Pufuleti ianuarie-februarie 2010 (64)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

fetele s-a schimbat cumva parola de pe mailul comun? ca nu mai pot intra...poate cineva sa imi dea un mesaj cu parola, poate o gresesc eu

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui bAly

neata, de la mine

Ceva sa va descretiti fruntile:

http://www.youtube.com/watch_popup?v=aJG9Tol1a0U&feature=player_embedded

A sosit si 'surpriza' noastra...Adrian Theodor

Alina, mamica de 3 copilasi: Andreea (27.07.2002), Laura (5.08.2005) si Adrian Theodor (1.02.2010)

ce tare e baietzashul! Si dulce...

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dulcineea_cj

voi cum le dati la bb altceva in afara de laptic de la titi?Azi a avut diaree fiul meu si eu si m-am chinuit sa-i dau un pic de ceai si smecta,de mi-au iesit peri albicu tetina isi face scarba si varsa Cu lingurita scuipa tot nici apa plata nu o accepta

cea mai fericita mamica :)

Trebuie sa ii apesi limba usor cu linguritza, pe la jumatatea limbii, ca sa inghita ce-i dai, altfel mai mult da pe-afara...asa m-a invatzat pediatra cadn ii dadeam lapte cu linguritza!

Si cum sa-ti fie jena sa intri sa vb cu noi?

ia zi, PM cu parola ai primit?

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Citat:
citat din mesajul lui ale1212xa

fetele s-a schimbat cumva parola de pe mailul comun? ca nu mai pot intra...poate cineva sa imi dea un mesaj cu parola, poate o gresesc eu

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

pozele noastre

Ai PM.

Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

Io cred ca sunt cea mai rea mama din odiseea asta. Mie-mi si plange copilul cate o ora jumate legat (fara sa stiu de ce) si nici nu ia in greutate. Si abia acum m-am trezit ca tre' sa-mi fac programare la Stanciu. La aproape 4 luni. Somebody please shoot me!

Euo sa fac nota discordanta si o sa te felicit ca te-ai hotarat sa mergi la Stanciu (guru) ...ca eu is din aia de vreau sa elimin suspiciunile ca sa-mi fie bine.La modul: si daca are ceva si eu stau cu mainile in san? Nu mai bine sa mergi sa-ti spuna ca nu are nimic si sa fii linistita sau, sa descopere cauza si s-o tratezi?
Eu chiar azi m-am gandit la tine si-mi spuneam in gand ce puternica esti sa nu te duci la nici un control, eu nu as fi rezistat, cred ca ma duceam la mai multi .Fetele stiu ce speriata eram in prima luna ca bobitza nu ia in greutate.Acum la 2 luni jumate avea 5 kile si-s asa de linistita ca am uitat ce-i ala cantar
Oricum, io-s recunoscuta in anturaj ca imi fac cel mai des analizele si ma suna prietenii sa ma puna sa le interpretez sau sa ma intrebe la ce medic sa mearga ca ii doare nu stiu ce..

_

Mergi la inceput

alexutzzza, incredibila soacra-ta, ei p-acolo n-au zicala: "copilul care nu plange, nu primeste de mancare"?

Ruxita, aoleu ce experienta ai avut cu doctorita aia... n-ar strica sa-l dai pe Caius cu niste crema de galbenele. Sper sa n-aveti probleme.

lorex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcineea_cj spune:

nu am primit
ioi dar Andrei cand simte ce-i dau ,nu mai deschide gura a 2 a oara

cea mai fericita mamica :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Citat:

Am aruncat un ochi la contul nou si am admirat super pufuleti de oani, mamidepuiuti, Bea, mariucasara, Ruxita si al3csa!

Bea de Ivan, iubirea noastra!

Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Poze

Mergi la inceput

Citat:
Maine ma duc sa-i cumpar biberon din ala (haircut, n-am retinut exact de unde l-ai luat, de la Help sau de la Helpnet?)

Helpnet
uite ce www.tommeetippee.co.uk/" target="_blank">cool arata
Eu i-as lua numai ca arata asa super!Si cred c-o sa-i iau curand

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Citat:

Io cred ca sunt cea mai rea mama din odiseea asta. Mie-mi si plange copilul cate o ora jumate legat (fara sa stiu de ce) si nici nu ia in greutate. Si abia acum m-am trezit ca tre' sa-mi fac programare la Stanciu. La aproape 4 luni. Somebody please shoot me!

Euo sa fac nota discordanta si o sa te felicit ca te-ai hotarat sa mergi la Stanciu (guru) ...ca eu is din aia de vreau sa elimin suspiciunile ca sa-mi fie bine.La modul: si daca are ceva si eu stau cu mainile in san? Nu mai bine sa mergi sa-ti spuna ca nu are nimic si sa fii linistita sau, sa descopere cauza si s-o tratezi?
Eu chiar azi m-am gandit la tine si-mi spuneam in gand ce puternica esti sa nu te duci la nici un control, eu nu as fi rezistat, cred ca ma duceam la mai multi .Fetele stiu ce speriata eram in prima luna ca bobitza nu ia in greutate.Acum la 2 luni jumate avea 5 kile si-s asa de linistita ca am uitat ce-i ala cantar
Oricum, io-s recunoscuta in anturaj ca imi fac cel mai des analizele si ma suna prietenii sa ma puna sa le interpretez sau sa ma intrebe la ce medic sa mearga ca ii doare nu stiu ce..

_

Data viitoare cand ma vezi ca stau prea linistita, te rog io din suflet sa-mi dai un sut undeva, sa ma trezesti... Ca se pare ca-s o mama PREA linistita. Si fii-mea sufera aiurea pe chestia asta. Am mai spus-o, uneori experienta strica. Super atitudine ai in domeniul asta!

Mergi la inceput