Pufuleti ianuarie-februarie 2010 (64)
Raspunsuri - Pagina 7
mandruta spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Beatrice1982
ala cu pianistu'????????????????????? haooooollllllllllleeeeeeuuuuuuuuuuu am si eu un pianist nu imi mai trebuie inca unul......... i l-am aratat la sotul..............se uita la mine de sus????? zice da tu la de astea te uiti???????????????????????????? zic eu ii posibil asa ceva???????????? da sigur si eu stiu vrei sa iti fac?????? Bea de Ivan, iubirea noastra! Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi! Poze |
Pai, faceti o proba. Daca-l provoc, face si al meu. Dar il incurca burta.
Nik0le spune:
Acum am ajuns sa vad filmuletul, zic si io ca Bea, iooooiiiii!
Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)
catalutza81 spune:
Nic0le si la mine urla Irina 1.5 ore seara de la 8 la 9.30 sau de la 7 la 8.30 depinde...dar oricum o ora si jumatate. M-am certat cu sotul acum ca cica nu schimb tactica? Adik sa o fac sa nu mai planga, cica gresesc ceva...l-a invitat sa face el ceva bun si a plans inca o ora...pana a picat lata de oboseala si urlat.... Am tras si eu un plans cu ea, ca noi nu ne-am certat neam pana acuma, dar asta a fost una dura. De parca mie imi place ca urla sau ca nu as face altceva daca ar fi ceva sa mearga...uf m-am descarcat aici...
Greutate la 4 luni am citit pe net ca intre 4 si 6 luni trebuie sa ia 500 gr pe luna, deci aveti copii ceas
Si eu sunt din categoria "stie tot" despre medicamente, spitale si medici. Avem 2 pediatri (pe care ii vedem in fiecare luna) si am vizitat-o bonus si pe dna Culcer, ca sa stau linistita...si pana la urma de fiecare data am facut numai si numai dupa capu' meu...
Dar sa stiti ca la un moment dat, una din pediatre mi-a zis ca daca o mai caut mult pe irina de o boala sigur gasesc ceva...ehe sunt doar eu cu tendinte ipohondre
Nik0le spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui mandruta
Pai, faceti o proba. Daca-l provoc, face si al meu. Dar il incurca burta. |
Sunteti mortale. Si tu, si Bea!
Edit ca m-am incurcat in citate.
Nik0le spune:
Citat: |
citat din mesajul lui catalutza81 Nic0le si la mine urla Irina 1.5 ore seara de la 8 la 9.30 sau de la 7 la 8.30 depinde...dar oricum o ora si jumatate. M-am certat cu sotul acum ca cica nu schimb tactica? Adik sa o fac sa nu mai planga, cica gresesc ceva...l-a invitat sa face el ceva bun si a plans inca o ora...pana a picat lata de oboseala si urlat.... Am tras si eu un plans cu ea, ca noi nu ne-am certat neam pana acuma, dar asta a fost una dura. De parca mie imi place ca urla sau ca nu as face altceva daca ar fi ceva sa mearga...uf m-am descarcat aici... Greutate la 4 luni am citit pe net ca intre 4 si 6 luni trebuie sa ia 500 gr pe luna, deci aveti copii ceas Si eu sunt din categoria "stie tot" despre medicamente, spitale si medici. Avem 2 pediatri (pe care ii vedem in fiecare luna) si am vizitat-o bonus si pe dna Culcer, ca sa stau linistita...si pana la urma de fiecare data am facut numai si numai dupa capu' meu... Dar sa stiti ca la un moment dat, una din pediatre mi-a zis ca daca o mai caut mult pe irina de o boala sigur gasesc ceva...ehe sunt doar eu cu tendinte ipohondre Catalutza mami de Irina |
Imi pare rau pt cearta, sper ca impacarea sa fie dulce. Oricum, amandoi aveti intentii bune in ceea ce o priveste pe Irina. Parca m-as duce si io la Culcer, ca daca sustinatoarea cea mai infocata a alaptarii imi recomanda sa-i dau Irinei LP, ii dau cu inima impacata. Da-mi si mie te rog cand ai timp un PM cu datele ei. Cu cat timp inainte tre' sa sun pt programare?
lorex spune:
ce fete cool am eu aici pe odisee!
_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...
lorex spune:
citat din mesajul lui miremia Lorex RECLAMA ILEGALA punct ro e site-ul. Mirela fericita de Mara Ioana |
cum?
_
Nik0le spune:
Cata, si io am dus-o pe Irina la vreo doua pediatre pana acum de cand au inceput urletele si mi-au spus ca e sanatoasa si sa-mi vad de treaba. Am mustrari de constiinta ca n-am mers cu ea la control la 3 luni, ca-mi sarea probabil pediatra ei in cap sa-i dau LP de atunci. Acum ce sa zic, a mai trecut o luna in care am alaptat-o exclusiv, imi vine greu sa vad ceva rau in asta, chiar daca a luat asa prost in greutate. Startul ei mi se pare cel mai important, am io timp s-o indop, zic io.
miremia spune:
lorex be be li no punct ro e site-ul. Nu merge nici cu link ascuns nu stiu ce are.
Mirela fericita de Mara Ioana
lorex spune:
citat din mesajul lui miremia lorex be be li no punct ro e site-ul. Nu merge nici cu link ascuns nu stiu ce are. Mirela fericita de Mara Ioana |
_