladimir preocupat de igiena personala; si ce, nu-s bune zonele pe care le spala copilul?!
Toate supararile trec cand iti ofera copilul dragostea aia totala! Si eu azi noapte am trecut peste oboseala si nervi cand m-a imbratisat fiu-meu asa cum numai el stie!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Sa va zic cu ce m-a topit Andrei ieri: mi-a adus ochelarii si a incercat sa mi-i puna la ochiNu i-am aratat niciodata asa ceva, dar s-a prins el ce si cum! Ce mandra m-am simtit de el!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput