Pufuleti ianuarie-februarie 2010 (64)
Raspunsuri - Pagina 8
Nik0le spune:
Uau, ce filtrate sunt mesajele... miremia, site-ul e primul care apare cand googalesti biberoane tommee tippee, nu? Pare super, ce nu m-am lamurit eu e cum de biberoanele sunt pe grupele de varsta 0-6 luni, 6-12 luni, iar tetinele separat sunt pt 0-3 luni, 3-6 luni etc.
Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)
miremia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lorex
cum? _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... |
Credeam ca ai inteles.
Mirela fericita de Mara Ioana
Nik0le spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui miremia
Credeam ca ai inteles. Mirela fericita de Mara Ioana |
Da, da, lorex, ce n-ai inteles, e foarte clar...
Nik0le spune:
Oricum, ma mir ca s-a ajuns la asta, pana acum numai linkurile erau interzise...
miremia, de site-ul ala ziceam si eu, doar ca pana am postat eu il silabisisei deja tu. Oare care-s sansele ca la helpnet sa fie 36 de roni setul de 2? Sunt optimista, nu?
dulcineea_cj spune:
O sa pun si poze
in seara asta i-am facut bibe completare 60 de ml Si l-a ras tot Simt ca-mi scade laptele De marti incepe sa nu-i mai ajunga Atata a tras saracul la san ...si mai nimic nu i-a venit Ce-i drept dupa o ora jumate de la cealalta masa Sunt si f f f f obosita Fara ajutor e greu Poate isi revine lapticul Sper...
Lorex,cum e faza cu amorteala ? tu de cand ai observat ?
cea mai fericita mamica :)
haircut spune:
Nic0le, de la helpnet e luat, dar ti-au zis fetele deja. La helpnet-ul de la piata moghioros, la cel de langa mine nu are. Parca ma dat 28-29 ron pe unul de 260ml. Azi am fost dupa tetine pentru hrana mai groasa si n-am gasit, am luat unele pentru peste 3 luni(eu ii dadeam cu tetina cea mai mica sa nu se invete cu un flux mai mare s apoi sa faca nazuri la san,dar pe tetina asta mica n-a curs azi laptele cu o jumate de masura de cereale) si a fost ok in seara asta, dar cand o sa mai cresc cantitatea de cereale nu stiu cum o sa fie, mai vedem.Pe tetinele astea am dat 17ron(16 cu card).
Ma ajuta si pe mine cineva cu pm cu datele noului cont? nu merge ce am primit aseara.
Ruxita, un brat de , mamico.BRAVO!
de Maia Ilinca (29.01.10)
haircut spune:
Tot tin sa va spun si uit mereu, Cataluta, Onitza, de ce nu mergeti si la un dermatolog pentru ciuperca pe care o aveti la san? Poate e mai in tema cu noile tratamente si gasiti o solutie
Tomaca, am revazut pozele din albumul vechi si am vazut ca Tudor are o pernuta in forma de inima. V-a recomandat-o dr Thiery? Cred ca ceva de genul ala vrea sa-i iau si eu Maiei. Tu ai vorbit si cu un peditru desprea asta? Unde ai gasit-o de cumparat?
de Maia Ilinca (29.01.10)
lorex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dulcineea_cj O sa pun si poze in seara asta i-am facut bibe completare 60 de ml Si l-a ras tot Simt ca-mi scade laptele De marti incepe sa nu-i mai ajunga Atata a tras saracul la san ...si mai nimic nu i-a venit Ce-i drept dupa o ora jumate de la cealalta masa Sunt si f f f f obosita Fara ajutor e greu Poate isi revine lapticul Sper... Lorex,cum e faza cu amorteala ? tu de cand ai observat ? cea mai fericita mamica :) |
A, da, uitasem sa raspund!
Nu mi-a trecut amorteala si m-as fi dus la un control insa mi-am dat seama de la ce e!
Mi-am cumparat recent niste balerini care m-au batut f tarechiar la baza degetului mare de la ambele picioare.Dar la stangul mai tare decat la dreptul. Cand apar acolo, pe locul unde m-au curma, simt niste curentzi in zona amortita! ma intreb daca o sa-mi mai treaca vreodata
in cazul tau...tu chiar ar trebui sa vezi un medic...pls
_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...