Pufuleti ianuarie-februarie 2010 (64)
Raspunsuri - Pagina 6
lorex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dulcineea_cj nu am primit ioi dar Andrei cand simte ce-i dau ,nu mai deschide gura a 2 a oara cea mai fericita mamica :) |
Dar daca ti-l dau promiti sa pui si poze?
_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...
lorex spune:
BEA, ai vazut antidepresivul trimis de mine pe mailul comun?
_
mandruta spune:
citat din mesajul lui Nik0le alexutzzza, incredibila soacra-ta, ei p-acolo n-au zicala: "copilul care nu plange, nu primeste de mancare"? Ruxita, aoleu ce experienta ai avut cu doctorita aia... n-ar strica sa-l dai pe Caius cu niste crema de galbenele. Sper sa n-aveti probleme. lorex Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010) |
Stiu cum e. La fel si la noi. Copiii astia ar trebui sa nu planga deloc? Oare sotul meu nu a plans cand a fost bebelus? Soacrele astea!
lorex spune:
Alexutzza ai fost f tare la faza cu facutul datelor publice!
You're funny..
_
Nik0le spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lorex
Helpnet uite ce www.tommeetippee.co.uk/" target="_blank">cool arata Eu i-as lua numai ca arata asa super!Si cred c-o sa-i iau curand _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... |
Chiar ca arata super! Atata consolare sa am si eu... Vreau sa iau si tetina pt hrana groasa, sper sa aiba (ma gandesc la cereale, desigur, altceva n-o sa-i bag in alimentatie pana la 6 luni). Mersi pt link.
Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)
miremia spune:
citat din mesajul lui lorex
Helpnet uite ce www.tommeetippee.co.uk/" target="_blank">cool arata Eu i-as lua numai ca arata asa super!Si cred c-o sa-i iau curand _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... |
Eu tocmai i-am comandat printr-o prietena azi 3 bibe de astea.
Googalisem si le gasisem pe un site la 19 ron pe cele de 260 ml.
Mirela fericita de Mara Ioana
lorex spune:
Azi mi-am dus bebelina la serviciu
E o doamna draga mine care a sarbatorit azi iesirea la pensie si m-am dus sa-i duc un cadou (un ghid turistic cu Barcelona ca stiu ca vrea s-o viziteze) si mi-am luat bobitza cu mine ca imi era frica sa nu planga cu sotul ca era ora de masa!
Vai...nu va spun ce s-a adunat in jurul ei, era vedeta institutiei...
Draga de ea, s-a comportat exemplar, se uita cu niste ochi mari la toti cum se maimutzareau la ea, si a mai si zambit la cateva persoane!
Le-am zis ca deacu cand am treaba vin sa le-o las lor ca vad ca ii place!
Am ajuns acasa si am dormit amandoua de la 4 pana la 7 eu si ea pana la 8.. oare mai doarme la noapte??? i
incerc s-o tin cat mai mult treaza...
_
lorex spune:
citat din mesajul lui miremia Eu tocmai i-am comandat printr-o prietena azi 3 bibe de astea. Googalisem si le gasisem pe un site la 19 ron pe cele de 260 ml. Mirela fericita de Mara Ioana |
da si mie saitul ca la helpnet era vreo 34 de lei asta de 260
_
Beatrice1982 spune:
citat din mesajul lui lorex BEA, ai vazut antidepresivul trimis de mine pe mailul comun? _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... |
ala cu pianistu'?????????????????????
haooooollllllllllleeeeeeuuuuuuuuuuu am si eu un pianist nu imi mai trebuie inca unul.........
i l-am aratat la sotul..............se uita la mine de sus?????
zice da tu la de astea te uiti????????????????????????????
zic eu ii posibil asa ceva????????????
da sigur si eu stiu vrei sa iti fac??????
Bea de Ivan, iubirea noastra!
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Poze
lorex spune:
citat din mesajul lui Beatrice1982
ala cu pianistu'????????????????????? haooooollllllllllleeeeeeuuuuuuuuuuu am si eu un pianist nu imi mai trebuie inca unul......... i l-am aratat la sotul..............se uita la mine de sus????? zice da tu la de astea te uiti???????????????????????????? zic eu ii posibil asa ceva???????????? da sigur si eu stiu vrei sa iti fac?????? Bea de Ivan, iubirea noastra! Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi! Poze |
_